Click Fraud Protection

Scriptium.nl

Boek laten corrigeren door Scriptium – Redactie manuscript
4.9/5     15 stemmen
15 stemmen


Wij hechten waarde aan je mening. Breng je stem uit en laat ons weten wat je van Scriptium vindt.

Boekcorrectie

Je hebt je hele ziel en zaligheid in een zelfgeschreven boek gestopt. Het manuscript kan nu naar de uitgeverij waar het beoordeeld wordt op inhoud en professionaliteit. Aan de hand van dat manuscript wordt bepaald of jouw boek uitgegeven wordt of niet. Het is dus van belang om een zo goed mogelijke indruk te maken op de uitgeverij. Daarom moet je jouw boek laten corrigeren door Scriptium. Een tekst onderwerpen aan een redactie, manuscript of boek, zorgt dat de kwaliteit optimaal is.

 

Boek laten corrigeren – Taalcorrectieicoon voor boek laten corrigeren

Je kunt jouw boek laten corrigeren op taal door een taalexpert van Scriptium. Zodra we je verzoek ontvangen zoeken we een corrector die qua affiniteit en expertise het beste aansluit op het onderwerp van het boek en de aard van de correctie. In de basis kun je jouw boek laten corrigeren op taal- en spelfouten. De corrector gebruikt dan de functie ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word om alle slordigheden en fouten te markeren. Je kunt dan achteraf precies zien waar de corrector fouten heeft gevonden en zelf bepalen of je wijzigingen accepteert of wijzigt.

Ten tweede kun je jouw boek laten corrigeren op woordkeuze en stijl. Afhankelijk van het onderwerp en het genre van je boek kun je wensen hebben met betrekking tot stijl. Schrijf je een informatief boek? Dan wil je wellicht dat je boek zo professioneel en effectief overkomt. De corrector zal daar dan tijdens het corrigeren rekening mee houden. Een literair boek is onderhevig aan hele andere eisen. In overleg met de corrector kun je aangeven wat de insteek van jouw boek precies is en hoe je zou willen dat er gecorrigeerd wordt.

 

Redactie manuscript – Structuur- en inhoudscorrectieicoon over boek laten corrigeren door Scriptium

Je boek laten corrigeren op structuur en inhoud is ook mogelijk, alleen dient er dan wel dialoog te ontstaan over de aard van deze correctie. Een boek heeft natuurlijk een algemene structuur en onder inhoud verstaan we de rode draad van het verhaal. Een informatief boek is goed op structuur en inhoud te corrigeren. We bekijken dan of de informatie logisch gestructureerd is en of de verschillende hoofdstukken en onderdelen op elkaar aansluiten. Een literair boek is veel vrijer geschreven en een inhoudscontrole zal dan voornamelijk bestaan uit het geven van feedback over de duidelijkheid en het logische verloop van de verhaallijn.

 

Deadlines

Je kunt bij Scriptium je boek laten corrigeren binnen 48 uur. We bieden een spoeddienst van 20 uur, maar die is enkel beschikbaar voor teksten met een woordenaantal onder de 5.000 woorden. Een redactie, manuscript gerelateerd bevat eigenlijk altijd meer dan 5.000 woorden en dus gaat onze spoeddienst niet op voor boeken of manuscripten. We bieden tevens een lange deadline van 7 dagen. Welke deadline je kiest is van invloed op de prijs die je betaalt voor de correctie.

Nu kan het zo zijn dat je manuscript te veel woorden bevat voor een correctie binnen 48 uur. We willen er namelijk wel de nodige aandacht aan kunnen besteden. Het is in een dergelijk geval mogelijk te overleggen met Scriptium. Wellicht kunnen we je boek aan meerdere correctoren tegelijk aanbieden. Als je jouw boek wil laten corrigeren, is ons advies contact met ons op te nemen en dan komen we er samen zeker uit.

 

Meertaligheidicoon redactie manuscript

Je kunt overigens ook een Engels boek laten corrigeren bij Scriptium. Het maakt wat ons betreft niet uit of een manuscript in het Engels of het Nederlands geschreven is. We hebben een groep Engelse taalexperts in dienst die zeer geschikt zijn voor het uitvoeren van Engelse taalcorrectie van boeken en manuscripten. Een tekst onderwerpen aan een Engelse redactie, manuscript of boek, zorgt voor internationaal welbevinden. 

Wil je jouw boek graag laten corrigeren door Scriptium? Of wil je eerst meer informatie of overleggen over jouw specifieke verzoek? Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Kijk mijn thesis na

vlag gb scriptium 1 Nederlands•Engels
Scriptie nakijken op Taal, Structuur, APA én Inhoud voor een Spotprijs