De beste bijles voor finance

Het vak finance is onderdeel van verschillende opleidingen binnen het hoger onderwijs. Of je nu een hbo-opleiding financiën en economie volgt, of een masterstudie met een bedrijfskundig thema, Scriptium biedt bijles finance voor iedere student.

Je kunt bijvoorbeeld een week bijles volgen om klaargestoomd te worden voor een tentamen, of langere tijd hulp krijgen tijdens de hele studie. Welke hulpvraag je ook hebt, we hebben altijd een docent beschikbaar. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met finance?

"Ik ben sinds 12 jaar werkzaam als projectmanager bij een groot bedrijf, en geef de praktijk- en theoriekennis die ik heb graag door aan de volgende generatie. Ik combineer de theorie uit je lesboek met relevante voorbeelden uit de actuele praktijk."
“Finance en Accountancy liggen mij het best. Je kunt bij mij altijd aankloppen voor professionele tentamentraining.”
"De wereld van finance trok enorm en daar heb ik dan uiteindelijk ook een plekje gevonden. Door de brede toepasbare kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie en daarna kan ik studenten op wo- en hbo-niveau helpen bij finance opleidingen."
“Als financieel consulent heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende organisaties, hierdoor is mijn vakinhoudelijke kennis op peil gebleven.”

Persoonlijke bijles

De bijles finance van Scriptium is zoveel mogelijk afgestemd op je wensen en behoeften. Dat betekent dat we rekening houden met de doelen die je hebt en met je eigen leerstijl. Dit begint al bij de koppeling. Op basis van je hulpvraag matchen we je aan een docent die het best bij je past.

Bij het geven van de lessen zal de docent je leerstijl en leertempo in ogenschouw nemen. Daarbij worden de theorie en boeken gehanteerd die je zelf ook gebruikt. Zo leer je snel, effectief en vakgericht.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles finance? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu een finance-opleiding volgt op hbo-niveau of een master finance aan de universiteit. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles review economie

Les van professionele docenten

Bij Scriptium hechten we veel waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom worden al onze docenten uitgebreid gescreend en getest voordat ze bij ons bijles finance mogen geven. Zij dienen onder meer minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Daarbij beschikken ze over diepgaande kennis van het vak en sterke didactische vaardigheden. Op die manier kunnen ze de lesstof op een begrijpelijke manier uitleggen. Zo garanderen we bijles finance van hoog niveau. Je wordt bij Scriptium altijd optimaal voorbereid op een toets of tentamen.

Tarieven voor bijles finance

Bijles finance - hoe werkt het?

Wil je graag een verzoek tot bijles finance indienen? Vul dan onderstaand contactformulier in. We krijgen op die manier alle informatie om een goede koppeling te maken. Binnen 48 uur matchen we je aan een geschikte docent. Daarna volgt een vrijblijvend gesprek. Heb je daar een goed gevoel bij, dan kan het traject beginnen. We sturen je een offerte met een overzicht van de kosten en afspraken. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je betaalt bij ons pas achteraf, aan het eind van de maand, alleen voor de uren bijles finance die je werkelijk gehad hebt. Daardoor kom je niet voor onnodige kosten te staan en kun je de bijles op ieder moment stopzetten. Heb je vragen of opmerkingen? Mail ons gerust, wij antwoorden altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles finance

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.