Bijles voor marketing

Het vak marketing is onderdeel van vele financiële en bedrijfskundige studies. Marketing is overigens niet alleen een vak, maar ook een gehele hbo-studie en onderdeel van communicatiestudies. Voor bijles marketing kun je uitstekend bij Scriptium terecht. We bieden met onze bijlesdocenten professionele en persoonlijke bijles marketing aan studenten die op hbo-niveau of universitair niveau studeren. Deze bijles is helemaal op maat in te vullen en je kunt zelf bepalen hoe, waar en wanneer de bijles plaatsvindt. Het is voor ons belangrijk dat je de lessen krijgt die je echt nodig hebt en dat een privéles ook echt op jouw unieke combinatie van leerstijl, hulpvraag en situatie is afgestemd. Daarom zorgen we voor een persoonlijke benadering en koppeling bij Scriptium.

Persoonlijke bijles

Je hebt bij Scriptium de keuze uit twee groepen bijlesdocenten. Beide groepen bieden unieke voordelen. Onze juniordocenten zijn recent afgestudeerd en staan nog met één been in het studentenleven. Zij hebben een heel actueel idee van wat er verwacht wordt van studenten die marketing studeren en kunnen de bijles marketing dan ook toespitsen op hedendaagse studieonderwerpen. Seniordocenten zijn al langer afgestudeerd en hebben van marketing hun werk gemaakt. Ook hebben zij didactische ervaring ontwikkeld en een passie voor het overdragen van kennis en het helpen van studenten. Zij zijn uitstekend in te zetten voor de praktische toepassing van theoretische kennis en het helpen bij motiveren, efficiënt en effectief plannen en volhouden van de studie.
bijles marketing 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles marketing

Het begint allemaal bij de aanvraag die je bij ons indient. Je kunt daarvoor het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Automatisch stuur je ons dan alle informatie die we nodig hebben om je aan een geschikte docent te koppelen. Heb je niet het idee dat je alles wat je wil zeggen kwijt kunt in het formulier? Of misschien wil je eerst een medewerker van Scriptium spreken voor meer informatie of om jouw persoonlijke situatie voor te leggen? Dan kun je natuurlijk ook contact met ons opnemen door te bellen of te mailen. We staan je heel graag persoonlijk te woord om je advies te geven of te helpen bij je aanvraag. Mailen kan 24 uur per dag naar [email protected]. We reageren doorgaans binnen 2 uur nadat we je mail hebben ontvangen, ook buiten kantooruren en in het weekend. Bellen kan tijdens kantooruren naar +316 484 787 21.

bijles marketing 2

Groepskorting voor marketing

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]