Bijles voor geneeskunde

De studie geneeskunde is een flinke uitdaging voor elke student. Er wordt ontzettend veel geëist in de vorm van tijd, energie en inzet van alle studenten die ervoor kiezen om te gaan leren en studeren voor arts, psychiater, tandarts, chirurg of medisch specialist. De vakken die onderdeel zijn van de studie geneeskunde op universitair niveau zijn ook zeer uiteenlopend. Met een overkoepelend bètakarakter zijn de vakken wel allemaal aan elkaar verwant. Als je vastloopt bij je studie geneeskunde, of dat nou is in het algemeen met werken, plannen, coschappen draaien of gewoon studeren, of met een specifiek vak, Scriptium verzorgt persoonlijke en professionele bijles geneeskunde online, of op locatie voor studenten in Nederland en Vlaanderen, of zelfs daarbuiten.

Persoonlijke bijles

Vanwege de grote en belangrijke praktische toepassing van de studie geneeskunde bieden we twee soorten bijlesdocenten aan studenten. Je kunt kiezen tussen seniordocenten en juniordocenten. Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd, of is daar nog mee bezig, en staat nog met één been in het studentenleven. Zij zijn goed op de hoogte van wat er verwacht wordt van studenten geneeskunde en hebben veel begrip voor een volle studentenagenda. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en nu werkzaam binnen het geneeskundig vakgebied. Zij hebben ook didactische vaardigheden opgedaan en hebben een passie voor het overdragen van kennis en het helpen bij leren en studeren. Het is maar net welke groep bijlesdocenten het beste bij je past en het beste aansluit op wat je graag zou willen van je bijlessen.
bijles geneeskunde 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles geneeskunde

Zorgeloos bijles volgen, dat is belangrijk. We willen niet dat de bijlessen je drukke werkrooster in de weg zitten of dat het alleen maar meer stress oplevert. Daarom willen we dat bijles geneeskunde zo efficiënt en stressvrij mogelijk verloopt. Je kunt eenvoudig een verzoek indienen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Je stuurt ons dan automatisch alle informatie die we nodig hebben om een goede match te maken tussen jou en de bijlesdocent. Die koppeling duurt maximaal 48 uur. Zodra een bijlesdocent gevonden is, brengen we jullie in contact met elkaar voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. De bijlesdocent zal dan ook gedetailleerder ingaan op de inhoudelijke stof en je hulpvraag. Dan schrijven we een offerte voor je uit en kan het bijlestraject beginnen. Je hoeft voorafgaand niet in te schatten hoeveel uur je nodig hebt en je hoeft ook niet te betalen. Dat doen we pas achteraf in de vorm van een handige digitale betaallink.

bijles geneeskunde 2

Groepskorting voor geneeskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]