Bijles voor PABO

Volg je de PABO en wil je graag hulp bij het leren en studeren? Loop je misschien vast op die beruchte rekentoets? Is het juist de Nederlandse taaltoets waar je moeite mee hebt? Of misschien lukt het gewoon niet om al die verslagen en essays te schrijven die je moet maken. In al deze gevallen is bijles PABO van Scriptium een goed idee. We bieden met onze professionele bijlesdocenten bijles aan alle hbo-studenten aan die de PABO volgen in Nederland. Deze bijles kan op locatie bij jou thuis gevolgd worden, of juist via online middelen zoals Skype of Google Teams. Het is maar net wat jij fijner vindt en wat beter past in je rooster en drukke, dagelijkse studentenbestaan. Weet in ieder geval dat onze bijlessen net zo effectief zijn via online middelen dan bij bijles op locatie.

Persoonlijke bijles

De persoonlijke aard van bijles PABO van Scriptium is terug te zien in de keuzemogelijkheden die we studenten bieden. Naast de keuze tussen bijles op locatie of online, bieden we twee soorten bijlesdocenten. Je kunt bij Scriptium een juniordocent of een seniordocent inschakelen. Het is maar net wat beter bij je past, want beide groepen hebben unieke voordelen en karakteristieken. Een juniordocent heeft onlangs de PABO afgerond of is daar nog mee bezig. Zij staan midden in het studentenleven en hebben veel begrip voor een volle agenda en de moeilijkheden die meekomen met studeren. Een seniordocent is al sinds langere tijd afgestudeerd en is nu werkzaam in het pedagogisch werkgebied. Dat betekent dat ze actuele en toegepaste kennis hebben en hun didactische vaardigheden inzetten om jou te helpen.
bijles PABO 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles PABO

Bijles PABO kan vele vormen aannemen. De opleiding is namelijk onderhevig aan een strenge kenniseis op het gebied van taal, rekenen, didactische vaardigheden en pedagogische kennis. Ook wordt er van PABO-studenten verwacht dat ze uitvoerig en intensief stagelopen. De PABO-opleiding is daarom een veeleisende opleiding. We willen dan ook zorgen dat onze bijles zo stressvrij en zorgeloos mogelijk is. De koppeling aan de bijlesdocent doen wij, en de afhandeling van financiële en administratieve zaken ook. Je hoeft alleen maar een verzoek in te dienen, telefonisch en vrijblijvend kennis te maken met je bijlesdocent, en vervolgens een blik te werpen op de offerte die we voor je opstellen. En dan kun je jouw bijlesdocent inschakelen wanneer en hoe je wil. Aan het eind van elke maand waarin bijles genoten is, betaal je voor de uren. En dat gaat dan ook nog met een handige digitale betaallink die we op maat voor je opstellen.

bijles PABO 2

Groepskorting voor bijles PABO

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]