De beste bijles voor privaatrecht

Het vak privaatrecht is onderdeel van de masterstudie Rechtsgeleerdheid en de studie hbo-rechten. Doorgaans wordt het vak aangeboden in het tweede of derde studiejaar. Het behandelt andere materie dan strafrecht of bestuursrecht. Voor veel rechtenstudenten is het een uitdagend vak. Precies voor deze studenten biedt Scriptium bijles privaatrecht .

Onze bijles wordt altijd gegeven door professionele docenten. Dit zijn afgestudeerde experts met veel ervaring. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met privaatrecht?

"Ik denk in uitdagingen, niet in obstakels. Als je moeite hebt met een vak, is dat eigenlijk alleen maar een kans om te groeien en uit te blinken in iets."
"Na mijn rechtenstudie in Groningen ben ik direct aan de slag gegaan als jurist. Hoewel dat mijn passie is, heb ik ontdekt dat het minstens zo leuk is om studenten te helpen met hun studie."

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium staat persoonlijke bijles op maat voorop. De lessen worden gegeven op basis van je voorkeuren, doelen en leerstijl. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier. Onze docenten houden rekening met hoe ze de lesstof het best op je kunnen overbrengen. Daarbij fungeren de boeken en theorie van je school als leidraad. Zo leer je snel, vakgericht en effectief met onze bijles privaatrecht. Ons doel is te zorgen dat je een mooi cijfer haalt voor het tentamen dat je moet afleggen.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles privaatrecht? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu geholpen wil worden met je studie hbo-rechten of hulp nodig hebt bij rechtsgeleerdheid op het wo. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review bijles rechten

Vakbekwame docenten

De bijles privaatrecht wordt bij Scriptium gegeven door professionele docenten. Zij worden uitgebreid gescreend en getest voordat ze bij ons aan de slag mogen. Dat betekent dat ze beschikken over veel ervaring met lesgeven en veel kennis van privaatrecht. Daarnaast hebben ze sterke didactische vaardigheden en kunnen ze de stof op een goede manier uitleggen. Zij dienen minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Zo garanderen we bijles privaatrecht van hoog niveau. Je wordt bij ons altijd optimaal voorbereid op een moeilijke toets of lastig tentamen.

Tarieven voor bijles privaatrecht

    • 9 uur bijles of meer
    • €42,95 per uur

Bijles privaatrecht - hoe werkt het?

Bijles privaatrecht van Scriptium begint bij je aanvraag. Op basis van je persoonlijke hulpvraag koppelen we je aan een geschikte docent. Dat gebeurt al binnen 48 uur. Je hebt dan een vrijblijvend gesprek met de docent. Daarop sturen we je een offerte met een overzicht van de kosten en afspraken. Zo weet je vooraf waar je aan toe bent. We werken daarbij niet met vaste uurpakketten. Je betaalt bij ons pas achteraf, alleen voor de uren die je werkelijk afneemt. Je kunt de bijles dus op ieder moment stopzetten. Daarbij heb je de keuze tussen bijles op locatie of online bijles, via bijvoorbeeld Zoom of Teams. Er kan dan handig met een splitscreen gewerkt worden. Heb je een vraag of opmerking over de bijles privaatrecht ? Stel hem gerust, we reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles privaatrecht

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.