De beste bijles voor verbintenissenrecht

Veel rechtenstudenten worstelen met het vak verbintenissenrecht. Het is taaie stof en het moet je maar net liggen. Dat begrijpen we bij Scriptium maar al te goed. Daarom is onze bijles verbintenissenrecht geschikt voor alle studenten die willen leren over verbintenissen uit overeenkomst en uit de wet.

Of je nu hbo-rechten studeert aan de hogeschool, of bezig bent met rechtsgeleerdheid aan de Universiteit: Scriptium heeft altijd een geschikte docent beschikbaar. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met verbintenissenrecht?

“Als specialist goederen-, insolventie- en verbintenissenrecht kan ik bijstaan bij elk tentamen.”
“Alle studenten zitten er wel eens doorheen. Dan ben ik er om je weer overeind te trekken.”

Persoonlijke bijles

De bijles verbintenissenrecht van Scriptium is altijd persoonlijk en op maat. Je leerstijl, doelen en behoeften staan voorop. Bovendien worden de lessen gegeven door een ervaren senior docent. Onze docenten zijn academisch afgestudeerd en hebben veel kennis van het vak verbintenissenrecht. Zij kunnen de koppeling maken met de actuele markt en weten hoe de stof in de praktijk wordt toegepast.

Voor ieder onderwerp van verbintenissenrecht hebben we een geschikte docent, of het nu om zaakwaarneming, onrechtmatige daad of een ander onderwerp gaat.  

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles verbintenissenrecht? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu rechten studeert op het hbo of rechtsgeleerdheid op de universiteit. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review bijles rechten

Vakbekwame experts in verbintenissenrecht

Al onze lessen worden gegeven door academisch afgestudeerde docenten. Onze senior docenten zijn experts in hun vakgebied en hebben veel ervaring met lesgeven. Zij worden uitvoerig gescreend en getest voordat ze bij ons aan de slag mogen. Zo dienen zij minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Op deze manier garanderen we bijles verbintenissenrecht van hoog niveau. Door onze werkwijze behalen we een slaagpercentage van maar liefst 95%.

Tarieven voor bijles verbintenissenrecht

    • 9 uur bijles of meer
    • €42,95 per uur

Bijles verbintenissenrecht - hoe werkt het?

Wil je graag bijles verbintenissenrecht aanvragen? Dan kun je eenvoudig het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Zo geef je ons alle informatie die we nodig hebben om een koppeling te maken. Er volgt dan binnen 48 uur een vrijblijvend gesprek met de docent. Heb je daar een goed gevoel bij? Dan kan het traject beginnen. We verstrekken een op maat gemaakte offerte met een indicatie van de kosten. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je zit nergens aan vast en betaalt alleen voor de uren die je werkelijk gehad hebt. Heb je vragen of opmerkingen over onze bijles verbintenissenrecht? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles verbintenissenrecht

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.