Bijles voor onderzoeksvaardigheden

De academische en onderzoekende denkhouding die ontstaat bij een student als hij/zij een opleiding doet is een essentieel onderdeel van het behalen van een diploma. Het is de bedoeling dat je als student kritisch leert kijken naar de gevestigde orde om je heen en de feiten zoals je ze tot nu toe hebt gehoord. Aan het eind van je studie is het daarom ook de bedoeling dat je een objectief onderzoek uitvoert voor je scriptieproces. Om je daar op voor te bereiden, en om je een idee te geven van wat wetenschappelijk onderzoek eigenlijk is, bieden veel onderwijsinstellingen het vak onderzoeksvaardigheden aan in het eerste leerjaar. Bijles onderzoeksvaardigheden is voor de studenten die moeite hebben met dit vak of die gewoon graag wat extra ondersteuning zouden willen ontvangen.

Persoonlijke bijles

Scriptium geeft bijles onderzoeksvaardigheden op hele persoonlijke wijze. Dat betekent dat we de hele bijles inrichten op basis van jouw persoonlijke verzoek en behoeften. Je krijgt bijvoorbeeld de keuze uit twee soorten bijlesdocenten om te zorgen dat elke student gekoppeld wordt aan de bijlesdocent die het beste past. Je hebt de keuze uit senior- en juniorbijlesdocenten. Een juniordocent is pas vrij recent zelf afgestudeerd en heeft het vak onderzoeksvaardigheden nog vers in het geheugen zitten. De juniordocent kent het klappen van de zweep nog. De seniordocent is al sinds langere tijd afgestudeerd maar komt dagelijks nog in aanraking met onderzoeksvaardigheden door zijn/haar werk. Ze beschikken over diepgaande didactische vaardigheden en actuele praktijkkennis die jou uitstekend kan helpen.
bijles onderzoekvaardigheden 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles onderzoekvaardigheden

Bij Scriptium bieden we vele vormen van hulp die geschikt zijn voor hulp bij onderzoek en wetenschappelijk schrijven. Bijles onderzoeksvaardigheden is daar één vorm van. Als tegen problemen aanloopt bij het vak, bij het uitvoeren van je eigen onderzoek of bij het opzetten van je scriptieproces, kun je hulp van Scriptium inschakelen. We bieden ook scriptiebegeleiding, hulp bij statistiek, tentamentraining en correctie voor scripties en onderzoeksverslagen. Weet je niet zeker welke vorm van hulp het beste aansluit op jouw hulp vraag en behoeften? Neem dan contact op met een medewerker van Scriptium en leg jouw probleem voor. Zij kunnen uitstekend advies geven en aanraden welke vorm van hulp het meeste resultaat zou opleveren. Contact opnemen kan heel simpel via het contactformulier onderaan deze pagina. Of door natuurlijk gewoon te bellen (06 484 787 21) of te mailen ([email protected]). We zullen binnen 2 uur reageren, ook buiten kantooruren en in het weekend.

bijles onderzoekvaardigheden 2

Groepskorting voor bijles onderzoeksvaardigheden

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.