De beste bijles voor marketing

Het vak marketing is onderdeel van veel financiële en bedrijfskundige opleidingen. Marketing is echter niet alleen een vak, maar ook een hbo-studie en onderdeel van de studie communicatie. Voor bijles marketing kun je uitstekend bij Scriptium terecht. We bieden met onze professionele docenten bijles aan alle studenten die op hbo-niveau of masterniveau studeren. De bijles wordt geheel afgestemd op de doelen die je wilt bereiken. Met onze werkwijze hebben we sinds 2014 al duizenden studenten geholpen. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Persoonlijke bijles

Het is voor ons belangrijk dat je bijles krijgt die op je leerstijl, hulpvraag en voorkeuren is afgestemd. Daarom zorgen we voor een persoonlijke benadering. Onze docenten houden rekening met de manier waarop je het best leert. De bijles marketing wordt gegeven op basis van de theorie en boeken die je ook op school gebruikt. Daarbij wordt de stof diepgaand behandeld. De docent gaat in op alle oefenvragen. Zo leer je snel, vakgericht en effectief. Je wordt optimaal voorbereid op een lastige toets of moeilijk tentamen.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles marketing - afbeelding 1

Professionele docenten

Al onze docenten zijn professionele vakspecialisten. Ze gaan pas bij Scriptium aan de slag na een uitvoerige screening. Daarbij moeten ze enkele inhoudelijke testen afleggen en hun cijferlijst voorleggen. Zij dienen minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Daarmee zijn ze experts in hun vakgebied. Bovendien beschikken ze over sterke didactische vaardigheden. Zij weten de lesstof zo over te brengen dat je er het meest van oppikt. De theorie en boeken die je op school hanteert, dienen daarbij als leidraad. Ons doel is ervoor te zorgen dat je het vak met een mooi cijfer kunt afronden.  

Tarieven voor bijles marketing

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles marketing bij Scriptium - hoe werkt het?

Al binnen 48 uur koppelen we je aan een vakbekwame docent. Daarna volgt een vrijblijvend gesprek. Heb je daar een goed gevoel bij, dan kan het traject van start. We sturen vervolgens een offerte met een overzicht van de afspraken en kosten. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je betaalt pas achteraf, alleen voor de uren die je werkelijk hebt afgenomen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan. Je kunt bij ons kiezen tussen bijles marketing op locatie of online via Teams of Zoom. Heb je nog een vraag of opmerking? Stel hem gerust, we reageren altijd binnen 1 uur terug. Mailen kan 24 uur per dag naar [email protected]

Bijles marketing - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles marketing

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.