Focus op kwaliteit. Wij hechten aan de kwaliteit van de bijlessen. Daarom worden onze bijlesdocenten altijd zorgvuldig gescreend. Zij worden pas op basis van een geschikt CV, didactische vaardigheden en excellente vakkennis aangenomen.
bijlesdocenten - icoon 2
Bijles op maat. Het bijlesteam van Scriptium bestaat uit ongeveer vijftig ervaren bijlesdocenten. Je wordt gekoppeld aan de bijlesdocent die het beste aansluit bij jouw vak en wensen. Of kies er hieronder zelf eentje uit.
bijlesdocenten - icoon 3
Begeleiding op maat. Het team van Scriptium bestaat uit ongeveer zestig ervaren begeleiders. Je wordt gekoppeld aan de begeleider die het beste aansluit bij jouw vakgebied en studie. Of kies er hieronder zelf eentje uit.
bijlesdocenten - icoon 3
Persoonlijk. Onze bijles is altijd persoonlijk, of je nu kiest voor online bijles via digitale middelen of juist bijles op locatie. Stuur ons een e-mail om te vragen of de bijlesdocent van jouw keuze toevallig ook in buurt woont.
bijlesdocenten - icoon 1
Rixt
Bijlesdocenten
Rixt
Gerben
Natuurkunde
Gerben
Poonam
Geneeskunde
Poonam
Meijke
Wiskunde
Meijke
Denise
Aardrijkskunde
Denise
Iris
Taalvakken
Iris
Jorik
Engels
Jorik
Rianne
Nederlands
Rianne
Remy
Geschiedenis
Remy
Nienke
Rechtsgeleerdheid
Nienke
Michelle
Chinees
Michelle
July
Aardrijkskunde
July
Monique
Biologie
Monique
Bernardus
Wiskunde
Bernardus

Aantal geholpen studenten

Wil je graag bijles of studiebegeleiding van één van onze bijlesdocenten? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we zullen zo spoedig mogelijk op je aanvraag reageren. 

Submit your Rating

[mr_rating_form post_id="105227"]