Bijles voor Frans

Frans te verbeteren? De bijlesdocenten van Scriptium bieden je online ondersteuning bij het oefenen van je Franse uitspraak, het trainen van je leesvaardigheid of het toetsen van je vocabulaire. Al onze docenten zijn uitermate kundig in hun vakgebied en om te waarborgen dat jij de begeleiding krijgt die jij nodig hebt, doorlopen docenten een strenge inwerkprocedure. Zo hoef jij niet te twijfelen aan de kwaliteit van onze dienst en kunnen wij jou verzekeren dat je zo optimaal mogelijk begeleid wordt. Alle stof wordt overgedragen op een manier die naadloos aansluit op jouw persoonlijke leerstijl en eventuele leerproblemen. We gaan niet simpelweg stampen of herhalen: je krijgt bijles Frans die bij jou past van een kundige docent die je zelf hebt gekeurd voorafgaand aan het traject.

Persoonlijke bijles

Bijlessen Frans bepaal je volledig zelf en je kunt er op vertrouwen dat Scriptium jou aan een geschikte bijlesdocent koppelt op basis van jouw wensen. Voor het afnemen van bijles betaal je alleen de scherpste prijzen. Geen starttarief en geen urenpakketten: wij besparen je onnodige extra kosten en zijn flexibel in onze dienstverlening. Dus of het nou gaat om het voorbereiden van een toets of ondersteuning gedurende een heel schooljaar: de bijlesdocenten van Scriptium zijn er voor jou zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over je Frans. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent Frans aan te vragen of om eerst meer informatie in te winnen over onze diensten. Bekijk ook eens voor welke andere vakken Scriptium bijles verzorgt.
bijles Frans 1

Wat kost onze bijles?

*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles Frans

Frans is een voor velen een lastige taal. Behalve paraplu, abonnement en bureau, lijken voor veel mensen Franse woorden een groot vraagteken te zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de uitspraak. Het vak Frans bestaat naast woordenschat en spreekvaardigheid ook nog eens uit leesvaardigheid, kijk- en luistervaardigheid, schrijfvaardigheid en literatuur. Genoeg onderdelen dus om ergens vast te lopen. Gelukkig hebben wij bij Scriptium experts in dienst die jou maar al te graag willen helpen om de Franse taal onder de knie te krijgen. Al onze bijlesdocenten zijn kundig, professioneel en hanteren een persoonlijke aanpak. Jouw wensen, voorkeuren en benodigdheden staan altijd voorop. Zo kun je kiezen tussen een juniordocent of een seniordocent. Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd, of is daar nog mee bezig, en staat midden in het schoolbestaan. Een seniordocent is al heel wat jaartjes geleden afgestudeerd en is nu werkzaam in het werkvlak Frans.

Groepskorting voor bijles Frans

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]