Bijles voor fiscaal recht

Fiscaal recht neemt twee vormen aan binnen het hoger onderwijs. Er is het vak fiscaal recht als onderdeel van een bredere juridische opleiding zoals rechtsgeleerdheid of hbo-rechten. En er is fiscaal recht als volledige studie. Voor beide groepen studenten heeft Scriptium bijles fiscaalopgezet. Je kunt nu met jouw bijlesdocent die we persoonlijk aan je toewijzen aan de slag met inhoudelijke lesstof, plannen, motiveren en natuurlijk algemeen studeren. Onze bijlesdocenten kunnen vakinhoudelijk helpen, bijstaan in het maken van efficiënte en fijne planningen, en nemen wellicht ook een stukje discipline uit handen als je daar behoefte aan hebt. Interesse? Lees dan verder op deze pagina voor meer informatie over bijles fiscaal recht en over hoe een aanvraag bij Scriptium in z’n werk gaat.

Persoonlijke bijles

De persoonlijke noot van bijles fiscaal recht van Scriptium is te vinden in de keuzemogelijkheden die we studenten bieden. Je kiest bijvoorbeeld voor bijles op locatie of bijles of online, en tussen een seniordocent en een juniordocent. Beide groepen bijlesdocenten hebben unieke voordelen en het is maar net welke groep beter aansluit op jouw behoeften, persoonlijkheid en wensen. Onze bijles wordt in ieder geval altijd gegeven door een docent die door ons getest en gescreend is. Een juniordocent is zelf vrij recent afgestudeerd, of is daar nog mee bezig, en staat nog met één been in het studentenleven. Een seniordocent is sinds langere tijd werkzaam in het fiscaal rechtelijk werkgebied en heeft actuele praktijkkennis en didactische vaardigheden. Zij kunnen uitstekend helpen bij plan- en motivatieproblemen.
bijles fiscaal recht 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles fiscaal recht

Zodra we je verzoek tot bijles fiscaal recht ontvangen, koppelen we je aan een bijlesdocent van Scriptium. Je kunt een verzoek eenvoudig indienen via het contactformulier onderaan deze pagina. We krijgen dan automatisch alle informatie die we nodig hebben om een goede koppeling te maken van je door. Als de koppeling gemaakt is, worden jullie met elkaar in contact gebracht voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Is het een match? Dan stellen we een offerte voor je op met alle afspraken en kosten overzichtelijk weergegeven. Daarna kan de bijles starten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak, wanneer en waarvoor je bijles wil. En aan het eind van de maand betaal je enkel voor de uren bijles die je ook echt gehad hebt. Geen vaste uurpakketten, geen vaste trajecten. En dus ook geen onnodige kosten of een tekort of overschot aan ingekochte uren. Wel zo handig en fijn voor de krappe studentenbeurs.

bijles fiscaal recht 2

Groepskortingvoor fiscaal recht

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]