Bijles voor hbo-verpleegkunde

Een hbo-opleiding verpleegkunde wordt doorgaans door de onderwijsinstelling in thema’s verdeeld. Dit geeft structuur aan de, relatief lange, opleiding en zorgt dat stof in hapklare brokken gepresenteerd wordt. Alle thema’s sluiten op elkaar aan, maar hebben ook wezenlijke verschillen. Daarom verdelen wij onze bijles hbo-verpleegkunde ook in thema’s. Neem nu bijles voor het thema ‘wijkgericht werken’ of ‘bevorderen van kwaliteit leven’. Het is maar net waar je behoefte aan hebt. Onze bijles is op maat gemaakt en wordt voor elke student apart opgezet. Er liggen dus geen vaste uurpakketten klaar en er is niet voorafgaand aan jouw aanvraag al bepaald hoe de bijles gaat lopen. Maak jouw unieke combinatie van mogelijkheden om te zorgen dat je zo effectief en fijn mogelijk bijles ontvangt.

Persoonlijke bijles

We zijn er trots op bijles hbo verpleegkundige overal in Nederland en Vlaanderen aan te kunnen bieden. Je bepaalt overigens zelf waar precies de bijles plaatsvindt. Misschien werk je graag samen met de specialist bij jou thuis. Dat is zeker mogelijk. In de praktijk zien we dat het werken op een openbare studieplek ook goed werkt. Studiecentra of werkplekken op de campus lenen zich hier goed voor. Of je nu hbo-verpleegkunde volgt in Breda bij Avans, in Amsterdam bij de HvA of in Nijmegen aan de HAN, we hebben altijd een bijlesdocent in de buurt. Ook online bijles is gewoon mogelijk natuurlijk. We gebruiken dan digitale middelen zoals Skype of Google Teams om persoonlijk en snel contact te kunnen leggen tussen jou en jouw bijlesdocent die we specifiek voor jou hebben uitgekozen.
bijles hbo-verpleegkunde 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles hbo-verpleegkunde

De betrouwbaarheid van bijles hbo-verpleegkunde staat bij Scriptium hoog in het vaandel. Dat betekent concreet dat we je de kansen en mogelijkheden willen geven om met de bijles om te gaan zoals jij wil, en ondertussen duidelijk en transparant te zijn over kosten en werkprocedures. Geen poespas, wel kwaliteit. Zo krijg je van ons voorafgaand aan het traject een offerte op maat met daarin alle afspraken en kosten zoals die besproken zijn. Toch is de offerte geen betalingsverplichting. Je betaalt niets vooraf en zit ook niet vast aan een afgekocht urenaantal. Heb je bijlesuren nodig? Dan spreek je af met jouw bijlesdocent en ga je aan de slag. Aan het van de maand krijg je dan een elektronische factuur voor de bijlesuren die je in die maand gehad hebt. Geen gedoe dus en gemakkelijk online betalen met iDEAL, PayPal of een andere betaalmethode. Wel zo handig!

bijles hbo-verpleegkunde 2

Groepskorting voor hbo-verpleegkunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]