Bijles voor HRM

Bijles HRM, oftewel, bijles human resource management, is er voor alle studenten die HRM studeren. Het maakt dan niet uit op welk niveau je dat doet of waar je precies hulp bij nodig hebt. Studeer je facility management en is HRM een verplicht vak? Of misschien is HRM wel je opleiding in z’n geheel? Scriptium heeft bijlesdocenten beschikbaar die je precies helpen bij de problemen die je opgelost wil hebben. Onze bijlesdocenten zijn geschikt voor mbo-niveau, mbo-niveau of universitair niveau. Bovendien wordt onze bijles HRM online aangeboden via digitale middelen zoals Skype en/of Google Teams. Het is natuurlijk ook mogelijk om op locatie bij jou thuis bijles HRM te ontvangen. Eigenlijk is het dus maar net wat je fijn vindt en wat het beste past bij jou.

Persoonlijke bijles

We stellen bijles HRM op basis van jouw persoonlijke wensen en voorkeuren op. Dat betekent dat jouw verzoek leidend is. Via het contactformulier onderaan deze pagina, ons telefoonnummer (+316 484 787 21) of ons e-mailadres ([email protected]) kun je jouw verzoek tot bijles HRM indienen. Je maakt dan een keuze tussen bijles op locatie of online bijles, en of je een junior- of een seniordocent wil. Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd, of is daar nog mee bezig, en staat nog midden in het studentenleven. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en is werkzaam in het werkveld van HRM of een aanverwant veld. Beide groepen bijlesdocenten bieden unieke voordelen en sluiten aan bij studenten van verschillende achtergronden en voorkeuren.
bijles HRM 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles HRM

Het drukke en stressvolle leven van een student kan niet nog meer stress en zorgen gebruiken. Daarom streven we er bij Scriptium na om bijles HRM zo zorgeloos mogelijk te maken. Wij doen de koppeling, maar vervolgens vindt er een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats tussen jou en de bijlesdocent die we voor je gekozen hebben. Zo kun je de bijlesdocent zelf ‘keuren’ en bekijken of het een match is of niet. Zo niet? Dan zoeken we gewoon verder en dragen we een tweede docent voor. Als er een match gevonden is, stellen we een op maat gemaakte offerte voor je op met daarin de afspraken en kosten zoals die besproken zijn. En daarna kan het bijlestraject beginnen. Je bepaalt zelf wanneer en hoe je les ontvangt en betaalt aan het eind van de maand alleen voor de uren bijles die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Geen gekke kosten achteraf, handig toch?

bijles HRM 2

Groepskorting voor bijles HRM

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]