De beste bijles voor Latijn

Ben je een scholier in de bovenbouw of onderbouw van het gymnasium en ben je op zoek naar een docent voor Latijn? Bij Scriptium werken experts die professionele bijles Latijn geven. Of het nu gaat om het leren over mythen en tragedies, of de naamvallen en vervoegingen van het Latijn: bij ons kun je terecht voor alle aspecten van deze oude en prachtige taal. De bijles Latijn is persoonlijk en wordt op maat verzorgd. Onze docenten staan daarbij 7 dagen per week voor je klaar om je de beste bijles te geven.

Persoonlijke bijles

Latijn kan vreemd zijn voor leerlingen die er voor het eerst mee in aanraking komen. Vooral het vervoegingssysteem is een uitdaging. Bij Scriptium begrijpen we dat goed. Onze docenten houden rekening met jouw manier van leren en de doelen die je wilt bereiken. Iedereen heeft namelijk zijn eigen leerwijze. De theorie en boeken die je op school hanteert, worden ook door onze docenten gebruikt. Zo leer je snel, vakgericht en effectief. We bereiden je altijd optimaal voor op een lastig examen of moeilijke toets.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles Latijn vo - afbeelding 1

Professionele bijles van experts

Bij Scriptium werken vakbekwame docenten die je helpen om alle onderdelen van Latijn onder de knie te krijgen. Of het nu gaat om het uitpluizen van het verhaal van Odysseus of het vertalen van een tekst: we koppelen je aan een docent die je optimaal ondersteunt bij het aanscherpen van je vaardigheden. Al onze docenten zijn didactisch onderlegd en hebben veel kennis van Latijn. Zij zijn allen experts in hun vakgebied. Om de kwaliteit van de lessen te waarborgen, worden ze uitgebreid gescreend en getest. Zij dienen minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Zo garanderen we bijles Latijn van hoog niveau.

Tarieven voor bijles Latijn - middelbaar onderwijs

Bijles Latijn - hoe werkt het?

Al binnen 48 uur koppelen we je aan een docent die het best bij je past. Daarna volgt een vrijblijvend gesprek. Is het een match, dan kan het traject van start. We sturen een offerte met een overzicht van de afspraken en kosten. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je hoeft niets direct te betalen. Bij Scriptium krijg je vooraf duidelijkheid, maar hoef je pas achteraf te betalen. Je betaalt alleen voor de uren bijles die je werkelijk gehad hebt. Zo kom je niet voor onnodige kosten te staan en kun je de bijles Latijn op ieder moment stopzetten. Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Bijles Latijn vo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Latijn

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.