De beste scriptiebegeleiding - je krijgt het van Scriptium

 

Heb je moeite met bepaalde onderdelen van je scriptie? Krijg je voortdurend opmerkingen van de begeleider? Schakel dan de beste hulp in die je kunt krijgen. Scriptium biedt begeleiders met veel expertise op het gebied van onderzoek en academisch taalgebruik. Je krijgt bij ons altijd goede begeleiding die op maat gegeven wordt. Als je behoefte hebt aan meer persoonlijke begeleiding, is een begeleider van Scriptium ideaal. Je kunt een begeleider in de arm nemen gedurende je hele scriptieproces, of alleen voor een bepaald onderdeel. We kunnen je bijvoorbeeld helpen bij het bepalen van de probleemstelling, doelstelling of onderzoeksvragen. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

Onze begeleiding

 

Onze voordelen

 

Bekwame begeleiders

 

De scriptiebegeleiders van Scriptium worden zorgvuldig gescreend. Dat betekent dat onze experts allemaal specialisten zijn in hun vakgebied. Daarnaast behalen zij een taaltest op academisch niveau. Jouw begeleider is dus zowel inhoudelijk als taalkundig een absolute topspecialist. Nadat je een aanvraag tot scriptiebegeleiding hebt ingediend, word je gekoppeld aan een begeleider die we handmatig voor je uitkiezen. Dan volgt er een gratis adviesgesprek om kennis te maken met jouw begeleider. En is het een match? Dan kan de begeleiding direct beginnen.

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 55,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 58,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 61,95 per uur

4 tips om goede begeleiding van je schoolbegeleider te krijgen

 

Let op je taal

Je moet je scriptiebegeleider te vriend houden, dat is voor jullie beiden prettig. Een belangrijke tip is om op je taal te blijven letten. Of je nu veel of weinig afspreekt met de begeleider, en of je nu veel of weinig contact hebt, blijf altijd beleefd en correct. Zorg dat het werk dat je instuurt vrij is van taalfouten. Let daar ook op in de mails. Niets maakt zo’n slechte indruk als onprofessionele mails met een hoop fouten. Het straalt uit dat je de scriptiebegeleiding niet serieus neemt, en dat wil je voorkomen. Zorg dus voor formele en professionele mails.

Stel deadlines

Zorg voor goede scriptiebegeleiding door tussentijdse deadlines op te stellen met je begeleider. Let erop dat je die deadlines haalt. Presenteer bij de afspraken met je begeleider volledige hoofdstukken die aan de eisen voldoen. Je wilt immers geen feedback als “je mist nog een probleemstelling”. Dat kun je zelf bedenken en helpt niet echt bij het schrijven van de rest van je scriptie. Je hebt er veel meer aan als de begeleider goede feedback kan geven op een compleet hoofdstuk met alle vereiste onderdelen. Op die manier gaan jullie samen dieper op het werk in en til je je scriptie naar een hoger niveau. Daarnaast is het voor je scriptiebegeleider erg prettig om te werken met veel en compleet materiaal. Het is lastig om een halve scriptie te voorzien van feedback.

Hou geregeld contact

Het contact met je scriptiebegeleider moet vanuit jou komen. Je dient het initiatief te nemen en te vragen om begeleiding. Met een druk leven is het soms lastig om consequent contact met je begeleider te onderhouden. We willen daarom als tip meegeven om met je begeleider af te spreken dat je bijvoorbeeld elke week een mail stuurt met een overzicht van wat je die week hebt gedaan. Maak dan ook aan je begeleider duidelijk dat je in principe geen antwoord terug verwacht, maar dat dit dient om je aandacht bij de scriptie te houden en om te zorgen dat de begeleider op de hoogte blijft van het scriptieproces. Goede scriptiebegeleiding wordt gekenmerkt door veelvuldig en geregeld contact.

Bewaar grote vragen voor afspraken

De tijd met je scriptiebegeleider is vrij beperkt. Jullie hebben immers allebei niet de tijd om elkaar vaak en lang te spreken. Bewaar dus grote vragen met betrekking tot je scriptieproces voor de afspraken. Zoek simpele vragen zelf uit, bijvoorbeeld met betrekking tot bronvermelding. Er is een zee aan informatie online. Ook bij Scriptium kun je veel artikelen over het schrijven van een scriptie vinden. Vaak kunnen medestudenten ook helpen. Het is aan te raden om werk waar je feedback op wilt, minstens 48 uur voor een afspraak naar je begeleider te sturen. Op die manier stel je zeker dat de begeleider kans heeft gehad ernaar te kijken, en krijg je uiteindelijk goede begeleiding.

goede scriptiebegeleiding - afbeelding 1

Vul het onderstaande formulier in en vraag direct een scriptiebegeleider aan. We koppelen je binnen maximaal 48 uur aan een begeleider die we specifiek voor jou selecteren. Daarna volgt een gratis intake met de begeleider.


  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="81437"]