Ghostwriter gezocht - wat heeft Scriptium te bieden?

Een persoonlijke ghostwriter bij Scriptium is iemand die voor jou je boek of levensverhaal schrijft. Daarbij heeft de ghostwriter oog voor je motieven en achtergrond, het doel dat je met het boek wilt bereiken en wat je in het boek wilt terugzien. Jaarlijks doen tientallen mensen een beroep op onze schrijvers om hun unieke verhaal uit te besteden. Het kan gaan om een ondernemer die zijn visie en kennis op papier wil zetten, iemand die iets heftigs heeft meegemaakt in zijn of haar leven, of bijvoorbeeld een grootvader die zijn memoires voor zijn kleinkinderen wil achterlaten.

Voordat je iets door een ander op papier laat zetten, is het belangrijk dat er eerst naar je geluisterd wordt. Een eigen verhaal is immers een persoonlijk verhaal. Bij Scriptium nemen we dan ook uitgebreid de tijd om naar je wensen en achtergrond te luisteren. Pas wanneer er een klik is tussen jou en de ghostwriter, gaat diegene voor jou aan de slag.

Ghostwriting

Bij Scriptium

Wie maken er gebruik van jullie ghostwriters?

Het inhuren van een ghostwriter wordt almaar populairder. Steeds meer mensen willen graag hun levenservaringen en opgedane kennis met anderen delen. Je leven is uniek, waarom zou je het dan niet vatten in iets tastbaars? Iets wat je bij je kunt dragen en aan anderen kunt meegeven. Iets waar je met trots op kunt terugkijken. Er wordt naar een professionele ghostwriter van Scriptium gezocht door ondernemers, politici, topsporters en zelfs celebraties die graag hun boodschap of verhaal kwijt willen. Ook dyslectici kunnen bij ons terecht. Daarnaast krijgen we verzoeken van mensen met een bijzonder verhaal of een heftige levenservaring die ze graag met de buitenwereld willen delen. 

In de loop der jaren hebben we al honderden verhalen, autobiografieën en boeken geschreven, naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers. Wanneer je je verhaal door een ghostwriter van Scriptium laat schrijven, komt je naam op het boek te staan en worden de auteursrechten aan je overgedragen. Het boek is dan volledig van jou!

Wanneer kun je bij ons terecht?

ghostwriter afbeelding 2

De voordelen van Scriptium

Scriptium heeft meer dan 50 ghostwriters die je kunnen bijstaan in het schrijven van je boek. Iedere schrijver heeft zijn eigen achtergrond en specialisme. De ruime keus zorgt ervoor dat we je kunnen koppelen aan iemand die precies bij je wensen past, maar bovenal ook bij jou als persoon. Bij het neerzetten van je gedachten, ideeën en verhaal gaat het ook om het hanteren van de juiste toon en het juiste ritme. Het is daarom van belang dat jouw ghostwriter zorgvuldig wordt gekozen en dat het iemand is die precies begrijpt wat je geschreven wilt hebben. Het maakt nogal wat uit of je een sportboek wilt schrijven of een boek waarin je je levensverhaal neerzet. 

Elke ghostwriter van Scriptium heeft zijn eigen expertise. Omdat we een ruime groep schrijvers hebben, is er altijd iemand te vinden die aansluit op het verhaal dat je in je hoofd hebt of de boodschap die je wilt uitdragen.

Bij Scriptium kiezen we voor een persoonlijke benadering. Je hebt direct en uitgebreid contact met onze ghostwriter. Eerst telefonisch, en daarna op locatie bij de ghostwriter of online via Teams of Zoom. Daarbij wordt de tijd genomen om je wensen in kaart te brengen, zodat jullie samen op het juiste spoor zitten. Goede en heldere communicatie tussen jou en de ghostwriter is de basis van een sterk en mogelijk succesvol boek.

ghostwriter afbeelding 1

Pluspunten

Onze ghostwriters

Wie wordt mijn ghostwriter?

Al onze ghostwriters worden uitgebreid gescreend en getest op hun kwaliteiten. Ze moeten ten eerste een goed verhaal kunnen schrijven. Daarvoor dienen ze te beschikken over uitmuntende taal- en schrijfvaardigheden. Ze moeten ook voldoende ervaring hebben, en ze dienen een geschikt profiel en cv te hebben. Daarmee waarborgen we dat enkel de beste schrijver aan je gekoppeld wordt, en dat je de kwaliteit krijgt waarvoor je betaalt. Sommige van onze ghostwriters hebben kennis van de uitgeefwereld, waardoor ze je op dat vlak van adviezen en tips kunnen voorzien. Met een ghostwriter van Scriptium ben je verzekerd van een professioneel geschreven boek. Dat verhoogt ook de kans dat jouw verhaal daadwerkelijk wordt uitgegeven.

Hoe werkt het?

Bij het initiële contact met Scriptium zullen we je wensen en behoeften, maar ook je achtergrond, in kaart brengen. Samen met waar je verhaal over dient te gaan, stellen we een uitgebreid profiel op en gaan we op zoek naar de juiste ghostwriter. We bespreken met onze ghostwriters je voorkeuren en verhaaldoel. Zodra we de geschikte persoon voor je hebben, nemen we contact met je op. Ook de ghostwriter zal met jou een gesprek aangaan. Eerst telefonisch en vervolgens face to face of online. Wanneer je het gevoel hebt dat je een klik hebt en dat de ghostwriter je verhaal goed zal vertolken, kan het schrijftraject van start. Wens je na het eerste gesprek alsnog een andere ghostwriter te krijgen? Geen probleem, binnen 48 uur koppelen we je aan een nieuwe schrijver.

Wat zijn de kosten voor een ghostwriter?

Het tarief voor een ghostwriter van Scriptium is gebaseerd op het aantal woorden. Zo weet je altijd vooraf hoeveel je kwijt bent aan het laten schrijven van je boek. Ruwweg kun je ervan uitgaan dat er gemiddeld 400 woorden per pagina staan. De door jou ingehuurde ghostwriter zal niet alleen je verhaal opschrijven, hij zal ook eerst onderzoek doen.

We hanteren schappelijke prijzen. Bovendien heb je bij ons de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Bijvoorbeeld een deel vooraf als voorschot, en een deel bij oplevering. De kosten voor een volwaardig en professioneel boek (200 pagina’s of 60.000 woorden) zijn 4.500 euro, exclusief btw. Voor een boek van 30.000 woorden is de prijs 2.250 euro exclusief btw. Uiteraard kun je ervoor kiezen om minder pagina’s of woorden te nemen. 

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag weten wat de daadwerkelijke kosten zijn voor het uitbesteden van je verhaal? Neem dan via het contactformulier onderaan deze pagina contact met ons op. Of stuur een mail naar [email protected]. We reageren altijd binnen 1 uur op je verzoek of aanvraag. 

Ik wil een Engels boek laten schrijven. Kan dat?

Dat is bij ons zeker mogelijk. We hebben zowel Nederlandse schrijvers die in het Engels bedreven zijn als native speakers die voor jou een boek in de Engelse taal kunnen schrijven. Zij kunnen zelfstandig en foutloos aan je verhaal werken. Wil je liever een Engelse tekst laten nakijken? Dan kan een corrector van Scriptium dat doen.

Is er ook een ghostwriter voor mijn scriptie?

Het inhuren van een ghostwriter voor je scriptie of thesis is onverstandig. Het wordt niet geaccepteerd door onderwijsinstellingen en de kosten voor het laten schrijven van je scriptie kunnen hoog zijn. Voor hulp bij je scriptie kun je gebruikmaken van onze dienst scriptiebegeleiding. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar!

Waarvoor kan ik een ghostwriter inhuren?

 

Heb je een geweldig idee voor een boek, maar ben je simpelweg niet zo goed met een pen? Dan kun je prima een samenwerking aangaan met een ghostwriter van Scriptium. De ghostwriter schrijft dan de woorden op, maar jij bepaalt wat er komt te staan en waar het manuscript over gaat.

Heb jij bijzondere dingen meegemaakt en wil je jouw leven en levenslessen graag delen met anderen? Dan zou je kunnen overwegen om een biografie uit te brengen. Als je zelf niet zo goed bent in schrijven, maar wel veel te vertellen hebt, kun je een samenwerking met een ghostwriter starten. 

Ook voor een idee voor een filmscript kun je een ghostwriter van Scriptium inhuren. Samen met je ghostwriter kun je dan nadenken over de setting, kostuums, casting, en andere aspecten van cinematografie. 

Ben je gevraagd om een (gast)column te schrijven in een tijdschrift, krant of journal, maar is schrijven niet echt jouw ding? Dan kun je in samenwerking met een ghostwriter van Scriptium alsnog een mooie column produceren, en uiteindelijk publiceren.

Heb je teksten nodig voor je website, maar richt je je liever op design, of heb je geen tijd om in de pen te klimmen? Dan kun je een ghostwriter van Scriptium websiteteksten laten opstellen op basis van jouw kennis en richtlijnen. 

Een speech geven kan al beangstigend genoeg zijn als je je hoofd moet breken over hoe je iets zegt, en niet zozeer over wat je zegt. Een ghostwriter van Scriptium kan je helpen je tekst naar een hoger niveau te tillen en te zorgen dat je niet alleen mooie en goede dingen zegt tijdens je speech, maar dat alles ook op een juiste manier gezegd wordt.

Wil je graag een ghostwriter inhuren, maar heb je eerst nog een persoonlijke vraag? Vul dan onderstaand contactformulier in en we zullen spoedig reageren.    Submit your Rating

    [mr_rating_form post_id="104876"]