Bijles voor scriptie

Je scriptie schrijven is best een opgave en er komt veel bij kijken. Je moet beginnen met een onderzoeksvoorstel, dan een theoretisch kader en methodesectie. Daarna volgt het praktijkonderzoek en ga je jouw resultaten analyseren en opschrijven. Vervolgens schrijf je nog een conclusie, discussie en aanbevelingen en dan is het klaar. Het is meestal een proces dat enkele maanden duurt en waarbij je veel tijd kwijt bent aan het herwerken en herschrijven van tekstdelen. Vanuit school krijg je een scriptiebegeleider toegewezen die je uitstekend kan bijstaan bij het schrijfproces. Wens je toch iets meer hulp? Wil je specialistischere hulp? Of misschien heeft jouw onderwijsinstelling toch geen begeleider beschikbaar? Neem dan bijles scriptie van Scriptium in de vorm van scriptiebegeleiding.

Persoonlijke bijles

De bijles scriptie die je van Scriptium ontvangt is altijd heel persoonlijk. Dat komt omdat we je koppelen aan een scriptiebegeleider die precies aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften, en natuurlijk op het vakgebied waarvoor je jouw scriptie schrijft. Als je jouw scriptie voor de opleiding rechtsgeleerdheid schrijft over de specialisatie privaatrecht, krijg je op z’n minst een begeleider toebedeeld die daar affiniteit en verstand van heeft. Het begint allemaal met het indienen van jouw persoonlijke verzoek via het contactformulier onderaan deze pagina. Je kunt ook meer informatie lezen over scriptiebegeleiding op onze scriptiebegeleidingspagina. Natuurlijk zijn onze medewerkers ook telefonisch of via e-mail bereikbaar om je persoonlijk te woord te staan en te helpen met je hulpvraag.
Bijles scripties 1

Wat kost onze bijles?

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 47,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 51,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 54,95 per uur
*voor scriptiebegeleiding op locatie geldt een toeslag van €12,95 per uur

Betrouwbare bijles scriptie

Onze scriptiebegeleiding en bijles scriptie is voor studenten van alle niveaus en achtergronden. Je kunt bij ons terecht voor hulp gedurende het gehele scriptieproces, of enkel gedurende specifiek fases. Schrijf samen met je begeleider de inleiding, of analyseer de resultaten. Misschien heb je meer moeite met motiveren en plannen? Ook daar kunnen onze scriptiebegeleiders uitstekend bij helpen. Bovendien wordt onze bijles scriptie aangevuld met andere vormen van hulp die uitstekend geschikt zijn voor je scriptieproces. Onze statistiekexperts bieden hulp bij statistiek en SPSS-begeleiding voor het statistische gedeelte van je kwantitatieve onderzoek. Ook hebben we tientallen correctoren die scriptiedocumenten, en andere onderwijsteksten kunnen nakijken op taal, structuur en inhoud. Zij schakelen ‘wijzigingen bijhouden’ in Microsoft Word in en markeren vervolgens elke taal- en spelfout die ze kunnen vinden. Ook verbeteren ze de toon en professionaliteit van de scriptie. En bij een inhoudscontrole krijg je inhoudelijk commentaar in tekstballonnen in de kantlijn van het document.

Bijles scripties 2

Groepskorting voor bijles scriptie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.  [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]