Bijles voor pedagogische wetenschappen

Studeer je pedagogische wetenschappen op de universiteit? En ben je op zoek naar bijles pedagogische wetenschappen voor dat ene vak dat je maar niet kan halen? Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. We bieden met onze professionele bijlesdocenten bijles aan universitaire studenten aan op hoog niveau. Als onderwijsbureau voor studenten en hogeropgeleiden snappen we maar al te goed dat een druk studentenleven eigenlijk geen tijd over heeft voor uitvoerige bijlessen. Daarom doen we er bij Scriptium alles aan om het bijlesproces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. En om te zorgen dat je zoveel mogelijk uit zo weinig mogelijk bijles kan halen, is de bijles op maat gemaakt en gebaseerd op jouw unieke wensen en behoeften.

Persoonlijke bijles

De persoonlijke aard van onze bijles begint bij het selecteren van een bijlesdocent die precies bij jou en jouw unieke situatie past. Je kunt kiezen uit twee groepen bijlesdocenten. We bieden juniordocenten en seniordocenten. Het verschil tussen die twee groepen is niet per se de leeftijd; al zijn juniordocenten over het algemeen wel wat jonger. Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd of is daar nog mee bezig. Zij staan nog midden in de studie pedagogische wetenschappen en weten dus heel goed wat de hedendaagse universiteit eist aan niveau en werkdruk. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en nu werkzaam in het pedagogisch werkgebied. Zij hebben de theoretische kennis inmiddels praktisch toegepast en beschikken over diepgaande didactische vaardigheden.
bijles pedagogische wetenschappen 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles pedagogische wetenschappen

De studie pedagogische wetenschappen is een gevarieerde studie. Er wordt veel theorie aangeboden over pedagogiek en didactiek, maar er worden ook vakken gevolgd op het gebied van ontwikkelingspsychologie, statistiek, data-analyse en schoolmanagement. Soms kan het dus zo zijn dat je een vak tegenkomt dat niet helemaal aansluit op jouw specifieke talenten en kennis. Bijles pedagogische wetenschappen kan dan erg handig zijn. We kunnen bijvoorbeeld een bijlesdocent leveren die precies helpt met het vak statistiek. Je krijg van ons een offerte met een overzicht van de gemaakte afspraken en kosten die je kunt verwachten, en daarna kan de bijles beginnen. Je kunt jouw bijlesdocent na de koppeling zo vaak en zo veel mogelijk inzetten als je zelf wil. Aan het eind van elke maand betaal je vervolgens voor de uren bijles die je in die maand gehad hebt. Nooit meer, en nooit minder. Wel zo duidelijk, toch?

bijles pedagogische wetenschappen 2

Groepskorting voor bijles pedagogische wetenschappen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.