Bestand uploaden

Upload alsjeblieft je .doc of docx bestand om de prijs te zien. Let op! Dit is het document waar wij mee gaan werken. Zorg dus dat het de juiste is.

Wij accepteren alleen bestanden met de extensie .doc en .docx. De maximale bestandsgrootte is 128MB. Mocht je problemen hebben bij het uploaden, laat het ons dan weten via info@scriptium.nl. Wij zullen je snel van dienst zijn.

Dit is een

Studierichting

Opmerkingen

Plaats hier je opmerkingen, zodat onze correctoren weten waar ze op moeten letten bij het verbeteren van je tekst.

Upload een feedbackformulier (DOC,DOCX,PDF)

Drop files to upload or UPLOAD

Een feedbackformulier meesturen is optioneel en wordt niet meegerekend als meerprijs

Beoordelingsformulier

Drop files to upload or UPLOAD

Een beoordelingsformulier meesturen is optioneel en wordt niet meegerekend als meerprijs

Description

Hoe werkt het?

 

1. Selecteer de opties en diensten waar je gebruik van wilt maken.

2. Upload je .doc of .docx bestand.

3. Je woorden worden direct geteld en getoond na het uploaden.

4. Dubbel check dat je het juiste document hebt geüpload. Je kunt dit herkennen aan de bestandsnaam die getoond wordt. In de volgende stap zie je nog een voorvertoning van het geüploade document.

5. Voeg (indien van toepassing) de begeleidende documenten (feedback of beoordeling) toe (deze worden niet meegerekend in de woordentelling).

  • Let wel dat de corrector een bepaalde nakijktijd heeft voor het verbeteren van je stuk. Hij/zij zal zijn of haar aandacht moeten richten op het hoofddocument. Teveel extra informatie en documenten kunnen ertoe leiden dat niet alle aandacht gaat naar het verbeteren van het hoofddocument. 

6. Voorzie je opdracht van extra informatie door een opmerking of vraag toe te voegen.

  • Engelse documenten worden bij ons nagekeken door native speakers. Je kunt de opmerkingen op deze uploadpagina in het Engels of Nederlands schrijven.

7. Klik op “ga verder”. Je komt nu op en overzichtspagina waar je het document kunt controleren.

Statistiek: Voor het laten controleren van je statistische berekeningen of de toepassing van statistische theorie in je scriptie, hebben we SPSS- en statistiekexperts. Je kunt meer informatie over statistiekbegeleiding of statistiekcontroles vinden op deze pagina.

Bestanden: Wij accepteren voor te corrigeren documenten alleen bestanden met de extensie .doc en .docx. Voor je additionele uploads kun je ook PDF documenten gebruiken. De woordentelling kan afwijken van jouw tekstverwerker. Dat komt omdat iedere software hiervoor andere specificaties en methoden gebruikt. Wij gebruiken een neutrale, open-source woordentelling.

Hulp nodig of wordt je bestand niet geaccepteerd? Neem contact op met info@scriptium.nl of via de chat. Wij helpen je snel!

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="82987"]