Bijles voor psychologie

Studeer je psychologie op de universiteit? En ben je op zoek naar bijles psychologie voor dat ene vak dat je maar niet kan halen? Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. We bieden met onze professionele bijlesdocenten bijles psychologie aan universitaire studenten op hoog niveau. Als onderwijsverzorger voor studenten en hogeropgeleiden snappen we maar al te goed dat er in een vol studentenleven eigenlijk geen tijd over is voor uitvoerige bijlessen. Daarom doen we er bij Scriptium alles aan om het bijlesproces zo stressvrij mogelijk te laten verlopen. En om te zorgen dat je zoveel mogelijk uit zo weinig mogelijk bijles kan halen, is de bijles op maat gemaakt en gebaseerd op jouw unieke behoeften en wensen. Zo brengen we de lesstof bijvoorbeeld op een manier die aansluit bij jouw unieke leerstijl.

Persoonlijke bijles

Het persoonlijke karakter van onze bijles psychologie begint al bij het kiezen van een bijlesdocent die precies bij jou en jouw unieke behoeften past. Je kunt kiezen uit twee groepen bijlesdocenten. We bieden juniordocenten en seniordocenten. Het verschil tussen die twee is niet per se de leeftijd; al zijn seniordocenten over het algemeen wel wat ouder. Een juniordocent is pas net afgestudeerd of is daar nog mee bezig. Zij staan nog midden in de studie psychologie en weten dus heel goed wat de hedendaagse universiteit eist aan niveau en werkdruk. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en nu werkzaam in het psychologisch werkgebied. Zij hebben de theoretische kennis inmiddels praktisch toegepast en beschikken over diepgaande didactische vaardigheden.
Bijles psychologie 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor bijles op locatie geldt een toeslag van €3,95 per uur

Betrouwbare bijles psychologie

De studie psychologie is een gevarieerde studie. Er wordt veel theorie aangeboden over psychologie en ontwikkeling, maar er worden ook vakken gevolgd op het gebied van statistiek, data-analyse en onderzoeksvaardigheden. Soms kan het dus zo zijn dat je een vak tegenkomt dat niet helemaal aansluit op jouw specifieke talenten en kennis. Bijles psychologie kan dan erg handig zijn. We kunnen bijvoorbeeld een bijlesdocent leveren die precies helpt met het vak statistiek. Je krijg van ons een offerte met een overzicht van de gemaakte afspraken en kosten die je kunt verwachten, en daarna kan de bijles beginnen. Je kunt jouw bijlesdocent na de koppeling zo vaak en zo veel mogelijk inzetten als je zelf wil. Aan het eind van elke maand betaal je vervolgens voor de uren bijles die je in die maand gehad hebt. Nooit meer, en nooit minder. Wel zo duidelijk, toch?

Bijles psychologie 2

Groepskorting voor bijles psychologie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]