Bijles voor neuropsychologie

Het vak neuropsychologie kan voor vele studenten een uitdaging zijn. Of je nu toegepaste psychologie studeert op hbo-niveau of psychologie op universitair niveau, neuropsychologie kan nogal ver van je bed staan. Precies voor die studenten heeft Scriptium bijles neuropsychologie in het leven geroepen. Met onze geteste en gescreende bijlesdocenten bieden we persoonlijke en professionele bijles die geheel verloopt volgens jouw persoonlijke wensen en behoeften. Je hoeft alleen maar een verzoek in te dienen via het contactformulier onderaan deze pagina en wij gaan voor je aan de slag. Binnen 48 uur ben je al gekoppeld aan een bijlesdocent die jou precies kan helpen bij je persoonlijke hulpvraag in jouw persoonlijke situatie. Geïnteresseerd? Lees dan op deze pagina verder voor meer informatie.

Persoonlijke bijles

Voor alle studenten die bijles neuropsychologie zoeken hebben we de keuze uit seniordocenten of juniordocenten. Het is maar net wat beter bij jouw unieke situatie past en waar je het beste gevoel bij krijgt. Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd, of is daar nog mee bezig, en heeft affiniteit met of een talent voor neuropsychologie. Hij/zij weet nog precies wat er van je verwacht wordt en heeft veel begrip voor de drukke studentenagenda en de ruk die door onderwijsinstellingen soms hoog opgevoerd wordt. De seniordocenten zijn juist sinds langere tijd afgestudeerd en wat ouder van leeftijd. Zij hebben inmiddels actuele praktijkkennis opgedaan en de theoretische informatie van de opleiding toegepast in het dagelijks leven. Zij beschikken over getoetste didactische vaardigheden.
bijles neuropsychologie 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles neuropsychologie

We willen heel graag dat jij je als student zo geholpen en ondersteund mogelijk voelt. Dat betekent dat de bijles en het proces naar bijles toe zo betrouwbaar en stressvrij mogelijk moet verlopen. We doen er dan ook alles aan om dat te bewerkstelligen. Nadat we een verzoek van je ontvangen gaan we direct op zoek naar een bijlesdocent. Daar nemen we maximaal 48 uur voor. Daarna vindt er een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats met de bijlesdocent die we gekozen hebben. Voelt het niet helemaal goed of heb je toch liever iemand anders? Geen probleem, dan dragen we gewoon een tweede of zelfs een derde docent aan. Is het een match? Dan krijg je van ons een offerte met de afspraken en kosten die besproken zijn nog een keer overzichtelijk op een rijtje. Je betaalt niets vooraf en hoeft ook geen vast urenpakket te kiezen. Dus geen zorgen over onnodige kosten of een tekort aan afgenomen uren.

bijles neuropsychologie 2

Groepskorting voor neuropsychologie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]