De beste bijles voor SPSS

Bij veel studies dient kwantitatief onderzoek uitgevoerd te worden. Denk aan psychologie, accountancy, marketing en finance. Je zult dan ook te maken hebben met vakken als data-analyse, statistiek en kwantitatief onderzoek. Voor het analyseren van kwantitatieve data zijn verschillende statistische programma’s beschikbaar. Het bekendste programma is SPSS.

Leren omgaan met SPSS is een hele opgave, maar wel noodzakelijk voor het halen van statistiekvakken en SPSS-opdrachten. Voor studenten die moeite hebben met SPSS maar willen leren omgaan met de verschillende functies ervan, biedt Scriptium professionele bijles SPSS . Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met SPSS?

“Ik word blij van SPSS, cijfers en statistiek. Als docent zorg ik dat ook jij gaat begrijpen wat je doet (en waarom!). Ik help bij statistiek en de hele scriptie.”
"Ik weet veel van SPSS en kan goed uitleggen welke analyses je het beste toe kunt passen in je onderzoek."
"Tijdens mijn PhD en in latere banen heb ik statistiekles en begeleiding mogen geven en dat vind ik fantastisch! Ik help je graag met je statistiekvakken en je scriptie/these (in SPSS of R)."
“Inleiding in de statistiek, kwantitatieve onderzoeksmethodieken, data-analyse, Big Data, SPSS, STATA en R Studio. Het past me allemaal.”

Persoonlijke bijles

We vinden het bij Scriptium belangrijk dat onze bijles SPSS persoonlijk en op maat is. Dat betekent dat de docenten rekening houden met je leerstijl en hulpvraag. Ons doel is ervoor te zorgen dat je zelfstandig leert werken met SPSS.

De lessen worden gegeven op basis van de doelen die je wilt bereiken. Misschien wil je leren hoe je een robustness check uitvoert, of hoe je jouw resultaten het best kunt interpreteren. Dat is prima mogelijk bij Scriptium. We hebben voor elke hulpvraag een geschikte docent.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles SPSS? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij het vak inleiding in de statistiek of bij analyses in SPSS voor je scriptie. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review Scriptium

Vakbekwame docenten

Bij Scriptium vind je expertise en kwaliteit als het gaat om hulp bij SPSS. Of het nu gaat om het halen van een tentamen statistiek, of het doen van statistische berekeningen in je scriptie: bijles SPSS is altijd een goede optie. Onze SPSS-begeleiding is er voor elke student, hbo of universitair. Bij Scriptium werken we met professionele en didactisch vaardige experts. Al onze docenten worden uitvoerig gescreend en getest. Zij dienen meerdere testen met statistiek en SPSS uit te voeren voordat ze bij ons aan de slag mogen. Ook dienen ze een goede cijferlijst voor te leggen. Zij zijn allen academisch geschoold en hebben veel kennis van statistiek. Daarbij delen ze graag hun expertise en kennis met studenten. Zo ben je ervan verzekerd dat de bijles SPSS van hoog niveau is. 

Tarieven voor bijles SPSS

    • 9 uur bijles of meer
    • €57,95 per uur

Bijles SPSS - hoe werkt het?

Al binnen 48 uur koppelen we je aan een geschikte docent. Daarop volgt een vrijblijvend gesprek. Wil je liever een andere docent? Geen probleem, we zoeken snel een vervangende docent. Heb je daar een goed gevoel bij, dan kan de bijles SPSS van start. Je krijgt van ons een offerte met een overzicht van de kosten en afspraken. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. We werken namelijk niet met vaste uurpakketten. Je zit dus bij voorbaat nergens aan vast en betaalt pas achteraf. Daardoor kun je de bijles op ieder moment stopzetten. Heb je vragen of opmerkingen over onze bijles SPSS? Stel ze gerust, we reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles SPSS

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.