De beste bijles voor pedagogische wetenschappen

Studeer je pedagogische wetenschappen op de universiteit? Ben je op zoek naar bijles voor dat ene vak dat je maar niet kunt halen? Dan ben je bij Scriptium aan het juiste adres. We bieden met onze professionele docenten bijles aan studenten die ondersteuning op hoog niveau wensen. Onze bijles wordt op maat gegeven. We houden dus rekening met je doelen en voorkeuren. Welke hulpvraag je ook hebt, er is altijd een geschikte docent beschikbaar. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium doen we er alles aan om het proces van bijles pedagogische wetenschappen zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Om ervoor te zorgen dat goed mogelijk geholpen wordt, is de bijles op maat en gebaseerd op je persoonlijke voorkeuren en behoeften. Onze docenten zijn didactisch onderlegd en kunnen de lesstof uitleggen op de manier die het best bij je past. Iedere persoon heeft namelijk zijn eigen manier van leren. De theorie en boeken die je op school hanteert, worden ook door onze docenten gebruikt. Zo houden we rekening met je hulpvraag en word je optimaal voorbereid op een toets of tentamen.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles pedagogische wetenschappen - afbeelding 1

Vakbekwame docenten

Al onze docenten zijn didactisch onderlegd en hebben veel ervaring met lesgeven. Daarnaast zijn ze academisch geschoold en hebben ze veel kennis van pedagogische wetenschappen. Voordat ze bij Scriptium aan de slag mogen, dienen zijn testen af te leggen om hun kennis en kunde te tonen. Zij dienen minimaal een 7.5 te hebben behaald voor bepaalde vakken om bijles pedagogische wetenschappen te geven. Zo garanderen we bijles van hoog niveau. Je leert bij ons snel, vakgericht en effectief.

Tarieven voor bijles pedagogische wetenschappen

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles pedagogische wetenschappen - hoe werkt het?

De studie pedagogische wetenschappen is een gevarieerde studie. Er wordt veel theorie gegeven over pedagogiek en didactiek. Daarnaast worden vakken gevolgd op gebied van psychologie, statistiek, data-analyse en schoolmanagement. Het kan dus zijn dat je een vak tegenkomt dat niet geheel aansluit op je vaardigheden en kennis. Bijles voor pedagogische wetenschappen kan dan erg handig zijn. We kunnen bijvoorbeeld een docent leveren die helpt met het vak statistiek. Dat kan al binnen 48 uur. Nadat je een gesprek hebt gehad, krijg je van ons een offerte met een overzicht van de afspraken en kosten. Je kunt de docent na de koppeling zo vaak en zoveel mogelijk inzetten als je wilt. Pas aan het eind van de maand betaal je voor de uren bijles die je gehad hebt. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Bijles pedagogische wetenschappen - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles pedagogische wetenschappen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.