De beste bijles voor programmeren

De taal van de toekomst is ongetwijfeld een programmeertaal. Of het nu Python, HTML of JavaScript is, leren programmeren is essentieel voor werken met technologie of innovatie. Toch kan het pittige kost zijn met een grote analytische insteek. Dat begrijpen we bij Scriptium maar al te goed. Daarom is onze bijles programmeren geschikt voor alle studenten die informatica, ICT of AI studeren aan een universiteit of hogeschool in Nederland.

Of je nu bezig bent met statistische berekeningen in Python of een HTML-script voor een website: Scriptium heeft altijd een geschikte docent beschikbaar voor bijles programmeren . Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met programmeren?

“Ik help je graag met statistische analyse in Python.”
“HTML, Python, C++, JavaScript, ik ben een fanatiekeling en ik help jou graag.”

Persoonlijke bijles

De bijles programmeren van Scriptium is altijd persoonlijk en op maat. Jouw persoonlijke leerstijl, doelen en wensen staan voorop. Bovendien worden de lessen gegeven door een ervaren senior docent. Onze docenten zijn academisch afgestudeerd en hebben veel kennis van programmeren. Zij kunnen de koppeling tussen de theoretische stof en de toepassingen in de praktijk maken.

Voor ieder programmeertaal hebben we een geschikte docent, of het nu om Python, Java, PHP, C++ of TypeScript gaat.  

Onze docenten

Onze voordelen

Vakbekwame experts in programmeren

Al onze bijlessen worden gegeven door academisch afgestudeerde docenten. Onze senior docenten zijn experts in programmeren en hebben veel ervaring met hoger onderwijs. Zij worden uitvoerig gescreend voordat ze bij Scriptium aan de slag mogen. Zo dienen zij minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Op deze manier garanderen we bijles programmeren van hoog niveau. Door onze werkwijze behalen we een slaagpercentage van maar liefst 95%.

Wat vinden anderen van Scriptium?

De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar om je te ondersteunen met programmeren. Of je nu informatica studeert op het hbo of kunstmatige intelligentie op de universiteit. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
review tentamentraining M

Tarieven voor bijles programmeren

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Bijles programmeren - hoe werkt het?

Wil je een bijlesdocent voor bijles programmeren aanvragen? Vul dan simpelweg het contactformulier onderaan deze pagina in. Zo stuur je ons alle informatie die we nodig hebben om je te koppelen aan jouw perfecte bijlesdocent. Er volgt binnen 48 uur een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek met de docent. Klikt het? Dan kan het traject beginnen. We verstrekken een op maat gemaakte offerte met een indicatie van de kosten. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je zit nergens aan vast en betaalt alleen voor de uren die je werkelijk gehad hebt aan het eind van elke maand. Heb je vragen of opmerkingen over onze bijles programmeren? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur.

Groepskorting voor bijles programmeren

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.