De beste bijles voor hbo-verpleegkunde

Volg je de studie hbo-verpleegkunde en kun je wel hulp gebruiken bij één of meerdere vakken? Dan is de bijles hbo-verpleegkunde van Scriptium zeker iets voor jou. Tijdens de studie verpleegkunde krijg je te maken met een groot scala aan vakken zoals anatomie, pathologie en fysiologie. Naast deze vakken krijg je ook algemene vakken zoals taalbeheersing, ethiek en rechten. Wanneer je moeite hebt met een vak van je studie hbo-verpleegkunde dan is het nemen van bijles erg verstandig.

Door het volgen van extra bijlessen naast je studie zal je zelfverzekerd en zonder stress de aankomende tentamenperiode ingaan. Bij Scriptium hebben we een ruim aanbod bijlesdocenten door heel Nederland en Vlaanderen. We hebben daarom altijd een docent die voldoende kennis heeft van het vak waar je moeite mee hebt. Vul vandaag nog het contactformulier onderaan deze pagina in, dan kunnen we jou al binnen 48 koppelen aan een bijlesdocent. Je kunt dus binnen enkele dagen starten met het volgen van bijles hbo-verpleegkunde!

Wie helpt jou met hbo-verpleegkunde?

"Naast bijles voor de vakken die onderdeel zijn van de HBO-V-opleiding kan ik ook helpen bij het vinden van een goede stageplek bijvoorbeeld."
"Ik heb jaren ervaring als verpleegkundige en verpleegkundig specialist. Ik wil mijn kennis heel graag overdragen op de nieuwe generatie."

Persoonlijke bijles

Bijles hbo-verpleegkunde van Scriptium is altijd persoonlijk en op maat, de bijlessen worden in overleg met jou samengesteld. Tijdens de kennismaking bespreken we de pijnpunten en hoe we deze het beste kunnen aanpakken. Je bent er bij ons van verzekerd dat we je koppelen aan een bijlesdocent die kennis heeft van de leerstof. Al onze bijlesdocenten zijn namelijk van tevoren uitgebreid gescreend en getest op kennis en vaardigheden. Naast het bieden van extra uitleg kunnen we ook helpen met het opstellen van een efficiënte studieplanning of handvaten bieden om de concentratie of motivatie te verhogen.

Je kunt de bijlessen hbo-verpleegkunde zowel online als fysiek volgen, maar net wat je het prettigst vindt. Ook kun je zelf bepalen hoeveel bijles uren je afneemt. We bieden in vergelijking tot de meeste bijles instanties geen vast urenpakket aan. In overleg met jou bepalen we hoeveel uren we verwachten nodig te zijn en je betaalt enkel voor de uren die je daadwerkelijk hebt afgenomen, en dan aan het eind van de maand.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles hbo-verpleegkunde? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij het vak anatomie of extra ondersteuning kunt gebruiken bij je afstudeerproject. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles review Scriptium

Betrouwbare bijles hbo-verpleegkunde

Tijdens de studie hbo-verpleegkunde word je klaargestoomd om aan de slag te gaan in het ziekenhuis, verpleeghuis of bij de thuiszorg. Je leert hoe je patiënten moet verzorgen en verplegen. Tijdens de eerste twee jaar van deze hbo-studie zal de focus liggen op het leren van de eerste praktische vaardigheden en de theoretische vakken zoals anatomie, fysiologie en pathologie. Ook komen een aantal algemene vakken zoals taal, rechten en ethiek aan bod. In het derde jaar kun je je gaan specialiseren waarna je een afstudeerproject doorloopt die aansluit bij jouw specialisatie.

Tijdens deze studie kun je dus te maken met veel verschillende vakken. Het kan voorkomen dat een van deze vakken je niet goed ligt. Om je studie wel goed af te kunnen ronden is het volgen van bijles voor dit vak verstandig. Bij Scriptium hebben we bijlesdocenten die voldoende kennis hebben van de vakken van de studie hbo-verpleegkunde om jou goed te kunnen ondersteunen. Vraag vandaag nog via onderstaand contactformulier bijles hbo-verpleegkunde aan, dan kun je binnen enkele dagen al aan de slag. Twijfel je of bijles wat voor je is of heb je nog een vraag? Neem dan via telefoon of e-mail contact met ons op. We zijn 7 dagen per week bereikbaar en reageren vaak al binnen 2 uur.

Tarieven voor bijles hbo-verpleegkunde

Groepskorting voor bijles hbo-verpleegkunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.