De beste bijles voor psychologie

Studeer je psychologie aan de universiteit? Ben je op zoek naar bijles psychologie voor een vak dat je maar niet kunt halen? Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. We bieden met onze professionele docenten bijles psychologie aan alle studenten die extra ondersteuning nodig hebben.

Om ervoor te zorgen dat je zoveel mogelijk uit zo min mogelijk uren bijles haalt, is onze bijles op maat gemaakt en gebaseerd op je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Zo brengen we de lesstof op een manier die aansluit op je leerstijl en leertempo. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met psychologie?

"Voor psychologiestudenten geef ik les in alle vakken die onderdeel zijn van de studie. Mijn specialisme is klinische psychologie."
"Taal, psychologie en lesgeven zijn mijn grote liefdes. Ik combineer deze activiteiten elke dag in mijn werk."
“Onderzoek, statistiek en psychologie: ik kan je helpen.”
"Ik ben onderzoeker, ontwikkelaar en begeleider met meer dan 30 jaar ervaring in de psychologie, pedagogiek, en het veiligheidsdomein."

Bijles psychologie op maat

De studie psychologie is een veelzijdige studie. Er wordt veel theorie aangeboden over psychologie en ontwikkeling. Daarnaast worden vakken gegeven op gebied van statistiek, data-analyse en onderzoeksvaardigheden. Soms kan het zijn dat een vak niet geheel aansluit op je vaardigheden en kennis. Bijles psychologie bij Scriptium kan dan erg nuttig zijn.

We houden rekening met je leerstijl, doelen en voorkeuren. Daarbij hanteren onze docenten de theorie en lesboeken die je ook op school gebruikt. Zo word je optimaal voorbereid op een toets of tentamen.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles psychologie? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je hulp nodig hebt bij klinische psychologie of bij psychometrische analyses. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles review Scriptium

Professionele docenten

Bij Scriptium werken professionele docenten die expert zijn in hun vakgebied. Ze worden uitvoerig gescreend en getest voordat ze bij ons aan de slag mogen. Zo dienen ze minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Daarnaast zijn ze allen academisch afgestudeerd en hebben ze veel ervaring met lesgeven. Daardoor weten ze goed wat de eisen van universiteiten zijn ten aanzien van de studie psychologie. Ze hebben de theoretische kennis in de praktijk toegepast en beschikken ook over sterke didactische vaardigheden. Op die manier garanderen we bij Scriptium bijles psychologie van hoog niveau.

Tarieven voor bijles psychologie

Bijles psychologie - hoe werkt het?

We kunnen je al binnen 48 uur aan een docent koppelen die je helpt voor een specifiek vak van de studie psychologie, bijvoorbeeld statistiek. Er volgt dan een vrijblijvend gesprek. Is er een klik, dan kan het traject aanvangen. Je krijgt van ons een offerte met een overzicht van de gemaakte afspraken en kosten. Zo weet je vooraf wat je kunt verwachten. We werken daarbij niet met vaste uurpakketten. Je betaalt nooit meer dan de uren bijles die je werkelijk afneemt en komt dus niet voor onnodige kosten te staan. Heb je een vraag of opmerking over onze bijles psychologie ? Stel hem gerust, we reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles psychologie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.