De beste bijles voor Nederlands

Stijlfiguren herkennen in een tekst, boekverslagen maken en presentaties geven: soms kan ondersteuning in het vak Nederlands nodig zijn om je kennis en kunde met betrekking tot onze taal te verbeteren, en zo je eindexamenjaar tot een goed einde te brengen. Je vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal worden op de middelbare school op verschillende manieren getoetst. Het gaat dan om leesvaardigheid, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid, argumentatieve vaardigheden en literatuur. De beheersing van al deze vaardigheden kan een flinke kluif zijn, waarbij je best wel een beetje hulp kan gebruiken. Bijvoorbeeld in de vorm van bijles Nederlands. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres!

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde bijlesdocenten die bijles Nederlands geven. Zij kunnen online helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nu gaat om het voorbereiden van een betoog of discussie, het samenvatten van teksten of de analyse van een roman: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Dat doen we al binnen 48 uur. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf. Je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. En betalen doe je pas achteraf, aan het eind van elke maand waarin je bijles Nederlands gehad hebt. Handig toch!

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles Nederlands - courses - afbeelding 1

Bijles Nederlands van een student- of seniordocent

Onze bijles Nederlands is geschikt voor iedereen. Het maakt niet uit of je net begint aan het eerste jaar van je universitaire opleiding, of binnen enkele maanden je eindexamen vwo gaat halen. We koppelen jou aan de bijlesdocent die het beste aansluit op jouw persoonlijke wensen en leerstijl. Je kiest of je bijles wil van een seniordocent of een student-docent. Seniordocenten zijn sinds enkele jaren afgestudeerd en werkzaam in het Nederlandse werkveld. Zij hebben inmiddels didactische vaardigheden opgedaan en hebben van lesgeven en onderwijs hun werk gemaakt. Student-docenten zijn pas afgestudeerd, of zijn daar nog mee bezig. Zij staan nog midden in het studenten- en schoolleven en weten daarom precies wat er van studenten en leerlingen verwacht wordt. Ze zijn flexibel en begripvol en hebben een passie voor kennisoverdracht en de Nederlandse taal.

Tarieven voor bijles Nederlands - middelbaar onderwijs

Bijles op alle niveaus - middelbare school

Vind je Nederlands een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen wij je zeker helpen. Scriptium geeft Nederlandse bijles op alle niveaus. Wij stemmen de juiste begeleiding af op de leerlingen of studenten, en daardoor is het mogelijk om in slechts enkele bijlessen jouw niveau Nederlands aanzienlijk te verhogen.  

Tarieven voor bijles Nederlands - hoger onderwijs

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles op alle niveaus - hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 1000 hbo- en wo-studenten met Nederlandse bijles. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar de student moeite mee heeft en die betrekking hebben op de studie. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het schrijven van een scriptie of het controleren van teksten.

Bijles verbintenissenrecht - afbeelding 2

Hulp bij het schrijven van teksten?

Ben je op zoek naar hulp bij het schrijven van Nederlandse teksten? Dan is Scriptium ook voor jou zeer geschikt. Specifiek voor scripties is er scriptiebegeleiding. Een scriptiebegeleider gaat dan samen met jou aan de slag om te zorgen dat je scriptie foutloos en geoptimaliseerd op het bureau van je schoolbeoordelaar komt te liggen. Ook kun je een geschreven tekst laten nakijken door onze correctoren op taal en structuur. Dit kan met scripties, maar ook met verslagen, essays, dissertaties, nota’s, moduleopdrachten of sollicitatiebrieven. Moet je een foutloze tekst afleveren? Dan is de nakijkdienst van Scriptium een zeer goed idee. Ben je ook benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in, of neem contact met ons op via telefoon (06 484 787 21) of e-mail ([email protected]). We zullen binnen 2 uur (en vaak zelfs sneller) reageren op je aanvraag. We zijn tevens via WhatsApp bereikbaar.

Groepskorting voor bijles Nederlands

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.