Professionele check op taal en grammatica

 

Heb je moeite met het toepassen van grammaticaregels? Twijfel je aan de kwaliteit van je Nederlandse tekst? Schakel dan meteen professionele hulp in. Bij Scriptium kun je 24 uur per dag een online grammaticacheck laten doen. Laat je tekst of verslag vandaag nog nakijken en zorg dat je geen punten op je beoordeling verliest door slordigheden in de tekst. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Wie controleert jouw tekst?

 
“Het begon bij Roald Dahl en het mondde uit in een master in de Taalwetenschap: mijn liefde voor taal is er altijd al geweest. Door mijn achtergrond kan ik goed analyseren waarom je bepaalde taalkwesties lastig vindt en hoe je dit in de toekomst structureel beter kan doen."
"Met mijn perfectionistische karakter zie ik het als sport om alle taal- en spellingfouten op te sporen en door mijn advies jouw scriptie of andere tekst naar een hoger niveau te tillen. Voor jou zet ik graag de puntjes op de i."
“Liefde voor taal, dat is een rode draad door mijn werkzame leven. Ik studeerde Engelse taal- en letterkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Nu houd ik mij dagelijks bezig met schrijfbegeleiding, schrijfcursussen, vertaling en redactie."
“Een duidelijke structuur, ijzersterke inhoud en toegankelijk taalgebruik maken een scriptie of verslag overtuigend. Met mijn kennis van de Nederlandse spelling- en grammaticaregels maak ik jouw tekst taalkundig perfect.“

Grammatica check Nederlands door specialisten

 

Een grammaticacheck Nederlands werkt als volgt. Je stuurt je tekst op via onze website. We geven deze tekst vervolgens aan één van onze taalexperts. Deze corrector wordt specifiek voor jouw vakgebied en hulpvraag gekozen. Zo kunnen we verzekeren dat je zo goed mogelijk geholpen wordt. De corrector kijkt de tekst na binnen de tijd die jij daarvoor gesteld hebt. Taal- en grammaticafouten worden gecorrigeerd aan de hand van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Word. Op die manier word je niet verrast door een tekst waaraan je niet meer kunt zien wat er precies is aangepast.

Taalcheck

 

Grammaticacheck

 

Wat vinden anderen van Scriptium?

 

Wil jij graag een grammaticacheck Nederlands laten uitvoeren? De professionele correctoren van Scriptium staan voor je klaar. Of het nu gaat om een stageverslag voor de opleiding verpleegkunde, of om een onderzoeksvoorstel voor je studie geschiedenis. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review verslag nakijken Scriptium

Onze voordelen

 

Waarom zou je een grammaticacheck laten uitvoeren bij Scriptium? Ten eerste omdat we altijd 100% kwaliteit garanderen. Onze taalexperts zijn stuk voor stuk taalkundig onderlegd en hebben jarenlange ervaring met het corrigeren van teksten. Vooral met het nakijken van wetenschappelijke teksten. Het is zonde als een onderzoek of verslag van hoge kwaliteit wordt afgewezen omdat er fouten zitten in de formulering en spelling. Grammaticafouten zijn uit den boze in een professionele tekst. Nederlandse onderwijsinstellingen rekenen studenten daar streng op af. Met een grammaticacheck van Scriptium ben je verzekerd van een goed cijfer.

Snelste service - binnen 20 uur

 

Het is natuurlijk zeer belangrijk dat je jouw tekst op tijd weer terug hebt. Daarom kunnen we al binnen 20 uur, 48 uur of 7 dagen een grammaticacheck uitvoeren. De deadline van 20 uur is een spoeddienst waarbij een corrector direct met je tekst aan de slag gaat. Het is door deze dienst al mogelijk om een tekst een dag voor je daadwerkelijke deadline naar ons te sturen. Zorg dat je zelf nog twee uurtjes over hebt om de wijzigingen die we opperen door te voeren, en je tekst is geoptimaliseerd.

Schappelijke prijzen

 

We garanderen dat de prijzen voor onze grammaticacheck Nederlands zo laag mogelijk zijn. We zijn ons ervan bewust dat studenten vaak weinig te besteden hebben. Daarom vragen we het minimale. Bovendien vinden we het belangrijk dat je weet waar je aan begint. Daarom kun je via onze prijscalculator vooraf uitrekenen wat je kwijt zal zijn aan een correctie. Vul daarbij simpelweg jouw keuzes in, en er rolt een prijs uit.

Voor welke tekstsoorten hebben we een grammaticacheck?

 

Het plan van aanpak is de voorzet voor de rest van je scriptie. Je vertelt aan je beoordelaars wat je precies gaat doen en hoe je het gaat doen. In de eindscriptie is het plan van aanpak vaak de inleiding. Ook voor een correctie van je plan van aanpak kun je bij Scriptium terecht.

Verslagen zijn onderdeel van elke opleiding op elk niveau. Of het nu gaat om reflectieverslagen, onderzoeksverslagen of stageverslagen, de correctoren van Scriptium kunnen jouw tekst uitstekend nakijken. Alle drie de diensten, taal, structuur en inhoud, zijn geschikt voor verslagen in het Nederlands of Engels.
Een portfolio is een verzameling aan teksten, afbeeldingen, modellen en algemeen materiaal waarmee jij aantoont dat je gedurende je studie hebt opgelet en waarmee je laat zien wat je hebt opgestoken en hoe je je de stof eigen hebt gemaakt. Voor het laten nakijken van tekstuele delen van je portfolio kun je bij Scriptium terecht.
Als je een universitaire studie doet moet je voor je bachelor- of masterscriptie eerst een onderzoeksvoorstel inleveren. Deze voorloper van het gehele scriptieonderzoek bevat een uiteenzetting van, onder andere, je onderzoeksplan, methodiek, probleemstelling en aanleiding. Ontvang inhoudelijke feedback op je onderzoeksvoorstel en zorg dat je jouw scriptieproces zo optimaal mogelijk begint.
Essays kunnen verschillende onderwerpen hebben en uiteenlopend zijn qua woordenaantal en eisen. Hoe jouw essay er precies uit moet zien wordt door je onderwijsinstelling bepaald. Stuur je essay in naar Scriptium voor een correctiebeurt en stuur direct het beoordelingsformulier van je onderwijsinstelling mee. Onze correctoren bekijken of je aan alle eisen voldoet.
Papers en artikelen kunnen soms net zoveel werk zijn als een volledige scriptie. Deze teksten worden vaak in het Engels beschreven en zijn kritische beoordelingen van wetenschappelijk onderzoek dat door anderen is opgezet of geschreven. Voor het laten nakijken van jouw Engelse paper heeft Scriptium editors en proofreaders die native speakers of English zijn of juist getraind zijn in het corrigeren van academisch Engels dat door Nederlanders geschreven is.
Een proefschrift is net zo persoonlijk als een gedicht of autobiografie. Je werkt er maanden, soms jaren, aan en het als het moment van publicatie of inleveren dan aangebroken is, is dat fantastisch. Er bestaat geen tekstvorm die moet voldoen aan hogere eisen als het gaat om taal en structuur. Laat je proefschrift of Engelse dissertation dus nakijken door correctoren die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van academisch Nederlands of Engels.
Ook voor teksten die niet direct een educatief doel hebben kun je een corrector van Scriptium inschakelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan websiteteksten, teksten voor op flyers of artikelen voor tijdschriften en kranten. Ook voor pleitnota’s, contracten en juridische verslagen kun je uitstekend bij ons terecht. Tevens kunnen we interviews transcriberen en de transcripties corrigeren.
Moet je een presentatie doen? Of misschien je scriptie verdedigen? Dan kun je jouw presentatietekst laten nakijken en de corrector om inhoudelijke feedback vragen. Er wordt dan rekening gehouden met het feit dat het om een presentatie gaat en de focus ligt dan vooral op het efficiënt en effectief overbrengen van relevante en essentiële informatie.
Voor het laten corrigeren van een sollicitatie- of motivatiebrief kun je de correctoren van Scriptium inschakelen. Het uploadsysteem geeft de mogelijkheid om de bijbehorende vacature mee te sturen zodat inhoudelijke feedback gericht gegeven kan worden.
Manuscripten kijken we op drie mogelijke diensten na: taal, taal & structuur, of taal, structuur & inhoud. Ontvang een manuscript dat vrij is van spel- en taalfouten, waarvan de zinsbouw en structuur is geredigeerd en waarbij je feedback hebt ontvangen op verhaallogica, personage(introductie) en spanningsbogen.

Heb je een vraag over onze nakijkdienst of wil je meteen je tekst laten controleren? Vul dan het onderstaande contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Wil je dat we je tekst nakijken? Upload dan het document:


    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="84292"]