De beste bijles voor neuropsychologie

Het vak neuropsychologie kan voor veel studenten een uitdaging zijn. Of je nu toegepaste psychologie studeert op hbo-niveau of psychologie op de universiteit, neuropsychologie kan nogal ver van je bed staan. Precies voor studenten die met neuropsychologie worstelen biedt Scriptium bijles neuropsychologie. Met onze vakbekwame docenten bieden we professionele bijles op basis van je persoonlijke wensen en behoeften. We hebben voor elk vraagstuk een geschikte docent. Via het contactformulier onderaan deze pagina dien je een verzoek in. Vervolgens gaan we voor je aan de slag. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Persoonlijke bijles op maat

We vinden het bij Scriptium van belang dat iedere student zo persoonlijk mogelijk geholpen wordt. Dat betekent dat we de bijles neuropsychologie geven op basis van de doelen die je wilt bereiken en de hulpvraag die je hebt. Je kunt daarbij kiezen tussen bijles op locatie of online bijles via bijvoorbeeld Teams of Zoom. De les is afgestemd op de theorie en boeken die je ook op school gebruikt. Zo word je optimaal klaargestoomd voor een toets of tentamen. Je leert snel, effectief en vakgericht. Ons doel is ervoor te zorgen dat je het vak neuropsychologie met een mooi cijfer kunt afronden.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles neuropsychologie - afbeelding 1

Professionele docenten

Onze senior docenten zijn afgestudeerde academici met een hoop ervaring in lesgeven. Ze hebben veel kennis van neuropsychologie opgedaan en die kennis toegepast in de praktijk. Daarnaast beschikken ze over sterke didactische vaardigheden. Voordat ze bij Scriptium aan de slag gaan, worden ze uitgebreid gescreend en getoetst. Zij dienen minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Zo garanderen we altijd bijles van hoog niveau.

Tarieven voor bijles neuropsychologie

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles neuropsychologie - hoe werkt het?

We willen graag dat je als student zorgeloos bijles neuropsychologie krijgt en zo goed mogelijk geholpen wordt. Nadat we een verzoek van je ontvangen, koppelen we je binnen maximaal 48 uur aan een geschikte docent. Daarna vindt een vrijblijvend gesprek plaats. Heb je toch liever iemand anders? Geen probleem, we dragen snel een vervangende docent aan. Is het wel een match? Dan krijg je van ons een offerte met de afspraken en kosten die besproken zijn. Het traject kan vervolgens van start. We werken daarbij niet met vaste uurpakketten. Je betaalt bij ons pas achteraf, alleen voor de uren die je werkelijk hebt afgenomen. Zo kom je nooit voor onnodige kosten te staan. Heb je een vraag of opmerking? Stel hem gerust, we reageren altijd binnen 1 uur terug.

Bijles neuropsychologie - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles neuropsychologie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.