Bijles voor SPSS

Zodra kwantitatief onderzoek onderdeel is van een studie, worden er verplicht vakken aangeboden die te maken hebben met data-analyse, statistiek en wetenschappelijk kwantitatief onderzoek. Voor het statistisch analyseren van kwantitatieve data zijn verschillende statistische programma’s beschikbaar. Het bekendste programma, en het programma dat het vaakst gebruikt wordt, is SPSS van IBM. Leren omgaan met SPSS is een hele opgave, maar wel noodzakelijk voor het halen van je statistiekvakken en SPSS-opdrachten. Precies voor de studenten die moeite hebben met het programma en toch graag willen leren omgaan met de vele verschillende functies en mogelijkheden biedt Scriptium bijles SPSS. Volg deze bijles op locatie bij jou thuis of juist via online communicatiemiddelen zoals Skype of Google Teams.

Persoonlijke bijles

Het is heel belangrijk voor Scriptium dat we onze bijles SPSS zo persoonlijk mogelijk aanbieden. Dat betekent dat je van ons keuzemogelijkheden krijgt die je naar wens kunt invullen. Naast de keuze tussen bijles SPSS op locatie of online, kun je ook kiezen tussen twee verschillende groepen bijlesdocenten. We hebben juniordocenten. Zij zijn nog wat jonger van leeftijd en zijn vrij recent afgestudeerd. Ze hebben statistiek en SPSS als leuke onderdelen ervaren en delen graag hune expertise en kennis met andere studenten. Met één been nog in het studentenleven hebben zij veel begrip voor volle studieagenda’s. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en heeft van statistiek en SPSS zijn of haar werk gemaakt. Beide groepen bieden andere voordelen en het is maar net wat beter bij je past.
Bijles SPSS 1

Wat kost onze bijles?

    • 9 uur bijles of meer
    • €49,95 per uur
*voor bijles SPSS op locatie geldt een toeslag van €12,95 per uur

Betrouwbare bijles SPSS

Bij Scriptium vind je dus ongetwijfeld expertise en kwaliteit als het gaat om hulp bij het werken met SPSS. Of het nu gaat om het halen van een statistiektoets, het maken van opdrachten voor je statistiekvak of het doen van statistische berekeningen met SPSS voor je scriptie: bijles SPSS is altijd een goede optie. Onze statistiekbegeleiding is er voor elke student, hbo of universitair. Overigens kunnen we je bij je scriptieproces nog verder bijstaan met algemene scriptiebegeleiding of scriptiecorrectie. Werk samen met een begeleider aan je scriptie en zorg dat alle puntjes op de i worden gezet. Of laat je tekst nakijken door een corrector die zorgt dat er geen taal- en spelfouten meer te vinden zijn. Ook kunnen zij uitstekend inhoudelijk commentaar geven zodat je jouw scriptie op het gebied van inhoud en structuur naar een hoger niveau kan tillen. Zoek je bijles voor een ander vak? Dat kan via dit keuzemenu.

Bijles SPSS 2

Groepskorting voor bijles SPSS

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.