Bijles voor toegepaste wiskunde

Toegepaste wiskunde is een opleiding die voor de bètastudent bedoeld is. Het is nauw verwant met natuurkunde, scheikunde en biologie. Deze hbo-opleiding combineert wiskunde en natuurkunde tot een verklarend geheeld. Je bestudeert de wiskundewetten die vorm geven aan de wereld om ons heen en verdiept je in diepgaande en ingewikkelde wiskundige problemen en formules. We begrijpen bij Scriptium maar al te goed dat er vakken zijn als onderdeel van toegepaste wiskunde waar je net iets meer moeite mee kunt hebben dan andere vakken. Precies voor die studenten is er bijles toegepaste wiskunde .

Onze professionele bijlesdocenten staan klaar voor alle studenten die graag extra ondersteuning ontvangen bij het leren en studeren. Of het nu gaat om kortstondige bijles om je klaar te stomen voor een presentatie, of langdurige bijles om je te blijven bijspijkeren: het kan allemaal!

Wie helpt jou met toegepaste wiskunde?

“Bij gebrek aan wiskundeknobbel heb ik genoeg knobbel voor ons beide.”
“Ik help jou met alle tentamens en vraagstukken voor het vak wiskunde op alle niveaus.”

Persoonlijke bijles

Al onze bijlesdocenten voor bijles toegepaste wiskunde zijn bètaspecialisten en kunnen je uitstekend helpen bij de vakinhoudelijke stof. Je kunt bij Scriptium kiezen tussen bijles toegepaste wiskunde van een juniordocent of bijles van een seniordocent.

Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd en weet nog heel goed wat er van een student verwacht werd. Zij hebben veel begrip voor een volle studentenagenda en kunnen de bijles inrichten zodat deze rekening houdt met hoge werkdruk.

Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en heeft van toegepaste wiskunde zijn/haar werk gemaakt. Zij beschikken over didactische vaardigheden en actuele praktijkkennis die ze goed kunnen toepassen op de bijlessen. We koppelen je op maat aan een unieke bijlesdocent die aansluit bij jouw persoonlijke situatie of hulpvraag. 

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles toegepaste wiskunde? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles wiskunde review

Betrouwbare bijles toegepaste wiskunde

Toegepaste wiskunde is niet het enige vak waarvoor Scriptium bijles aanbiedt. Ook is er bijles wiskunde, bijles natuurkunde en bijles toegepaste natuurkunde die kunnen helpen als je worstelt met zware bètavakken. Al deze bijlessen worden op dezelfde professionele manier verzorgd en hebben dezelfde scherpe prijzen. Nadat je een verzoek bij ons hebt ingediend, brengen we je binnen 48 uur in contact met een bijlesdocent waarvan wij vermoeden dat het een goede match is.

Er volgt een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek en daarna maken we een offerte voor je op. In die offerte vind je dan een overzicht van de gemaakte afspraken en de kosten die verbonden zitten aan het traject zoals het besproken is. Die offerte is overigens echt enkel ter overzicht, want het is nooit een betalingsverplichting. We werken niet met vaste uurpakketten. Pas aan het eind van elke maand betaal je precies alleen voor de uren bijles toegepaste wiskunde die je ook echt gehad hebt.

Tarieven bijles toegepaste wiskunde

*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €9,95 per uur

Groepskortingvoor toegepaste wiskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.