Bijles voor management

Management; het is een brede term die van toepassing is op vele hbo-studies en universitaire opleidingen. Voor opleiding als business management, facility management en event management zijn het onmiskenbare begrippen, maar ook studies als bedrijfskunde, bedrijfscommunicatie, finance & control en HRM hebben raakvlakken met management. We begrijpen de verschillende toepassingen van het brede begrip bij Scriptium maar al te goed. Daarom is onze bijles management beschikbaar op hbo-niveau en wo-niveau voor alle studenten die graag bijles management willen ontvangen voor hun specifieke opleiding en vakkenpakket. Het kan dan dus gaan om bijles facility management, bijles event management, of gewoon bijles management voor het bijspijkeren in het algemeen of als voorbereiding op een nieuwe opleiding.

Persoonlijke bijles

De persoonlijke invulling van bijles management begint allemaal bij de keuzevrijheid die je als student van ons krijgt. We werken niet met vaste uurpakketten of bijlestrajecten die al op de plank klaarliggen voordat jij je überhaupt hebt aangemeld. Je krijgt eerst de keuze uit bijles op locatie, bij jou thuis bijvoorbeeld, of bijles via online middelen zoals Skype of Google Teams. Daarna kies je of je gekoppeld wil worden aan een seniorbijlesdocent of een juniorbijlesdocent. Beide groepen bijlesdocenten hebben unieke voordelen. Een juniordocent is pas net afgestudeerd en staat nog met één been in het studentenleven. Een seniordocent is al langer werkzaam op het gebied van management en heeft didactische vaardigheden opgedaan. Het is maar net wat bij je past en waar je uiteindelijk het meest van leert. En natuurlijk mag de bijles ook wel een beetje leuk zijn.
bijles management 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles management

Weet je al dat je graag bijles management zou ontvangen van Scriptium? Dan kun je simpelweg het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Je stuurt ons dan automatisch een digitaal verzoek met alle informatie die we nodig hebben om je te koppelen aan de bijlesdocent die het beste bij jou past. Is er iets onduidelijk of hebben we meer informatie nodig? Dan zullen we contact met je zoeken. Natuurlijk is er het ook mogelijk om gewoon direct een medewerker van Scriptium te spreken om je verzoek telefonisch door te geven, of om meer eerst meer informatie in te winnen. Deze medewerkers kunnen uitstekend helpen bij het vinden en zoeken van de juiste hulp. Wellicht heb je namelijk misschien meer aan tentamentraining of algemene studiebegeleiding. Het contact met Scriptium is geheel vrijblijvend en vraag gerust om persoonlijk advies. Je kunt ons telefonisch bereiken op +316 484 787 21 binnen kantooruren, of mailen naar [email protected]. We zullen binnen 2 uur reageren op mails, ook buiten kantooruren en in het weekend.
bijles management 2

Groepskorting voor bijles management

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]