Bijles voor statistiek

Statistiek is een wezenlijk onderdeel van elke studie die te maken heeft met kwantitatief onderzoek. Zodra je data gaat analyseren en verzamelen, bijvoorbeeld door enquêtes uit te zetten of een database te gebruiken, heb je statistiek nodig om daar een objectieve analyse op uit te voeren. En die statistische analyse? Die gaat je dan weer vertellen wat de conclusies van je onderzoek zijn. We begrijpen bij Scriptium heel goed dat al die (wiskundige) materie niet voor iedere student is weggelegd. Precies voor de studenten die moeite hebben met statistiek toch graag willen leren omgaan met de vele verschillende functies en mogelijkheden van programma’s zoals SPSS biedt Scriptium bijles statistiek. Volg deze bijles op locatie bij jou thuis of juist via online communicatiemiddelen zoals Skype of Google Teams. Het is allemaal mogelijk!

Persoonlijke bijles

Scriptium vindt het heel belangrijk dat we onze bijles statistiek zo persoonlijk mogelijk aanbieden. Dat betekent dat je van ons keuzemogelijkheden krijgt die je naar wens kunt invullen. Naast de keuze tussen bijles statistiek op locatie of online, kun je ook kiezen tussen twee verschillende groepen bijlesdocenten. We hebben juniordocenten. Zij zijn nog wat jonger van leeftijd en zijn vrij recent afgestudeerd. Ze hebben statistiek en statistiekals leuke onderdelen ervaren en delen graag hune expertise en kennis met andere studenten. Met één been nog in het studentenleven hebben zij veel begrip voor volle studieagenda’s. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en heeft van statistiek en statistiek zijn of haar werk gemaakt. Beide groepen bieden andere voordelen en het is maar net wat beter bij je past.
bijles duits havo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €49,95 per uur
*voor bijles statistiek op locatie geldt een toeslag van €12,95 per uur

Betrouwbare bijles statistiek

Bij Scriptium vind je expertise en kwaliteit als het gaat om hulp bij het uitvoeren van statistische berekeningen en analyses. Of het nu gaat om het halen van een statistiektoets, het maken van opdrachten voor je statistiekvak of het doen van statistische berekeningen met SPSS voor je scriptie: bijles statistiek is altijd een goede optie. Onze statistiekbegeleiding is er voor elke student, hbo of universitair. Overigens kunnen we je bij je scriptieproces nog verder bijstaan met algemene scriptiebegeleiding of scriptiecorrectie. Werk samen met een begeleider aan je scriptie en zorg dat alle puntjes op de i worden gezet. Of laat je tekst nakijken door een corrector die zorgt dat er geen taal- en spelfouten meer te vinden zijn. Ook kunnen zij uitstekend inhoudelijk commentaar geven zodat je jouw scriptie op het gebied van inhoud en structuur naar een hoger niveau kan tillen. Zoek je bijles voor een ander vak? Dat kan via dit keuzemenu.

bijles duits havo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles statistiek

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.