De beste bijles voor HBO-rechten

Volg jij de studie hbo-rechten en loop je daarop vast? Heb je hulp nodig bij het leren en studeren en het behalen van goede cijfers? Dan kan Scriptium je helpen met bijles hbo-rechten . Onze lessen zijn specifiek voor hbo-studenten die bezig zijn met hun studie en een steuntje in de rug nodig hebben.

Je kunt de bijles bijvoorbeeld krijgen ter voorbereiding op een lastig tentamen. Of je nu vastloopt op een specifiek onderwerp en met een paar uur geholpen bent, of het hele studiejaar een docent wilt hebben: Scriptium staat 7 dagen per week klaar met de beste docenten.

Wie helpt jou met HBO-rechten?

"Ik denk in uitdagingen, niet in obstakels. Als je moeite hebt met een vak, is dat eigenlijk alleen maar een kans om te groeien en uit te blinken in iets."
"Na mijn rechtenstudie in Groningen ben ik direct aan de slag gegaan als jurist. Hoewel dat mijn passie is, heb ik ontdekt dat het minstens zo leuk is om studenten te helpen met hun studie."
“Als voormalig docente aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam kan ik jou helpen met elk juridisch vak."
"Ik ben 50% van mijn tijd coach voor jongeren en studenten en 50% jurist binnen het familierecht. Die combinatie maakt me een docent die goed luistert en natuurlijk ook samen met jou mooie voldoendes kan halen."

Persoonlijke bijles

We vinden het bij Scriptium van belang dat de bijles hbo-rechten persoonlijk is. Dat betekent dat de lessen worden afgestemd op de doelen die je wilt bereiken en de voorkeuren die je hebt. Onze docenten houden rekening met je hulpvraag, leerstijl en leertempo. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier.

De boeken en theorie die je ook op school hanteert, vormen de leidraad. Zo word je optimaal voorbereid op een toets of tentamen. Je leert snel, effectief en vakgericht. Ons doel is dat je uiteindelijk een mooi cijfer behaalt voor het tentamen recht.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles hbo-rechten? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt in je eerste jaar of bijna bent afgestudeerd. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Review bijles rechten

Bijles van professionele experts

Je wordt bij Scriptium altijd gekoppeld aan een expert in rechten. Onze docenten zijn afgestudeerd op academisch niveau. Zij hebben veel juridische kennis en een hoop ervaring met lesgeven. Voordat ze bij Scriptium aan de slag mogen, worden ze uitvoerig gescreend en getest. Zo dienen ze minimaal een 7,5 te hebben behaald voor het vak waarin ze lesgeven. Daarnaast hebben ze sterke didactische vaardigheden. Ze weten de lesstof zo te brengen dat je er het meest van oppikt. Tevens hebben ze een goed beeld van wat er bij het vak verwacht wordt en kunnen ze de lessen daarop laten aansluiten. Daarmee garanderen we bijles recht van hoog niveau. Voor elke hulpvraag of juridisch domein hebben we een geschikt docent.

Tarieven voor bijles HBO-rechten

    • 9 uur bijles of meer
    • €42,95 per uur

Bijles HBO-rechten van Scriptium - hoe werkt het?

Al binnen 48 uur koppelen we je aan een geschikte docent hbo recht. Dit doen we op basis van je hulpvraag, studie en achtergrond. Er volgt dan een vrijblijvend gesprek met de docent. Wens je liever een ander? Geen probleem, we zorgen snel voor een vervangende docent. Is er een klik, dan kan het traject beginnen. We sturen een offerte met een overzicht van de kosten en afspraken. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je betaalt dus nooit meer voor de bijles dan je moet betalen. Daarnaast kun je de bijles zo op ieder moment stopzetten. Als je vragen of opmerkingen hebt, reageren we binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles HBO-rechten

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.