De beste bijles voor informatica

De studie informatica wordt in onze maatschappij steeds belangrijker. Door de digitalisering wordt alles tegenwoordig geregeld met computers, softwareprogramma’s en codes. Gelukkig zijn er studenten informatica die deze digitale wereld draaiende zullen houden.

Als jij zo’n student bent maar vastloopt tijdens het studeren, kun je een beroep doen op bijles informatica van Scriptium. Of het nu gaat om het leren van wiskundige toepassingen, of werken met bepaalde software, onze professionele docenten geven bijles voor ieder vraagstuk. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met informatica?

"Na mijn studie informatica en computerkunde heb ik mij verdiept in verschillende programmeertalen. Ik geef mijn kennis graag door aan codeurs en beginners die net beginnen met programmeren."
"Na een universitaire opleiding sociale wetenschappen heb ik jarenlang in de ICT en zakelijke dienstverlening gewerkt. Daarnaast heb ik op een HBO lesgegeven in diverse vakken."
"Ik heb gestudeerd aan de TU Delft en heb mijn diploma werktuigbouwkunde inmiddels behaald. Nu help ik graag studenten die ook bezig zijn hun diploma te halen."
"Ik kan helpen met statistiekvakken en leren programmeren in Python. Ook kan ik bijspringen als je bezig bent met het opzetten van een kwantitatieve onderzoeksmethode voor je scriptie of afstudeeropdracht."

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium hechten we veel waarde aan persoonlijke bijles op maat. Onze bijles informatica is altijd afgestemd op de doelen en voorkeuren die je hebt. We koppelen je aan een docent informatica die het best bij je past. De docent zal rekening houden met je leerstijl en hulpvraag. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier.

De lessen worden afgestemd op het behalen van de doelen die je hebt. Daarbij vormen de theorie en boeken die je op school hanteert de leidraad. Zo leer je snel, effectief en vakgericht. Je kennis wordt flink bijgespijkerd, en je wordt optimaal voorbereid op een tentamen of toets.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles informatica? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij je hbo-studie informatica of extra ondersteuning kunt gebruiken bij een tentamen voor informatica op de universiteit. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles review Scriptium

Professionele docenten informatica

Je wordt bij ons altijd gekoppeld aan een expert in informatica. Onze docenten hebben veel kennis van het vak informatica en veel ervaring met lesgeven. Zij worden uitvoerig gescreend en getest voordat ze bij Scriptium aan de slag mogen. Zo dienen ze minimaal een 7,5 te hebben behaald voor het vak waarin ze lesgeven. Daarnaast hebben ze een passie voor lesgeven en een sterk didactisch vermogen. Ze weten de lesstof zo te brengen dat je er het meest van oppikt. Ook hebben ze een goed beeld van wat er bij een vak verwacht wordt en kunnen ze de lessen daarop aanpassen. Zo garanderen we altijd bijles informatica van hoog niveau.

Tarieven voor bijles informatica

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Bijles informatica van Scriptium - hoe werkt het?

Wil je graag bijles informatica ontvangen van professionele docenten? Vul dan onderstaand contactformulier in. Je stuurt ons op die manier alle informatie die we nodig hebben om een goede koppeling te maken. Zodra we je verzoek ontvangen, koppelen we je binnen 48 uur aan een geschikte docent. Je hebt vervolgens een vrijblijvend gesprek. Is er een klik, dan kan het traject beginnen. Je krijgt van ons een op maat gemaakte offerte met de afspraken en kosten. Uiteindelijk bepaal je zelf wanneer en hoe vaak je bijles hebt. We werken daarbij niet met vaste uurpakketten. Je betaalt pas aan het eind van de maand, en alleen voor de uren die je echt genoten hebt. Heb je een vraag of opmerking? Stel hem gerust, we reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles informatica

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.