Bijles voor finance

Het vak finance is onderdeel van verschillende opleidingen binnen het hoger onderwijs. Of je nu een hbo-opleiding volgt in de hoek van financiën en economie, of een universitaire studie doet met een bedrijfskundig of financieel thema: onze bijles finance is er voor jou. Alle studenten in Nederland en Vlaanderen die graag hulp zouden willen ontvangen bij het leren en studeren kunnen terecht bij ons. Of het nu gaat om kortstondige bijles van enkele uren om je bij te spijkeren of klaar te stomen voor een moeilijk tentamen of een presentatie, of juist om meer uren uitgespreid over langere periodes om je gedurende de hele studie bij te staan; het is allemaal mogelijk. De persoonlijke aard van de bijles zorgt dat we je precies kunnen helpen bij jouw unieke hulpvraag.

Persoonlijke bijles

De persoonlijke aard van bijles finance van Scriptium is terug te vinden in de keuzemogelijkheden die we bieden aan studenten. Je kunt kiezen tussen les van een seniordocent of een juniordocent. Beide groepen bijlesdocenten hebben unieke voordelen die kunnen aansluiten op wat je zoekt. Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd, of is daar nog mee bezig, en staat dus nog met één been in het studentenleven. Zij hebben veel begrip voor de werkdruk die je kunt voelen als resultaat van een moeilijke en veeleisende studie en alle zaken die daar omheen nog gebeuren, zoals stages, bijbaantjes en sociale verplichtingen. Seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en hebben van finance hun werk gemaakt. Zij beschikken over didactische vaardigheden en diepgaande praktijkkennis.
bijles finance 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles finance

Onze bijlesdocenten staan klaar voor alle studenten die bijles finance willen ontvangen. Wil je graag een verzoek indienen? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Wij krijgen dan automatisch alle informatie van je die we nodig hebben om een goede koppeling met een bijlesdocent te maken. Wil je toch liever eerst meer informatie of een medewerker van Scriptium spreken voor persoonlijk advies? Dan kun je natuurlijk ook eerst met ons bellen of mailen. Bellen kan binnen kantooruren met +316 484 787 21. Buiten en binnen kantooruren kun je met ons mailen via [email protected]. We zullen doorgaans binnen 2 uur reageren op je aanvraag of mail. Binnen 48 uur hebben we je gekoppeld aan een bijlesdocent en is het tijd voor het vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Daarna krijg je van ons een offerte met de afspraken en kosten en dan kan het traject beginnen! En aan het eind van de maand betaal je alleen voor de uren bijles finance die je ook echt gehad hebt. Wel zo handig toch?

bijles finance 2

Groepskortingvoor finance

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]