De beste bijles voor HRM (Human Resource Management)

Volg je een studie HRM en loop je daarop vast? Heb je hulp nodig bij het leren en studeren en het behalen van goede cijfers? Bijles HRM of human resource management is er voor alle studenten die HRM studeren. Het maakt niet uit op welk niveau je de studie volgt of waar je precies hulp bij nodig hebt. Studeer je bijvoorbeeld facility management en is HRM een verplicht vak? Scriptium heeft altijd professionele docenten beschikbaar die je helpen bij ieder vraagstuk. Zij staan 7 dagen per week voor je klaar.

Persoonlijke bijles

We geven de bijles HRM op basis van je persoonlijke wensen en voorkeuren. Dat betekent dat onze docenten rekening houden met je leerstijl, doelen en leertempo. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier. De lessen worden afgestemd op de specifieke hulpvraag die je hebt. Daarbij vormen de theorie en boeken die je op school hanteert, de leidraad. Omdat onze docenten ook didactisch vaardig zijn, brengen ze de lesstof over op een manier die het best bij je past. Zo leer je snel, effectief en vakgericht.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles HRM - afbeelding 1

Bijles van professionele experts

Je krijgt bij Scriptium altijd een professionele docent HRM toegewezen. Onze docenten zijn didactisch vaardig, hebben veel ervaring met lesgeven en zijn expert in hun vakgebied. Alle docenten worden uitvoerig getest en gescreend voordat ze bij ons aan de slag mogen. Zij dienen minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Zo garanderen we bijles Human Resource van hoog niveau. Je wordt optimaal voorbereid op een lastig tentamen of moeilijke toets.

Tarieven voor bijles HRM

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles human resource management - hoe werkt het?

Het drukke en soms stressvolle leven van een student kan niet nog meer zorgen gebruiken. Daarom streven we er bij Scriptium naar om de bijles HRM zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. We koppelen je al binnen 48 uur aan een docent die bij je past. Er volgt dan een vrijblijvend telefonisch gesprek. Zo kun je bekijken of het een match is. Zo niet, dan vinden we snel een vervangende docent. Als er een klik is, stellen we een op maat gemaakte offerte op met de afspraken en kosten. Daarna kan het traject van bijles beginnen. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je de les ontvangt. Daarbij betaal je pas aan het eind van de maand, alleen voor de uren bijles die je werkelijk gehad hebt. Zo kom je niet voor onnodige kosten te staan. Heb je nog een vraag of opmerking? Stel hem gerust, we reageren altijd binnen 1 uur terug.

Bijles HRM - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles HRM

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.