De beste bijles voor management

Management is een brede term die van toepassing is op veel hbo-studies en masteropleidingen. Voor opleidingen als business management, facility management en event management is het een onmiskenbaar begrip. Ook studies als bedrijfskunde en HRM hebben raakvlakken met management.

Bij Scriptium kennen we de verschillende toepassingen goed. Onze bijles management is beschikbaar op hbo- en wo-niveau voor alle studenten die graag ondersteuning bij het vak of de studie management willen. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met management?

"Ik ben sinds 12 jaar werkzaam als projectmanager bij een groot bedrijf, en geef de praktijk- en theoriekennis die ik heb graag door aan de volgende generatie."
“Ik help jou met facility management en HR management. Ik maak graag kennis met je om te bekijken hoe we jouw training het beste vorm kunnen geven.”
"Al sinds groep 8 zit het in mijn bloed om les te geven. Ik heb Media en Entertainment Management gestudeerd en help dan ook graag bij die vakken."
“Naast mijn baan als accountant help ik in mijn avonduren studenten. Ik ben gesitueerd in Rotterdam en omgeving, dus kom graag op locatie les geven."

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Dat betekent dat onze bijles management op maat gegeven wordt. We houden rekening met de hulpvraag die je hebt en de doelen die je wilt bereiken. Daarnaast worden de lessen zoveel mogelijk afgestemd op je leerstijl en leertempo. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier.

De theorie en boeken die op je school worden gehanteerd, vormen de leidraad. Zo word je optimaal voorbereid op een lastige toets of moeilijk tentamen. Met de bijles management van Scriptium leer je snel, vakgericht en effectief.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles management? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hbo-bedrijfskunde studeert of de opleiding event management volgt. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles review Scriptium

Professionele docenten

Al onze docenten zijn didactisch onderlegd en expert in hun vakgebied. Ze hebben veel kennis van management opgedaan via hun opleiding en in de praktijk. Iedere docent van Scriptium is afgestudeerd en heeft ervaring met lesgeven. Hij of zij beschikt ook over sterke didactische vaardigheden. De stof wordt zo gegeven dat je er het meest van oppikt. Voordat de docenten bij Scriptium aan de slag gaan, worden ze uitvoerig getest en gescreend. Zij dienen onder meer minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Zo garanderen we lessen management van hoog niveau.

Tarieven voor bijles management

Bijles management - hoe werkt het?

Weet je al dat je bijles management wilt van Scriptium? Dan kun je het contactformulier onderaan deze pagina invullen. Je stuurt ons alle informatie die we nodig hebben om je te koppelen aan een docent die het best bij je past. Al binnen 48 uur sta je in contact met een docent. Is het een match, dan kan het traject van start. We sturen dan een overzicht met de gemaakte afspraken en kosten. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je betaalt bij ons pas achteraf, en alleen voor de uren die je werkelijk hebt afgenomen. Heb je vragen of opmerkingen over de bijles management? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles management

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.