Click Fraud Protection

Grammatica check Nederlands online – Taalchecks van 100% niveau 4.55/5 (11)

Taal en spelling

Bij Scriptium kun je nu een grammatica check Nederlands online laten doen. Laat je scriptie of tekst nu nakijken op spelling en taal via de website van Scriptium en zorg dat je geen punten op je beoordeling verliest door slordigheden of foutjes in de tekst. Lees hier meer over onze grammatica check Nederlands online.

 

Taalcheck:

 Grammatica

 Stijl

 Spelling

 Woordkeuze

Grammatica check:

 Werkwoorden

 Congruentie

 Zinsbouw

 Verwijswoorden

We checken ook:

 Structuur

 Inhoud

 Bronnen

 Opmaak

 

Grammatica check Nederlands online

Een grammatica check Nederlands online werkt als volgt. Jij stuurt jouw tekst op via de website. We geven deze tekst vervolgens aan één van onze taalexperts in de groep correctoren. Deze corrector wordt specifiek voor jouw tekstonderwerp en hulpvraag gekozen. Zo kunnen we verzekeren dat je zo goed mogelijk geholpen wordt. Vervolgens kijkt de corrector je tekst na binnen de tijd die jij daarvoor gesteld hebt. Taal- en grammaticafouten worden gemarkeerd aan de hand van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word. Op die manier wordt je later niet verrast door een tekst die je niet meer terugherkent of waarin je niet meer kunt zien wat er precies is aangepast. Je blijft zelf meester over eigen werk door geopperde wijzigingen te accepteren of weigeren.

 

grammatica check Nederlands online

De voordelen

Waarom zou je een grammatica check Nederlands online laten uitvoeren bij Scriptium? Ten eerste omdat we altijd 100% kwaliteit garanderen. Onze taalexperts zijn stuk voor stuk taalkundig onderlegd en hebben jarenlange ervaring met het corrigeren van teksten, en specifiek met het corrigeren en optimaliseren van wetenschappelijke en academische teksten. Het is wat ons betreft eeuwig zonde als een onderzoek van hoge kwaliteit wordt afgewezen of met een laag cijfer beloond wordt omdat er fouten zitten in de formulering, spelling en taal. Grammaticafouten zijn uit den boze in een professionele tekst en Nederlandse onderwijsinstellingen rekenen hun studenten daar streng op af. Daarom garandeer je het hoogst mogelijke cijfer met een grammatica check Nederlands online van Scriptium.

Deadlines

Het is niet op de allerlaatste plaats belangrijk dat je jouw tekst op tijd weer terug hebt. Daarom kunnen we een grammatica check Nederlands online al binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen uitvoeren. De deadline van 20 uur is een spoeddienst waarbij een corrector direct met jouw tekst aan de slag gaat. Het is door deze dienst al mogelijk om een tekst een dag voor je daadwerkelijke deadline aan ons in te sturen. Zorg dat je zelf nog twee uurtjes over hebt om de wijzigingen die we opperen door te voeren, en je tekst is geoptimaliseerd.

Kosten

We garanderen dat de prijzen voor onze grammatica check Nederlands online zo laag mogelijk zijn. Studenten hebben weinig te besteden en zijn onderhevig aan hoge kosten gesteld door de overheid, onderwijsinstellingen en het dagelijks leven. We vragen dus het minimale. Bovendien vinden we het belangrijk dat je weet waar je aan begint. Daarom is het mogelijk om via onze online generator van te voren uit te rekenen wat je eventueel kwijt zou zijn aan een correctie. Vul simpelweg jouw specificaties in.

Meer informatie?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van onze grammatica check Nederlands online of wil je simpelweg meer informatie voordat je jouw tekst instuurt? Stuur ons dan een e-mail naar [email protected], bekijk de contactpagina voor meer contactmogelijkheden of lees alle beschikbare informatie op onze weblog, webpagina’s en hoofdsite. Natuurlijk is het ook mogelijk je tekst nu direct in te sturen en een corrector aan de slag te laten gaan met jouw scriptie.

 

Scriptium.nl