Bijles voor Hbo-rechten

Volg jij de studie hbo-rechten en loop je vast? Heb je hulp nodig bij het leren en studeren en het behalen van mooie cijfers? Scriptium kan je helpen met bijles hbo-rechten. Onze bijles is specifiek bedoeld voor hbo-studenten die bezig zijn met hun studie en wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De bijles is er voor de voorbereiding voor tentamens, het leren van lesstof, hel helpen bij plannen en motiveren, het begeleiden bij het opstellen van verslagen, essays en teksten en het algemeen ondersteunen van alles wat studeren heet. Of je nu vastloopt op een specifiek lesonderwerp en met een paar uurtjes geholpen bent, of gedurende het heel studiejaar een begeleider wil hebben: Scriptium staat voor je klaar met bijles hbo-rechten en gekwalificeerde bijlesdocenten.

Persoonlijke bijles

Het is bij Scriptium heel belangrijk dat je bijles hbo-rechten persoonlijk is. Dat betekent dat jij als student bepaalt hoe de les eruit komt te zien. Het begint allemaal bij het selecteren van een type bijlesdocent. Je hebt de keuze uit juniorbijlesdocenten en seniorbijlesdocenten. De juniordocenten zijn zelf vrij recent afgestudeerd of zijn nog bezig met afstuderen. Zij staan dus midden in het studieveld en hebben het de studie hbo-rechten nog vers in het geheugen zitten. Een seniorbijlesdocent is sinds enige tijd afgestudeerd en is werkzaam in het juridisch werkgebied. Zij hebben dus actuele kennis en kunnen met jarenlange ervaring nieuw licht schijnen op lesstof. Het is dus maar net wat je zelf fijner vindt: beide groepen bijlesdocenten bieden unieke voordelen.
bijles Hbo-rechten 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles hbo-rechten

De bijles hbo-rechten van Scriptium is betrouwbaar. Dat waarborgen we door te zorgen dat je als bijlesleerling precies weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen. Nadat we een bijlesdocent voor je geselecteerd hebben, vindt er eerst een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats. Zo kan je bekijken of je een klik voelt met de bijlesdocent en of de match wat jou betreft gelukt is. Daarna verstrekken we een offerte op maat voor je op basis van de afspraken die je met je bijlesdocent besproken hebt. Deze offerte dient alleen ter indicatie. Je hoeft nooit daadwerkelijk precies de bijlesuren in de offerte ook te volgen. Je zit niet vast aan een urenpakket en kunt eigenlijk gewoon precies de uren bijles nemen die in elk moment van het studiejaar nodig zijn. Aan het eind van elke maand krijg je dan een op maat gemaakte factuur voor de uren bijles die je in die maand gehad hebt. Handig toch?

bijles Hbo-rechten 2

Groepskorting voor bijles Hbo-rechten

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]