Essay laten schrijven tegen betaling

 
Een essay of scriptie schrijven is niet makkelijk. Je moet er veel tijd en energie in stoppen om een volwaardig onderzoek te krijgen. Bij Scriptium kunnen we begrijpen dat sommige studenten moeite hebben met het schrijven van een onderzoek, en op zoek gaan naar alternatieven. Een essay laten schrijven tegen betaling wordt door onderwijsinstellingen echter niet op prijs gesteld.
 
Als je met de handen in het haar zit met betrekking tot een essay of scriptie, kun je wel scriptiehulp inroepen. Bij Scriptium werken diverse scriptie experts. We bieden hulp bij het schrijven van je essay, van theorie tot statistiek. 

Scriptium kan wel

Voordelen van Scriptium

essay laten schrijven tegen betaling - afbeelding 2

Hulp bij het schrijven

 

Een alternatief voor het laten schrijven van je essay, is het inhuren van een begeleider van Scriptium. Deze helpt jou bij je persoonlijke hulpvraag. Wilde je bijvoorbeeld een essay laten schrijven omdat je geen relevant theoretisch kader kunt opstellen? Dan kan een begeleider met jou aan de slag met deze hulpvraag. Samen kunnen jullie dan een kwalitatief sterk essay opstellen.

Hulp op maat

 

Het unieke aan het inhuren van scriptiehulp van Scriptium is dat deze begeleider jou op persoonlijk niveau kan helpen. De begeleider die je van school krijgt aangewezen, volgt een protocol en begeleidt ook andere leerlingen. Hij heeft naast het begeleiden van jouw onderzoeksproces, ook andere werkzaamheden te doen. Je krijgt zelden genoeg tijd en aandacht van een interne begeleider. Goede begeleiding is dus schaars. Dat je op school minder goede begeleiding krijgt, ligt overigens niet altijd aan de schoolbegeleider zelf. Veel begeleiders willen wel, maar kunnen of mogen niet. Bij Scriptium weet je in elk geval zeker dat je 7 dagen per week een persoonlijke specialist tot je beschikking hebt. Je kunt bij ons terecht voor elke hulpvraag op ieder niveau. 

Hulp online of op locatie

 

Scriptium biedt de mogelijkheid om de beste scriptie expert in te huren, die alle aandacht voor jouw hulpvraag heeft. Je kunt zelf bepalen hoe lang en hoe intensief de hulp gegeven wordt. Wil je bijvoorbeeld een uurtje samen sleutelen aan je bronnenlijst? Dan kan dat. Met deze specialist kun je online of op locatie afspreken. Samen kunnen jullie bijvoorbeeld het theoretisch kader doornemen in de bibliotheek. Of je kunt je hoofd- en deelvragen bespreken op een bankje in het park. Misschien heb je zin om op de campus een uur te sparren over de verwerking van je resultaten. Experts van Scriptium houden rekening met jouw specifieke wensen en behoeften. Een essay laten schrijven tegen betaling is niet zonder risico, maar een scriptiehulp inhuren brengt je ook al een heel eind.  

Tarieven scriptiehulp

 
  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 55,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 58,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 61,95 per uur

Statistiekhulp

 

Als je hulp nodig hebt met SPSS of het verwerken van statistische resultaten, kun je bij Scriptium statistiekbegeleiding krijgen. We begrijpen dat statistiek een belangrijk onderdeel van je opleiding kan zijn. In eerste instantie komt een student ermee in aanraking tijdens een cursus statistiek en SPSS. Voor die cursus moet doorgaans een essay geschreven worden, of er moet een tentamen gemaakt worden. Het vak statistiek is vaak relatief praktisch gericht. Je wordt namelijk klaargestoomd voor het werken met SPSS. Als een essay laten schrijven geen optie is, kun je een statistiekbegeleider van Scriptium inhuren. Met deze begeleider stel je je essay op, of je wordt voorbereid op je tentamen. Onze begeleiders staan ook klaar als je begeleiding nodig hebt bij het verwerken van je resultaten door middel van SPSS.

Tarieven statistiekhulp

 
  • Meer dan 8 uur statistiekbegeleiding
  • 58,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur statistiekbegeleiding
  • 61,95 per uur
  • Statistiekbegeleiding tot en met 2 uur
  • 64,95 per uur

Ghostwriting

 

De prestatiedruk op studenten neemt de laatste jaren almaar toe. Daarom willen steeds meer leerlingen een essay laten schrijven door een specialist. Het gaat dan niet alleen over het uitbesteden van essays. Sommigen zoeken een ghostwriter voor hun scriptie of andere academische publicaties. Een essay laten schrijven tegen betaling is niet strafbaar volgens de Nederlandse en Vlaamse wet. Feitelijk valt het ook niet onder plagiaat, mits het origineel werk betreft en de schrijver van de scriptie toestemming geeft om het als de jouwe te presenteren. Wel is het natuurlijk zo dat hogescholen en universiteiten jouw essay zullen weigeren als ze erachter komen dat je het door een ander hebt laten schrijven. Een onderwijsinstelling kan je hiervoor van de opleiding verwijderen.

essay laten schrijven tegen betaling - afbeelding 1

Waarvoor kan ik een ghostwriter inhuren?

 

Heb je een bedrijf en wil je graag een topspecialist inhuren? Bij Scriptium kunnen we je koppelen aan een expert in het door jou gewenste vakgebied. Deze zal op basis van jouw behoeften een onderzoek uitvoeren dat aan academische of bedrijfsmatige standaarden voldoet. 

Heb je een geweldig idee voor een boek, maar ben je simpelweg niet zo goed met een pen? Dan kun je prima een samenwerking aangaan met een ghostwriter van Scriptium. De ghostwriter schrijft dan de woorden op, maar jij bepaalt wat er komt te staan en waar het manuscript over gaat.

Ben je gevraagd om een (gast)column te schrijven in een tijdschrift, krant of journal, maar is schrijven niet echt jouw ding? Dan kun je in samenwerking met een ghostwriter van Scriptium alsnog een mooie column produceren, en uiteindelijk publiceren.

Heb je teksten nodig voor je website, maar richt je je liever op design, of heb je geen tijd om in de pen te klimmen? Dan kun je een ghostwriter van Scriptium websiteteksten laten opstellen op basis van jouw kennis en richtlijnen. 

Een speech geven kan al beangstigend genoeg zijn als je je hoofd moet breken over hoe je iets zegt, en niet zozeer over wat je zegt. Een ghostwriter van Scriptium kan je helpen je tekst naar een hoger niveau te tillen. Zodat je niet alleen mooie en goede dingen zegt tijdens je speech, maar ook op een juiste manier.

Het vereeuwigen van een levensverhaal is een prachtige manier om personen voor altijd in de buurt te hebben. Werk nauw samen met een ghostwriter van Scriptium om te zorgen dat levensgebeurtenissen mooi en chronologisch worden opgeschreven. 

Wil je jouw essay laten nakijken? Vul dan het onderstaande formulier in!

  Wil je dat we je tekst nakijken? Upload dan het document:


  Submit your Rating

  [mr_rating_form post_id="82351"]