Bijles voor toegepaste natuurkunde

Toegepaste natuurkunde is een opleiding die echt voor de bètastudent is weggelegd. Het is nauw verwacht met wiskunde, scheikunde en biologie. Je bestudeert de natuurwetten die vorm geven aan de wereld om ons heen en verdiept je in diepgaande en ingewikkelde abstracte materie. We begrijpen bij Scriptium maar al te goed dat er vakken zijn als onderdeel van toegepaste natuurkunde waar je net iets meer moeite mee kunt hebben dan andere vakken. Precies voor die studenten is er bijles toegepaste natuurkunde. Onze geteste bijlesdocenten staan klaar voor alle studenten die graag extra ondersteuning ontvangen bij het leren en studeren. Of het nu gaat om kortstondige bijles om je klaar te stomen voor een presentatie, of langdurige bijles om je te blijven bijspijkeren: het kan allemaal!

Persoonlijke bijles

Al onze bijlesdocenten voor bijles toegepaste natuurkunde zijn bètaspecialisten en kunnen je uitstekend helpen bij de vakinhoudelijke stof. Toch koppelen we je op maat aan een unieke bijlesdocent die aansluit bij jouw persoonlijke situatie of hulpvraag. Je kunt bij Scriptium kiezen tussen bijles toegepaste natuurkunde van een seniordocent of bijles van een juniordocent. Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd en weet nog heel goed wat er van een student verwacht werd. Zij hebben veel begrip voor een volle studentenagenda en kunnen de bijles inrichten zodat deze rekening houdt met hoge werkdruk. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en heeft van toegepaste natuurkunde zijn/haar werk gemaakt. Zij beschikken over didactische vaardigheden en actuele praktijkkennis die ze goed kunnen toepassen op de bijlessen.
Bijles toegepaste natuurkunde 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles toegepaste natuurkunde

Bijles toegepaste natuurkunde van Scriptium is niet de enige bijlesvorm die we aanbieden. Ook is er bijles wiskunde, bijles natuurkunde en bijles toegepaste wiskunde die kunnen helpen als je worstelt met zware bètavakken. Al deze bijlessen worden op dezelfde betrouwbare manier gegeven en hebben dezelfde scherpe prijzen. Nadat je een verzoek bij ons hebt ingediend, brengen we je in contact met een bijlesdocent waarvan wij vermoeden dat het een goede match is. Er volgt een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek en daarna maken we een offerte voor je op. In die offerte vind je dan een overzicht van de gemaakte afspraken en de kosten die verbonden zitten aan het traject zoals het besproken is. Die offerte is overigens echt enkel ter overzicht, want het is nooit een betalingsverplichting. Pas aan het eind van elke maand betaal je precies alleen voor de uren bijles toegepaste natuurkunde die je ook echt gehad hebt.

Bijles toegepaste natuurkunde 2

Groepskortingvoor toegepaste natuurkunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.Bijlesdocent
Rixt
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Gerben
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Poonam
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Meijke
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Denise
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Iris
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Jorik
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Rianne
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Remy
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Nienke
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Michelle
Bijlesdocent
Bijlesdocent
July
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Monique
Bijlesdocent
Bijlesdocent
Bernardus
Bijlesdocent