Bijles voor Nederlands

Drogredenen herkennen in een tekst, boekverslagen maken en presentaties geven: soms kan ondersteuning in het vak Nederlands nodig zijn om je kennis en kunde met betrekking tot onze taal te verbeteren en zo je eindexamenjaar tot een goed einde te brengen. Je vaardigheden met betrekking tot de Nederlandse taal worden op de middelbare school op verschillende manieren getoetst: leesvaardigheid, mondelinge taalvaardigheid, schrijfvaardigheid, argumentatieve vaardigheden en literatuur. De beheersing van al deze vaardigheden kan een flinke kluif zijn waarbij je best wel een beetje hulp kan gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van bijles Nederlands. In dat geval ben je bij ons aan het juiste adres en kunnen we je koppelen aan jouw persoonlijke bijlesdocent.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Nederlands geven en die je online of op locatie kunnen helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het voorbereiden van een betoog of discussie, het samenvatten van teksten of de analyse van een roman: wij zoeken voor jou een begeleider die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Je kiest zelf tussen een seniordocent of een juniordocent. Een seniordocent is al sinds enkele jaren afgestudeerd en werkzaam in het Nederlands vakgebied. Zij beschikken over actuele kennis en diepgaande didactische vaardigheden. Een juniordocent studeert zelf nog of is bezig met afstuderen. Zij staan midden in het studentenleven.
bijles Nederlands 1

Wat kost onze bijles?

*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles Nederlands

Onze bijles Nederlands is er voor jong en oud. De invulling verschilt dan wel per bijlesleerling, bijlesdocent en situatie; het proces is voor elke aanmelder even betrouwbaar en zorgeloos. Het begint allemaal bij je aanmelding. Je kunt het contactformulier onderaan deze pagina invullen, ons een e-mail sturen naar [email protected], of telefonisch contact zoeken via +316 484 787 21. Daarna koppelen we je aan de bijlesdocent die het beste aansluit bij je wensen en behoeften. Vervolgens vindt er een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats tussen jou en de bijlesdocent. Is het een match? Dan krijg je van ons een offerte met alle kosten en afspraken nog eens overzichtelijk op een rijtje. Vervolgens betaal je niets vooraf en ben je ook niet verplicht om de uren die in de offerte vermeld staan ook echt te volgen. Je betaalt alleen aan het eind van de maand voor de uren bijles Nederlands die je ook echt gevolgd hebt. Handig toch?

bijles Nederlands 2

Groepskorting voor bijles Nederlands

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist