Het niveau van je scriptie flink verhogen

 

Loop je vast bij bepaalde onderdelen van je scriptie? Krijg je voortdurend opmerkingen van je begeleider? Bij Scriptium kun je tegen scherpe tarieven je scriptie laten nakijken. Onze specialisten kijken elke tekst na op taal, structuur of inhoud. Ze zorgen ervoor dat alle taalfouten uit je scriptie worden verwijderd, zodat je een foutloze tekst in goed academisch Nederlands kunt inleveren. Bovendien til je het niveau van je onderzoek flink omhoog door de feedback van onze correctoren te verwerken.

Meer weten over wat we voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op of stuur direct je scriptie in voor een correctie.

Wie kijkt jouw scriptie na?

 
"Dankzij mijn perfectionistische aard, lees ik elke tekst met een onderzoekend oog om te zien waar winst te behalen valt. Natuurlijk op het gebied van spelling, grammatica en zinsstructuur, maar ook als het gaat om een logische opbouw en een sterke boodschap."
“Als docent geschiedenis en maatschappijleer, en dankzij mijn vlotte pen, kan ik elke student op alle niveaus helpen. Als scriptiebegeleider en corrector heb ik al veel studenten op weg geholpen."
"Het kan een uitdaging zijn om jouw ideeën duidelijk op papier te zetten en jouw boodschap helder over te brengen aan de lezer. Met mijn adviezen en suggesties zorg ik ervoor dat jouw scriptie beschikt over een duidelijke structuur en relevante inhoud zonder grammaticale fouten."
“Ik zorg dat jouw scriptie een duidelijke structuur en een ijzersterke inhoud heeft na mijn correctie. Met mijn kennis van de Nederlandse spelling- en grammaticaregels maak ik jouw tekst taalkundig perfect.“

Taalcontrole

 

Inhoudcontrole

 

Goedkoop je scriptie laten nakijken

 

Bij Scriptium bieden we de scherpste tarieven. De prijs is afhankelijk van welke deadline je kiest en welke diensten je afneemt. Omdat we bij Scriptium ook op inhoud nakijken, bieden we meer kwaliteit tegen relatief lage kosten. Heb je liever eerst een persoonlijke offerte voor je scriptie of verslag? Stuur ons dan een mailtje en we zullen je zo spoedig mogelijk verder helpen.

Wat vinden anderen van Scriptium?

 

Wil jij graag je scriptie goedkoop laten nakijken? De professionele correctoren van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu graag je Engelstalige masterscriptie wil laten controleren, of hulp nodig hebt bij de Nederlandse grammatica in je bachelorscriptie. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review over tekst controleren bij Scriptium

Kies je service

 

Op onze website is een overzicht van onze goedkope tarieven te vinden. Je kunt de verschillende diensten en deadlines bekijken. Daarbij kun je specifiek aangeven voor welke service je kiest. Onze prijscalculator genereert het bedrag dat je kwijt zal zijn als je je scriptie zou opsturen. Op deze manier weet je altijd vooraf wat je kwijt bent aan onze correctie. Daarbij geef je ook aan in welke taal je scriptie geschreven is, Nederlands of Engels. De taal van je document heeft geen invloed op de prijs. Voor Engelse documenten rekenen we dezelfde prijs als voor Nederlandse teksten.

Welke kwaliteit bieden jullie?

 

Misschien wel belangrijker dan hoe goedkoop een dienst is, is de kwaliteit die geleverd wordt. We bieden de meest complete service van Nederland. Als basis bieden we een taalcontrole. We halen dan alle taalfouten en slordigheden weg, zodat je een foutloze tekst krijgt.

Vervolgens bieden we een check op structuur. Deze controle houdt in dat we per paragraaf controleren of er geen overbodige informatie vermeld staat, of er geen informatie ontbreekt en of alle verwijzingen duidelijk zijn.

Als laatste bieden we een unieke controle op basis van inhoud. Aan de hand van een checklist controleert de corrector of je scriptie als geheel voldoet aan alle eisen. Er wordt bijvoorbeeld bepaald of de informatie in je theoretisch kader relevant is voor je onderwerp. Of de conclusie antwoord geeft op de hoofd- en deelvragen en of de motivatie voor het kiezen voor de gehanteerde onderzoeksmethode voldoende overtuigend is.

Snelste service - al binnen 20 uur

 

Scriptium biedt momenteel de snelste deadline van 20 uur. Deze nakijktermijn kan afgenomen worden bij teksten met een woordenaantal onder de 5.000 woorden. 20 uur na het insturen van je scriptie heb je de nagekeken versie terug in je mailbox. Er is momenteel geen ander scriptiebureau dat zo’n korte deadline biedt. Voor scripties of teksten met meer dan 5.000 woorden bieden we een snelle deadline van 48 uur. Als je geen haast hebt, kun je kiezen voor een deadline van 7 dagen. Je betaalt dan niets extra’s voor de spoeddienst.

Dubbele controle

 

Ten slotte biedt Scriptium de optie van dubbele controle. We rekenen dan 0,003 cent extra per woord, maar je krijgt er veel voor terug. Bij een dubbele controle wordt je scriptie twee keer nagekeken door verschillende correctoren. Je ontvangt dan van twee specialisten feedback en ontvangt dus ook suggesties vanuit twee verschillende perspectieven en invalshoeken.

Goedkoop andere teksten laten nakijken

 

Het plan van aanpak is de voorzet voor de rest van je scriptie. Je vertelt aan je onderzoeksbegeleider en beoordelaar wat je precies gaat doen en hoe je het gaat doen. In de eindscriptie is het plan van aanpak vaak de inleiding. Ook voor een correctie van je plan van aanpak kun je bij Scriptium terecht.

Verslagen zijn onderdeel van elke opleiding op elk niveau. Of het nu gaat om reflectieverslagen, onderzoeksverslagen of stageverslagen, de correctoren van Scriptium kunnen jouw tekst uitstekend nakijken. Alle drie de diensten, taal, structuur en inhoud, zijn geschikt voor verslagen in het Nederlands of Engels.
Een portfolio is een verzameling aan teksten, afbeeldingen, modellen en algemeen materiaal waarmee jij aantoont dat je gedurende je studie hebt opgelet en waarmee je laat zien wat je hebt opgestoken en hoe je je de stof eigen hebt gemaakt. Voor het laten nakijken van tekstuele delen van je portfolio kun je bij Scriptium terecht.

Als je een universitaire studie volgt, moet je voor je bachelor- of masterscriptie eerst een onderzoeksvoorstel inleveren. Deze voorloper van het gehele scriptieonderzoek bevat onder meer een uiteenzetting van je onderzoeksplan, methodiek, probleemstelling en aanleiding. Ontvang inhoudelijke feedback op je onderzoeksvoorstel en zorg dat je jouw scriptieproces zo optimaal mogelijk begint.

Essays kunnen verschillende onderwerpen hebben en uiteenlopend zijn qua woordenaantal en eisen. Hoe jouw essay er precies uit moet zien wordt door je onderwijsinstelling bepaald. Stuur je essay in naar Scriptium voor een correctiebeurt en stuur direct het beoordelingsformulier van je onderwijsinstelling mee. Onze correctoren bekijken of je aan alle eisen voldoet.

Papers en artikelen kunnen soms net zoveel werk zijn als een volledige scriptie. Deze teksten worden vaak in het Engels geschreven en zijn kritische beoordelingen van wetenschappelijk onderzoek dat door anderen is opgezet of geschreven. Voor het laten nakijken van jouw Engelse paper heeft Scriptium editors en proofreaders die ‘native speakers of English’ zijn of juist getraind zijn in het corrigeren van academisch Engels dat door Nederlanders geschreven is.

Een proefschrift is net zo persoonlijk als een gedicht of autobiografie. Je werkt er maanden, soms jaren, aan en als het moment van publicatie of inleveren dan aangebroken is, is dat fantastisch. Er bestaat geen tekstvorm die moet voldoen aan hogere eisen als het gaat om taal en structuur. Laat je proefschrift of Engelse dissertation dus nakijken door correctoren die gespecialiseerd zijn in het corrigeren van academisch Nederlands of Engels.

Moet je een presentatie geven? Of misschien je scriptie verdedigen? Dan kun je jouw presentatietekst laten nakijken en de corrector om inhoudelijke feedback vragen. Er wordt dan rekening gehouden met het feit dat het om een presentatie gaat en de focus ligt dan vooral op het efficiënt en effectief overbrengen van relevante en essentiële informatie.

Heb je een vraag over het laten nakijken van je scriptie? Wil je misschien eerst een medewerker van Scriptium spreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier. We zullen zo spoedig mogelijk op je aanvraag reageren.

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="81622"]