De beste bijles voor de PABO

Volg je de PABO en wil je graag hulp bij het leren en studeren? Loop je vast op de beruchte rekentoets? Of is het juist de Nederlandse taaltoets waar je moeite mee hebt? Misschien lukt het niet om een verslag te schrijven. In al deze gevallen is bijles PABO van Scriptium een goed idee.

We bieden met onze professionele docenten bijles aan alle hbo-studenten die de PABO volgen. Onze bijles kan op locatie of online via Zoom of Teams gevolgd worden. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met de PABO?

"Ik studeerde Pedagogische Wetenschappen, gevolgd door de Research Master Child Development and Education. Vervolgens ben ik gepromoveerd in Biologische Psychologie op het onderwerp agressie bij kinderen."
"Ik geef graag bijles aan studenten die moeite hebben met rekenkundige vraagstukken. Ik houd ervan leerproblemen te doorgronden en tot persoonlijke oplossingen te komen."

Persoonlijke bijles

De PABO is een brede opleiding. Je krijgt verschillende vakken, van Engels tot Nederlands tot wiskunde (bijles wiscat). Bij Scriptium staat bijles op maat centraal. Dat betekent dat onze docenten rekening houden met je leerstijl, leertempo en hulpvraag. Ze stemmen de bijles PABO af op de doelen die je wilt bereiken. Daarbij vormen de boeken en theorie die je op school hanteert de leidraad. Zo leer je snel, vakgericht en effectief. Je wordt optimaal voorbereid op een moeilijk tentamen of lastige toets.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles PABO? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij de rekentoets of de taaltoets Nederlands. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles Nederlandse toets review

Professionele docenten

Al onze docenten zijn expert in hun vakgebied. Ze zijn academisch afgestudeerd en beschikken over de nodige didactische vaardigheden. Voordat ze bij Scriptium aan de slag mogen, worden ze uitgebreid gescreend en getoetst. Zij dienen minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Dat betekent dat ze actuele en toegepaste kennis hebben om jou te helpen. Zo garanderen we bijles PABO van hoog niveau. Voor ieder vraagstuk hebben we een geschikte expert. Zo is er bijles wiscat en bijles kennisbasistoets rekenen voor de grootste struikelblokken van de PABO-opleiding.

Tarieven voor bijles PABO

Bijles PABO - hoe werkt het?

Bijles PABO kan vele vormen aannemen. De opleiding kent een strenge eis ten aanzien van taal, rekenen, didactische vaardigheden en pedagogische kennis. Ook wordt er van PABO-studenten verwacht dat ze uitvoerig en intensief stagelopen. De PABO-opleiding is daarom een veeleisende opleiding. We willen dan ook zorgen dat onze bijles zo soepel mogelijk verloopt. Het maakt niet uit of je kiest voor bijles basiskennistoets rekenen, of bijles wiscat: binnen 48 uur koppelen we je aan een geschikte docent. Daarna volgt een vrijblijvend gesprek. Als er een match is, kan het traject van start. We sturen een offerte met de kosten en afspraken. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je betaalt pas achteraf, alleen voor de uren bijles die je werkelijk hebt gehad. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur.  

Groepskorting voor bijles PABO

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.