Bijles voor Latijn

Ben je een middelbare scholier in de bovenbouw of onderbouw van het gymnasium en ben je op zoek naar een bijlesdocent voor Latijn? Bij Scriptium werken gekwalificeerde vakexperts die jou tips en trucs kunnen geven om grip te krijgen op het Latijn. Of het nu gaat om het leren over mythes en tragedies of de naamvallen en vervoegingen van het Latijn: bij ons kun je terecht voor bijlessenvoor alle aspecten van deze oude en prachtige taal. Onze bijlessen zijn persoonlijk en betrouwbaar en worden op maat verzorgd. Eerst een medewerker van Scriptium spreken? Bel ons op 06 484 787 21 of stuur een mail naar [email protected]. We zullen binnen 2 uur reageren, ook buiten kantooruren en in het weekend. Meestal reageren we nog veel sneller dan binnen 2 uur na ontvangst van je berichtje.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium werken gekwalificeerde docenten die bijles Latijn geven en die je online kunnen helpen om alle onderdelen van het examenprogramma dat de Rijksoverheid heeft geformuleerd onder de knie te krijgen. Of het nou gaat om het uitpluizen van het verhaal van Odysseus of het vertalen van een tekst: wij zoeken voor jou een bijlesdocent die je kan ondersteunen bij het aanscherpen van vaardigheden en talenten. Het aantal uren dat je afneemt, bepaal je helemaal zelf: je hebt bij ons gelukkig niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Ook bepaal je zelf of je les krijgt van een junior- of seniordocent. Een juniordocent is pas net afgestudeerd en een seniordocent heeft jarenlange ervaring in het vakgebied.
bijles Latijn 1

Wat kost onze bijles?

*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles Latijn

De Latijnse taal is onderdeel van veel studies aan de universiteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan rechtenstudies, geneeskunde of theologie. Toch kan de taal zeer vreemd zijn voor studenten en leerlingen die er voor het eerst mee in aanraking komen. Vooral het ingewikkelde vervoegingssysteem is een echte uitdaging. Bij Scriptium begrijpen we dat maar al te goed en daarom maken we onze bijles Latijn zo persoonlijk en betrouwbaar mogelijk. Eerst word je gekoppeld aan een docent die zo goed mogelijk aansluit op jouw persoonlijke situatie en wensen. Daarna volgt er een telefonisch kennismakingsgesprek met de gekozen docent zodat je zelf kan bepalen of het een match is of niet. Zo ja? Dan krijg je een op maat gemaakte offerte voor het hele aankomende bijles traject. En je hoeft overigens niets direct te betalen. Bij Scriptium krijg je vooraf duidelijkheid, maar hoeft je pas achteraf aan het eind van de maand te betalen.

bijles Latijn 2

Groepskorting voor bijles Latijn

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]