De beste bijles voor de lerarenopleiding

Op hbo-niveau zijn verschillende lerarenopleidingen te volgen. Al deze opleidingen behandelen pedagogische theorie en didactische vaardigheden. Er zijn ook verschillen betreft de inhoud van de stof. Bij Scriptium bieden we bijles voor de lerarenopleiding aan alle hbo-studenten die deze opleiding volgen en daar graag bijles voor willen. Het maakt dus niet uit of je de lerarenopleiding voor leraar economie, leraar wiskunde of leraar Engels volgt. We zorgen er altijd voor dat je gekoppeld wordt aan een docent met kennis van het vakgebied. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Professionele docenten

Bij Scriptium werken we enkel met professionele docenten. Zij mogen pas bij ons aan de slag na uitvoerig gescreend en getest te zijn. Daarbij dienen ze minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Al onze docenten hebben veel ervaring met lesgeven en zijn didactisch onderlegd. Zij weten de stof zodanig over te brengen dat je er het meest van oppikt. Je leert snel, effectief en vakgericht. Met geduld en betrokkenheid bereiden we je optimaal voor op een toets of tentamen.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles lerarenopleiding - afbeelding 1

Bijles lerarenopleiding - hoe werkt het?

Wil je graag bijles voor je lerarenopleiding? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Je stuurt ons automatisch alle informatie die we nodig hebben om een goede match te maken. Al binnen 48 uur koppelen we je aan een geschikte docent voor het gewenste vak. We brengen jullie met elkaar in contact voor een vrijblijvend gesprek. Is er een klik? Dan kan het traject van start. We stellen een offerte op met daarin de afspraken en te verwachten kosten. De offerte dient overigens alleen als indicatie van de kosten. Je hoeft niets vooraf te betalen. We werken namelijk niet met vaste uurpakketten. Je betaalt enkel voor de uren bijles die je ook echt gehad hebt. Heb je vragen of opmerkingen over de bijles lerarenopleiding? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Tarieven voor bijles lerarenopleiding

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur
Bijles lerarenopleiding - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles lerarenopleiding

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.