Bijles voor strafrecht

Het vak strafrecht is een vast onderdeel van juridische opleidingen zoals hbo-rechten en rechtsgeleerdheid op de universiteit. We verzorgen bij Scriptium met onze professionele bijlesdocenten bijles strafrecht aan alle studenten in Nederland en Vlaanderen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken met betrekking tot dit vak. Het gaat dan om ondersteuning bij het halen van mooie cijfers en toetsen, het oefenen voor presentaties en mondelinge toetsen, het bijspijkeren van theorie en praktische kennis en natuurlijk het ondersteunen bij plannen en motiveren. Heb je zelf moeite met het gedisciplineerd en consequent omgaan met je planning? Dan kan een bijlesdocent van Scriptium met bijles strafrecht ook daarbij helpen. Het is eigenlijk maar net wat je graag zou willen van de lessen: wij regelen het.

Persoonlijke bijles

Onze rechtenspecialisten staan klaar voor alle hbo- en wo-studenten. Je krijgt bij Scriptium veel keuze en de mogelijkheid om de bijlessen in te vullen zodat ze bij jouw unieke situatie passen. Je krijgt bijvoorbeeld de keuze tussen bijles op locatie of juist online via digitale middelen. Ook kies je tussen een juniorbijlesdocent of een seniorbijlesdocent. Beide groepen geven excellente bijles strafrecht, maar bieden allebei andere en unieke voordelen. Juniordocenten zijn vrij recent afgestudeerd en staan nog met één been in het studentenleven. Zij weten uitstekend wat er van je verwacht wordt als rechtenstudent. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben van strafrecht hun werk gemaakt. Ook hebben zij didactische vaardigheden opgedaan die ze toepassen op het vormgeven van de bijlessen.
Bijles strafrecht 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles strafrecht

De betrouwbaarheid van bijles strafrecht staat bij Scriptium hoog in het vaandel. Zo zorgen we dat je duidelijkheid krijgt voorafgaand aan het traject over de kosten en afspraken. Ook ben je zelf in control met betrekking tot de koppeling met de bijlesdocent. Nadat we een verzoek van je ontvangen hebben, gaan we voor je op zoek naar een docent. Zodra die gevonden is, vindt er een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Klikt het niet? Dan zoeken we gewoon verder! Klikt het wel? Dan gaan we over tot het opstellen van de op maat gemaakte offerte. Betalen voor de bijlesuren doe je overigens gewoon achteraf. Aan het eind van elke maand krijg je van ons een elektronische betaallink waarmee het bedrag eenvoudig op onze rekening geboekt kan worden met een digitale betaalmethode van jouw voorkeur. Wel zo makkelijk, en geen gedoe met een tekort of een overschot aan bijlesuren die je al voorafgaand aan je traject moest inkopen.

Bijles strafrecht 2

Groepskortingvoor strafrecht

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]