De beste bijles voor strafrecht

Het vak strafrecht is een vast onderdeel van juridische opleidingen op het hbo en rechtsgeleerdheid op de universiteit. Bij Scriptium verzorgen we professionele bijles strafrecht aan alle studenten die extra ondersteuning kunnen gebruiken voor dit vak. Welk vraagstuk je ook hebt, we hebben altijd een geschikte docent beschikbaar.

Onze docenten zorgen dat je de stof volledig onder de knie krijgt en optimaal wordt voorbereid op een moeilijke toets of lastig tentamen. Daarbij staan ze 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met strafrecht?

"Ik heb Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik heb het altijd leuk gevonden om kinderen en jongeren te helpen en om kennis over te dragen."
"Is jouw motivatie door enkele tegenslagen ver te zoeken ?Geen zorgen! Wanneer jij door de bomen het bos niet meer ziet, help ik jou graag."

Persoonlijke bijles

Onze rechtenspecialisten zijn beschikbaar voor alle hbo- en wo-studenten. We geloven bij Scriptium in bijles op maat. Dat betekent dat onze bijles strafrecht wordt gegeven op een manier die bij je leerstijl, tempo en doelen past. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier. Je kunt daarbij kiezen tussen bijles op locatie of online bijles via bijvoorbeeld Zoom of Teams.

De docent zal de theorie en boeken aanhouden die je ook op school gebruikt. Zo leer je snel, effectief en vakgericht. We doen er alles aan om je goed voor te bereiden op een toets of tentamen.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles strafrecht? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu rechtsgeleerdheid studeert op het wo of een juridische hbo-opleiding volgt. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review bijles rechten

Vakbekwame experts in strafrecht

Al onze lessen worden gegeven door academisch afgestudeerde docenten. Onze senior docenten zijn experts in hun vakgebied en hebben veel ervaring met lesgeven. Zij worden uitvoerig gescreend en getest voordat ze bij ons aan de slag mogen. Zo dienen zij minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Op deze manier garanderen we bijles strafrecht van hoog niveau. Met onze werkwijze behalen we een slaagpercentage van maar liefst 95%.

Tarieven voor bijles strafrecht

    • 9 uur bijles of meer
    • €42,95 per uur

Bijles strafrecht - hoe werkt het?

Betrouwbaarheid en zekerheid staan bij Scriptium voorop. Voordat het traject van bijles begint, krijg je duidelijkheid over de kosten en afspraken. Nadat we een verzoek van je ontvangen, koppelen we je al binnen 48 uur aan een geschikte docent. Daarna volgt een vrijblijvend gesprek. Is er sprake van een match, dan kan het traject beginnen. Je krijgt een offerte met een overzicht van de kosten voor de bijles. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je betaalt pas aan het eind van de maand, alleen voor de uren bijles strafrecht die je werkelijk hebt gehad. Zo kom je nooit voor een vervelende verrassing te staan. Heb je een vraag of opmerking? Stel hem gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles strafrecht

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.