De beste bijles onderzoeksvaardigheden

Een academische en onderzoekende denkhouding is voor een student essentieel voor het behalen van een diploma. Het is de bedoeling dat je kritisch leert kijken naar de wereld om je heen en de verschijnselen daarin. Aan het eind van de studie dien je een objectief onderzoek uit te voeren om je onderzoeksvaardigheden te tonen. Om je daar op voor te bereiden, en om je een idee te geven van wat wetenschappelijk onderzoek inhoudt, bieden veel studies het vak onderzoeksvaardigheden aan.

Onze bijles onderzoeksvaardigheden sluit hier op aan. We bieden lessen aan alle studenten die moeite hebben met dit vak en graag extra ondersteuning willen ontvangen. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met onderzoeksvaardigheden?

"Ik kan jou helpen een onderzoek op te zetten dat uitvoerbaar, relevant en efficiënt. Ik heb kennis van vrijwel alle onderzoeksmethodieken, zowel kwantitatief als kwalitatief."
"Ik kan onder meer helpen met overzicht bewaken over je onderwerp en het proces en het bijspijkeren van onderzoeks- en schrijfvaardigheden."

Persoonlijke bijles

Scriptium geeft bijles onderzoeksvaardigheden op persoonlijke wijze. Dat betekent dat we de bijles afstemmen op je doelen, hulpvraag en manier van leren. Onze docenten weten de bijles zo te geven dat je er zoveel mogelijk van oppikt. Daarbij hanteren ze de lesstof en boeken die je ook op school gebruikt. Zo leer je snel en vakgericht, en word je optimaal voorbereid op een moeilijk tentamen.

Ongeveer 93% van de studenten die bij ons bijles onderzoeksvaardigheden volgt, slaagt ook voor het vak.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles onderzoeksvaardigheden? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu sociale wetenschappen studeert of een studie volgt op het gebied van de geesteswetenschappen. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten?
Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo

Professionele docenten

Onze docenten beschikken over sterke didactische vaardigheden en diepgaande kennis van het vak onderzoeksvaardigheden. Zij worden uitvoerig gescreend en getest voordat ze bij ons aan de slag mogen. Zo dienen ze minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Al onze docenten zijn afgestudeerde academici. Ze hebben zelf diverse onderzoeken uitgevoerd en weten hoe je op academisch niveau een verslag opstelt. Sommige van hen zijn zelfs gepromoveerd. Daarmee ben je verzekerd van kwalitatief sterke lessen in onderzoeksvaardigheden.

Tarieven voor bijles onderzoeksvaardigheden

Bijles onderzoeksvaardigheden - hoe werkt het?

Bij Scriptium bieden we diverse vormen van hulp voor het uitvoeren van onderzoek en bij wetenschappelijk schrijven. Bijles onderzoeksvaardigheden is erop gericht dat je zelfstandig onderzoek kunt uitvoeren. Al binnen 48 uur koppelen we je aan een geschikte docent. Daarna volgt een vrijblijvend gesprek. Heb je daar een goed gevoel bij, dan kan het traject aanvangen. We sturen een offerte met een overzicht van de afspraken en kosten. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Dat betekent dat je pas achteraf betaalt, alleen voor de uren bijles die je werkelijk gehad hebt. Ook kun je op ieder moment de bijles stopzetten. Heb je een vraag of opmerking? Stel hem gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles onderzoeksvaardigheden

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.