De beste bijles voor je scriptie

Een scriptie schrijven is best een opgave. Er komt veel bij kijken en je moet er veel tijd in steken. Meestal begin je met de inleiding, het theoretisch kader en de methodesectie. Vervolgens volgt het praktijkonderzoek en ga je de resultaten analyseren en opschrijven. Tot slot schrijf je een conclusie, discussie en aanbevelingen. Het is meestal een proces dat enkele maanden duurt. Daarbij ben je veel tijd kwijt aan het herwerken en herschrijven van de tekst. Vanuit school krijg je een scriptiebegeleider toegewezen. Vaak heeft deze weinig tijd en is de feedback die je krijgt niet diepgaand genoeg. Daarom kun je bij Scriptium een professionele begeleider krijgen die jou hulp bij je scriptie geeft. Onze begeleiders taan 7 dagen per week voor je klaar.

Persoonlijke bijles

De bijles voor je scriptie die je van ons ontvangt, is altijd persoonlijk en op maat. We koppelen je aan een scriptiebegeleider die precies aansluit op je persoonlijke wensen en behoeften. Onze begeleider heeft affiniteit met en veel ervaring in je vakgebied. Schrijf je een scriptie voor de opleiding rechten, dan krijg je een begeleider toegewezen die daar voldoende kennis van heeft. De begeleider zal je bijvoorbeeld leren hoe je de structuur van een scriptie opstelt, welke onderzoeksvraag je kunt stellen, of hoe je een goede conclusie schrijft. Voor elke hulpvraag hebben we een geschikte begeleider.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles scriptie - courses - afbeelding 1

Bijles scriptie voor elke hulpvraag

We bieden scriptiebegeleiding en bijles aan alle studenten op ieder niveau. Je kunt bij ons terecht voor hulp tijdens het hele onderzoek, of voor een specifiek onderdeel zoals de methode. Daarnaast hebben we voor kwantitatief onderzoek experts in de statistiek. Zij geven indien gewenst ook SPSS-hulp. Zo word je optimaal voorbereid bij het schrijven van je onderzoek. Maar liefst 96% van de studenten die bij ons hulp voor hun scriptie ontvangen, slaagt. Heb je je scriptie al af? Dan kun je deze naar ons sturen voor een laatste check. Onze correctoren voeren een grondige correctie uit op taal, structuur en inhoud. Zo lever je je scriptie uiteindelijk met een gerust hart in.

Tarieven voor bijles scriptie

  • Meer dan 8 uur scriptiebegeleiding
  • 49,95 per uur
  • 3 t/m 8 uur persoonlijke scriptiebegeleiding
  • 53,95 per uur
  • Scriptiebegeleiding tot en met 2 uur
  • 56,95 per uur

Bijles voor je scriptie - hoe werkt het?

Al binnen 48 uur koppelen we je aan een geschikte begeleider. Daarna volgt een vrijblijvend gesprek. Heb je daar een goed gevoel bij, dan kan het traject aanvangen. Je krijgt van ons een offerte met een overzicht van de kosten en afspraken. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. We werken daarbij niet met vaste uurpakketten. Je betaalt pas achteraf, alleen voor de uren bijles die je werkelijk hebt afgenomen. Heb je nog vragen of opmerkingen over de begeleiding? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Bijles scriptie - courses - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles scriptie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.