De beste bijles voor Frans

Wil je graag bijles om je Frans te verbeteren? De docenten van Scriptium bieden online ondersteuning bij het oefenen van je Franse uitspraak, het trainen van je leesvaardigheid of het toetsen van je woordenschat. Al onze docenten zijn experts in hun vakgebied. Om te waarborgen dat je de bijles krijgt die je nodig hebt, doorlopen zij een uitvoerige selectieprocedure. Zo hoef je niet te twijfelen aan de kwaliteit van onze dienst. We verzekeren dat je zo optimaal mogelijk begeleid wordt. Alle stof wordt overgedragen op een manier die naadloos aansluit op je persoonlijke leerstijl en leerproblemen. We zullen niet simpelweg stampen of herhalen. Je krijgt bijles die bij jou past van een docent die verstand heeft van de materie.

Persoonlijke bijles

De invulling van onze bijlessen Frans bepaal je deels zelf. Je kunt er op vertrouwen dat Scriptium jou aan een geschikte docent koppelt op basis van jouw wensen. Of het nou gaat om het voorbereiden van een toets of ondersteuning in een heel schooljaar: de docenten van Scriptium zijn er voor jou, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je Frans. Wij hanteren geen starttarief en werken niet met vaste urenpakketten. Je kunt 7 dagen per week een docent Frans aanvragen of eerst meer informatie inwinnen over onze diensten. Wij reageren altijd binnen 1 uur op je bericht.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles Frans - courses - afbeelding 1

Bijles Frans van Scriptium

Behalve paraplu, abonnement en bureau, lijken voor veel mensen Franse woorden een groot vraagteken te zijn. Dan hebben we het niet eens over de uitspraak. Het vak Frans bestaat naast woordenschat en spreekvaardigheid ook uit leesvaardigheid, luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en literatuur. Genoeg onderdelen dus om ergens op vast te lopen. Gelukkig hebben we bij Scriptium experts die jou maar al te graag willen helpen om deze taal onder de knie te krijgen. Al onze docenten zijn ervaren en professioneel. Zij hanteren ook een persoonlijke aanpak. Jouw wensen, voorkeuren en behoeften staan voorop. Al binnen 48 uur hebben we je gekoppeld aan een geschikte docent Frans.

Tarieven voor bijles Frans - voortgezet onderwijs

Bijles Frans op alle middelbare niveaus

Vind je Frans een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen we je zeker helpen. Scriptium geeft bijles Frans op alle niveaus. Wij stemmen de begeleiding af op de individuele behoeften van elke leerling. Daardoor is het mogelijk om in slechts enkele lessen jouw niveau Frans aanzienlijk te verhogen.

Tarieven voor bijles Frans - hoger onderwijs

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles Frans voor hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 100 hbo- en wo-studenten met Franse bijles. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar jij moeite mee hebt en die betrekking hebben op jouw studie. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het schrijven van een scriptie of het controleren van teksten.

Bijles verbintenissenrecht - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Frans

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 anderen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.