Essay laten schrijven tegen betaling – Andere mogelijkheden

 
Een essay laten schrijven tegen betaling mag dus niet van onderwijsinstellingen. Er zijn alternatieven als je met de handen in het haar zit met betrekking tot een essay, scriptie of andere tekst voor school. Je kunt je tekst bijvoorbeeld tegen betaling laten nakijken door een specialist in taal, opbouw en inhoud van teksten. Je kiest bij Scriptium zelf of de controle uitgevoerd wordt op taal, structuur en/of inhoud. Alle mogelijke verbeteringen worden in de tekst aangegeven door middel van de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word en eventuele feedback op structuur en inhoud wordt verstrekt aan de hand van tekstballonnen in de kantlijn van het document. Op deze manier blijf je zelf de auteur van je werk en is er geen sprake van plagiaat of ghostwriting.
essay laten schrijven tegen betaling - afbeelding 2

Wat kan Scriptium doen

essay laten schrijven tegen betaling - afbeelding 1

Begeleiding bij het schrijven

 
Een tweede mogelijkheid is het inhuren van een scriptiebegeleider van Scriptium die jou helpt bij jouw persoonlijke en specifieke hulpvraag op de locatie van jouw keuze. Wilde je bijvoorbeeld een essay laten schrijven tegen betaling omdat je met geen mogelijkheid een aansluitend en relevant theoretisch kader kan opstellen? Dan kan een begeleider samen met jou aan de slag met deze hulpvraag en je, terwijl je zelf schrijft, richting een kwalitatief sterke essay helpen.

Scriptiebegeleiding op maat

 
Het unieke aan het inhuren van een scriptiebegeleider van Scriptium is dat deze begeleider jou op persoonlijk niveau kan helpen. De begeleider die je van school krijgt aangewezen, volgt een protocol en heeft, naast het begeleiden van jouw scriptieproces, andere werkzaamheden te voltooien. Je krijgt dus zelden genoeg tijd en aandacht van een interne scriptiebegeleider. Zeker door het groeiende klimaat van bezuinigingen in het onderwijs is goede begeleiding schaars. Dat is overigens iets dat niet altijd aan de daadwerkelijke begeleider zelf ligt: veel onderwijswerknemers willen wel, maar kunnen of mogen niet.

Begeleiding op locatie

 
Daarom biedt Scriptium de kans om tegen betaling een scriptiebegeleider in te huren die alle aandacht voor jouw hulpvraag heeft. De begeleider wordt per uur ingehuurd, dus je kunt zelf bepalen hoe lang en hoe intensief de hulp gegeven wordt. Wil je bijvoorbeeld een uurtje samen sleutelen aan je bronnenlijst? Dan kan dat. Wil je zorgen dat je in de toekomst zelf APA perfect kan toepassen? Volg dan eens een middagje één op één bijles over verwijzen en APA-regels bij een expert van Scriptium. Deze experts komen altijd naar jou toe en zo bepaal je zelf wat de locatie van de begeleiding is. Je kunt het theoretisch kader bijvoorbeeld doornemen in de bibliotheek van Leiden, je hoofd- en deelvragen doorspreken op een bankje in het park in Nijmegen of op de campus van Den Haag met een drankje een uur sparren over de verwerking van je onderzoeksresultaten. Begeleiders van Scriptium geven indien gewenst ook taallessen. Je kunt het dus zo gek niet bedenken! Een essay laten schrijven tegen betaling is niet zonder risico, maar een scriptiebegeleider inhuren kan wel.  
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur

Statistiekbegeleiding

 
Een zijtak van de scriptiebegeleidingsdienst is onze statistiekbegeleidingsdienst. Statistiek is een wezenlijk onderdeel van een academische opleiding. In eerste instantie komt een student ermee in aanraking tijdens een cursus statistiek en SPSS. Voor die cursus moet doorgaans een essay geschreven worden en er moeten één of twee tentamens gemaakt worden. Het statistiekvak is vaak relatief praktisch ingesteld. De student wordt immers klaargestoomd voor het werken met SPSS. Dit essay laten schrijven tegen betaling is geen optie, maar het inhuren van een statistiekbegeleider van Scriptium met wie je samen de essay opstelt, of leert voor de tentamens, is zeker wel een optie. Deze begeleiders staan ook klaar als je simpelweg begeleiding nodig hebt bij het verwerken van je onderzoeksresultaten door middel van SPSS.
  • Meer dan 8 uur statistiekbegeleiding
  • 51,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur statistiekbegeleiding
  • 55,95 per uur
  • Statistiekbegeleiding tot en met 2 uur
  • 59,95 per uur

Ghostwriting

 
In een educatief klimaat waar in exponentiële mate prestatiedruk op studenten wordt gelegd, willen steeds meer leerlingen een essay laten schrijven tegen betaling. Deze wens reikt overigens verder dan het willen uitbesteden van essays. Sommigen zoeken een ghostwriter voor hun scriptie of andere academische publicaties. Een essay laten schrijven tegen betaling, of ghostwriting voor andere teksten met een educatief doeleinde, is niet strafbaar volgens de Nederlandse en Vlaamse wet. Feitelijk valt het ook niet onder plagiaat als het origineel werk zou betreffen en de schrijver van de scriptie toestemming geeft om het als de jouwe te presenteren. Wel is het natuurlijk zo dat hogescholen en universiteiten jouw essay zullen weigeren als ze erachter komen dat je het door een ander hebt laten schrijven. Een onderwijsinstelling kan je hiervoor van de opleiding verwijderen.

Waarvoor kan ik een ghostwriter inhuren?

 

Heb je een geweldig idee voor een boek, maar ben je simpelweg niet zo goed met een pen? Dan kun je prima een samenwerking aangaan met een ghostwriter van Scriptium. De ghostwriter schrijft dan de woorden op, maar jij bepaalt wat er komt te staan en waar het manuscript over gaat.

Heb jij bijzondere dingen meegemaakt en wil je jouw leven en levenslessen graag delen met anderen? Dan zou je kunnen overwegen om een biografie uit te brengen. Als je zelf niet zo goed bent in schrijven, maar wel veel te vertellen hebt, kun je een samenwerking met een ghostwriter starten. 

Ook voor een idee voor een filmscript kun je een ghostwriter van Scriptium inhuren. Samen met je ghostwriter kun je dan nadenken over de setting, kostuums, casting, en andere aspecten van cinematografie. 

Ben je gevraagd om een (gast)column te schrijven in een tijdschrift, krant of journal, maar is schrijven niet echt jouw ding? Dan kun je in samenwerking met een ghostwriter van Scriptium alsnog een mooie column produceren, en uiteindelijk publiceren.

Heb je teksten nodig voor je website, maar richt je je liever op design, of heb je geen tijd om in de pen te klimmen? Dan kun je een ghostwriter van Scriptium websiteteksten laten opstellen op basis van jouw kennis en richtlijnen. 

Een speech geven kan al beangstigend genoeg zijn zonder dat je je hoofd moet breken over hoe je iets zegt, en niet zozeer over wat je zegt. Een ghostwriter van Scriptium kan je helpen je tekst naar een hoger niveau te tillen en te zorgen dat niet alleen mooie en goede dingen zegt tijdens je speech, maar dat het ook op een mooie en goede manier gezegd wordt.

Het vereeuwigen van een levensverhaal is een prachtige manier om personen voor altijd in de buurt te hebben. Werk nauw samen met een ghostwriter van Scriptium om te zorgen dat levensgebeurtenissen mooi en chronologisch worden opgeschreven. 

Heb je interesse in scriptiehulp van Scriptium, of wens je vrijblijvend advies krijgen over wat we voor je kunnen betekenen? Stuur ons dan via deze box je vraag toe en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. De velden gemarkeerd met * zijn vereist  [custom-team-slider category="Scriptiebegeleider"]

  Submit your Rating