De beste bijles voor toegepaste natuurkunde

Toegepaste natuurkunde is een opleiding die voor de bètastudent is weggelegd. Het is verbonden met wiskunde, scheikunde en biologie. Je bestudeert de natuurwetten die vorm geven aan de wereld om ons heen. Daarbij verdiep je je in ingewikkelde abstracte materie. We begrijpen bij Scriptium goed dat er vakken zijn bij toegepaste natuurkunde waar studenten moeite mee hebben. Precies voor die studenten bieden we bijles voor toegepaste natuurkunde. Of het nu gaat om kortstondige bijles om je klaar te stomen voor een tentamen, of bijles voor langere tijd om je kennis steeds bij te spijkeren: wij staan 7 dagen per week voor je klaar.

Persoonlijke bijles

Al onze docenten voor toegepaste natuurkunde zijn bètaspecialisten en kunnen je uitstekend helpen bij de vakinhoudelijke stof. Daarbij koppelen we je aan een expert die past bij je persoonlijke doelen en hulpvraag. Je krijgt bij Scriptium altijd een professionele docent toegewezen. Onze docenten zijn academisch afgestudeerd en hebben van toegepaste natuurkunde hun vakgebied gemaakt. Zij beschikken ook over didactische vaardigheden en actuele kennis die zij goed kunnen toepassen in de lessen.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles Toegepaste Natuurkunde - afbeelding 1

Betrouwbare bijles toegepaste natuurkunde

Bijles toegepaste natuurkunde van Scriptium kan goed gecombineerd worden met bijles voor andere exacte vakken. Denk aan bijles wiskunde, natuurkunde en toegepaste wiskunde als je worstelt met zware bètavakken. Al deze lessen worden door vakbekwame docenten gegeven. Zij hebben als doel ervoor te zorgen dat je met een mooi cijfer dit vak kunt afronden.

Tarieven voor bijles toegepaste natuurkunde

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles bij Scriptium - hoe werkt het?

Nadat je een verzoek bij ons hebt ingediend, brengen we je al binnen 48 uur in contact met een geschikte docent. Er volgt een vrijblijvend gesprek ter kennismaking. Heb je daar een goed gevoel bij, dan kan het traject van start. We stellen een offerte voor je op met een overzicht van de afspraken en kosten. De offerte is overigens geen betalingsverplichting. Je betaalt bij ons pas achteraf voor de bijles toegepaste natuurkunde, aan het eind van de maand. Alleen voor de uren bijles toegepaste natuurkunde die je ook werkelijk gehad hebt. Heb je vragen of opmerkingen over onze bijles? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terig.

Bijles toegepaste natuurkunde - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles toegepaste natuurkunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.