Bijles voor rekenen

Het vak rekenen staat aan de basis van menig bètavak dat gegeven wordt op middelbare scholen en hoger onderwijs. Loop jij vast met rekenkundige problemen? Breekt het koud zweet je uit als je denkt aan de rekentoets als onderdeel van de PABO? Dan is bijles rekenen van Scriptium de redder in nood die je nodig hebt. Onze gekwalificeerde junior- en seniorbijlesdocenten kunnen jouw helpen bij je rekenproblemen met persoonlijke bijles rekenen. De bijles is online te volgen via een digitaal communicatiemiddel van jouw voorkeur, zoals Skype of Teams. Daarnaast geven we bijles bij jou thuis als je dat liever hebt. Voor ieder wat wils dus! Dat is de kracht van onze bijles: we doen het precies zoals jij het graag wil hebben. Onze bijlessen worden gegeven tegen de scherpste prijzen en met jouw portemonnee in het achterhoofd.

Persoonlijke bijles

Bijles rekenen van Scriptium wordt gekenmerkt door een drietal karakteristieken: het is persoonlijk, betrouwbaar en scherp geprijsd. We zijn er trots op dat we elke student of leerling persoonlijk koppelen aan een bijlesdocent die past bij zijn/haar unieke combinatie van leerstijl en eventuele leerproblemen. Simpelweg het herhalen van rekenstof is niet genoeg! We brengen het zo dat je het ook gaat begrijpen en kan herproduceren op een toets of tentamen. Dat is het persoonlijke element van de bijles. Je kiest ook zelf of je liever thuis of online les wil. Daarnaast heb je de keuze uit les van een junior- of een seniorbijlesdocent. Daarnaast heb je de keuze uit les van een junior- of een seniorbijlesdocent. Een junior docent is een student-docent uit het vakgebied waarin jij bijles wilt krijgen. Een senior docent is afgestudeerd in datzelfde vakgebied.
Bijles rekenen 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles rekenen

Of je nu een middelbare scholier bent die op zoek is naar hulp bij rekenkundige problemen die ontstaan als onderdeel van wiskundige vakken, of een student die rekenen weer moet ophalen voor een rekentoets als onderdeel van de lerarenopleiding of PABO: we kunnen je helpen. Je kunt via het contactformulier onderaan deze pagina eenvoudig een verzoek indienen tot bijles. Je vult dan automatisch alle informatie in die we nodig hebben om je te koppelen aan een bijlesdocent die het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen en behoeften. Deze koppeling duur overigens maximaal 48 uur, en we nemen al binnen maximaal 2 uur contact met je op na een aanvraag; ook buiten kantooruren! Zo hoeft je nooit lang te wachten op een koppeling en weet je snel waar je aan toe bent. Bovendien zit je bij Scriptium ook niet vast aan een vast pakket of onnodige kosten. Voorafgaand aan het traject krijg je een offerte van ons, en je betaalt pas aan het eind van de maand voor de uren bijles die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Handig toch!

Bijles rekenen 2

Groepskorting voor bijles rekenen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]