De beste bijles voor geneeskunde

De studie geneeskunde is een hele uitdaging voor bijna elke student. Er wordt veel geëist qua tijd en inzet als je kiest om te studeren voor arts, psychiater, chirurg of medisch specialist. De vakken die onderdeel zijn van de studie geneeskunde zijn ook veelzijdig. Door het bètakarakter zijn ze wel aan elkaar verwant.

Als je vastloopt bij de studie geneeskunde, kun je in elk geval bij Scriptium terecht. We verzorgen persoonlijke bijles geneeskunde voor alle studenten in Nederland. Onze professionele docenten staan daarbij 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met geneeskunde?

"Ik weet wat er allemaal komt kijken bij een studie geneeskunde. Daarom kan ik jou gericht helpen bij het halen van de vakken en het opdoen van de nodige inhoudelijke kennis."
"Naast mijn studie werk ik als doktersassistente en geef ik bijles. Ik vind het leuk om studenten verder te helpen en te laten zien dat zij meer kunnen dan zij aanvankelijk dachten."

Persoonlijke bijles geneeskunde

Bij Scriptium hechten we veel waarde aan persoonlijke bijles op maat. Het is belangrijk dat de bijles geneeskunde afgestemd is op je hulpvraag, de doelen die je wilt bereiken en je leerstijl. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier.

Al onze docenten zijn didactisch vaardig en weten de stof zo over te brengen dat je er het meest van leert. Daarbij gebruiken ze de theorie en boeken die je ook op school hanteert. Zo leer je snel, vakgericht, en word je optimaal voorbereid op een toets of tentamen geneeskunde.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles geneeskunde? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij een belangrijk tentamen of ondersteuning kan gebruiken bij het schrijven van een verslag. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles review Scriptium

Les van bekwame vakexperts

De toepassing van de studie geneeskunde vergt specialistische kennis. Daarom zijn al onze docenten expert in hun vakgebied. Voordat ze bij Scriptium aan de slag gaan, worden ze uitgebreid gescreend en getest op didactische en inhoudelijke kwaliteiten. Zij dienen ook minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Daarnaast beschikken ze over sterke didactische vaardigheden. Daardoor kunnen ze de lesstof op een begrijpelijke manier overbrengen. Ons doel is dat je dit vak met een mooi cijfer kunt afronden.

Tarieven voor bijles geneeskunde

Bijles geneeskunde - hoe werkt het?

Zorgeloos bijles volgen is belangrijk. We willen niet dat de bijles geneeskunde meer stress oplevert. Je kunt eenvoudig een verzoek indienen door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Je stuurt ons dan automatisch alle informatie om een goede match te maken. Die koppeling duurt maximaal 48 uur. We brengen je in contact met de docent voor een vrijblijvend gesprek. De docent zal ingaan op de inhoud van de stof en je hulpvraag. Is het een match, dan sturen we een offerte en kan de bijles beginnen. We werken daarbij niet met vaste uurpakketten. Je betaalt pas achteraf, alleen voor de uren die je werkelijk hebt afgenomen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles geneeskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.