Bijles voor lerarenopleiding

Op hbo-niveau zijn verschillende lerarenopleidingen te volgen. Al deze lerarenopleidingen hebben overeenkomsten op het gebied van pedagogische theorie en didactische vaardigheden, maar ook verschillen op het gebied van inhoudelijke lesstof en vakmaterie. Bij Scriptium bieden we bijles lerarenopleiding voor alle hbo-studenten die een lerarenopleiding volgen en daar graag bijles voor willen ontvangen. Het maakt dan dus niet uit of je de lerarenopleiding voor leraar economie, leraar geschiedenis, leraar Spaans of leraar Engels volgt. Omdat we alle studenten die zich bij ons melden voor bijles persoonlijk koppelen aan een bijlesdocent, kunnen we zorgen dat je altijd gekoppeld wordt aan een docent met kennis van en een achtergrond in jouw specifieke vakgebied. Wel zo handig!

Persoonlijke bijles

De persoonlijke aard van onze bijles lerarenopleiding begint al bij het kiezen van een bijlesdocent. Je hebt als student de keuze uit seniorbijlesdocenten en juniorbijlesdocenten. Beide groepen bieden unieke voordelen en het is maar net wat beter bij jou past. Een juniordocent is recent afgestudeerd, of is daar nog mee bezig, en staat dus nog midden in de lerarenopleiding. Hij/zij kent het klappen van de zweep en weet precies wat er van studenten verwacht wordt. Een seniordocent is wat langer geleden afgestudeerd en is nu werkzaam in het pedagogisch werkveld. Zij hebben inmiddels diepgaande en gerichte didactische vaardigheden ontwikkeld en kunnen je daarom uitstekend helpen met actuele en praktijkgerichte kennis. Een seniordocent is bijvoorbeeld perfect voor ondersteuning bij je stage.
bijles lerarenopleiding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles lerarenopleiding

Wil je graag bijles lerarenopleiding? Begin dan met het invullen van het contactformulier onderaan deze pagina. Je stuurt ons dan automatisch alle informatie die we nodig hebben om een goede match te maken tussen jou en je bijlesdocent. Heb je toch liever eerst wat meer informatie? Je kunt ons ook bellen op 06 484 787 21 of mailen via [email protected]. We zullen binnen 2 uur reageren, ook buiten kantooruren en in het weekend. Nadat we je verzoek hebben ontvangen, en er een bijlesdocent gevonden is, brengen we jullie met elkaar in contact voor een telefonisch kennismakingsgesprek. En klinkt het? Dan stellen we een offerte op met daarin de gemaakte afspraken en te verwachten kosten. Die offerte dient overigens alleen maar als indicatie van de kosten, want je bent nooit verplicht om het genoemde bedrag ook daadwerkelijk te betalen. Je betaalt alleen maar voor de uren bijles lerarenopleiding die je ook echt gehad hebt. En dat aan het eind van elke maand middels een elektronische factuur.

bijles lerarenopleiding 2

Groepskorting voor bijles lerarenopleiding

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]