De beste bijles voor STATA

Bij veel studies dient kwantitatief onderzoek uitgevoerd te worden. Daarom worden er vakken aangeboden die te maken hebben met data-analyse, statistiek en kwantitatief onderzoek. Voor het analyseren van kwantitatieve data zijn verschillende statistische programma’s beschikbaar. Een van die programma’s om data te analyseren is STATA.

Leren omgaan met STATA is een hele opgave maar soms noodzakelijk voor het halen van je statistiekvakken en STATA-opdrachten. Voor studenten die moeite hebben met STATA, biedt Scriptium bijles STATA . Onze bijles wordt gegeven door professionele docenten. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar om je te helpen.

Wie helpt jou met STATA?

“Inleiding in de statistiek, kwantitatieve onderzoeksmethodieken, data-analyse, Big Data, SPSS, STATA en R Studio. Het past me allemaal.”
“Possessing more than 5 years of experience, I have gained extensive insight into this field. My key competencies include SPSS, STATA, Python, Microeconomics, Market Trends, Regression Analysis, and Forecasting using econometric tools.”
“Doorgewinterd en zeer ervaren: ik heb meerdere PhD-studenten begeleid en heb diepgaande kennis van statistiek en econometrie.”
“Tijdens mijn PhD en in latere banen heb ik statistiekles en begeleiding mogen geven en dat vind ik fantastisch! Ik help je graag met je statistiekvakken en je scriptie/these. Ik heb ook een voorliefde voor het ontwikkelen van statistische modellen.”

Vakbekwame docenten

De docenten van Scriptium zijn expert in hun vakgebied. Ze hebben bovendien veel ervaring met het geven van bijles STATA. Daarnaast zijn ze allen academisch afgestudeerd. Voordat ze opdrachten via Scriptium aannemen, worden ze uitgebreid gescreend en getest. Daarbij dienen ze een statistiektest te doen en een cijferlijst te tonen. Zo garanderen we bijles van hoog niveau.

We hebben voor bijna ieder probleem een geschikte docent voor je. We bieden bijvoorbeeld ook hulp als je ondersteuning nodig hebt bij STATA in je scriptie.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles STATA? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt als hbo-student of bij statistiek op de universiteit. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review Scriptium

Persoonlijke bijles

Onze lessen zijn afgestemd op je leerstijl, doelen en behoeften. Ook de bijles STATA is gericht op het oplossen van je hulpvraag of probleem. Ons doel is om je kennis van STATA bij te spijkeren, zodat je zelfstandig met dit programma overweg kunt. De bijles kan snel en makkelijk online gegeven worden. Door gebruik te maken van een splitscreen op Zoom of Teams kun je kijken hoe de docent berekeningen maakt en functies uitlegt. Zo leer je snel, vakgericht en effectief. Onze docenten zijn 7 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Daarbij ondersteunen we zowel studenten hbo als studenten op de universiteit.  

Tarieven voor bijles STATA

    • 9 uur bijles of meer
    • €57,95 per uur

Bijles STATA bij Scriptium - hoe werkt het?

Bij Scriptium vind je expertise en kwaliteit als het gaat om hulp bij het werken met STATA. Al binnen 48 uur koppelen we je aan een geschikte docent. Daarop volgt een vrijblijvend gesprek. Heb je daar een goed gevoel bij, dan kan de bijles van start. Je krijgt van ons een offerte met een overzicht van de kosten en afspraken. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. We werken namelijk niet met vaste uurpakketten. Je zit dus bij voorbaat nergens aan vast en betaalt pas achteraf. Heb je vragen of opmerkingen over onze bijles STATA ? Stel ze gerust, we reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles STATA

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.