De beste bijles voor finance en control

Finance en Control, voorheen bedrijfseconomie, is een studie die nauw verwant is aan accountancy, boekhouding, financiën en economie. Onze bijles finance en control is er voor alle studenten die vastlopen bij één of meer vakken van de opleiding.

Het maakt daarbij niet uit of je op hbo- of universitair niveau studeert. We zorgen dat er voor elk niveau en elk vakgebied een vakbekwame docent beschikbaar is. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met finance en control?

"Ik begrijp als geen ander hoe moeilijk de studie kan zijn. Maar geen paniek! Het is allemaal haalbaar met de juiste inzet. Ik help je graag met bijlessen voor alle vakken, ook de vakken met een zwaardere wiskundige insteek."
"Proactiviteit is belangrijk tijdens lessen, je moet openstaan om te leren. Door direct contact en veel voorbeelden en oefeningen over Accountancy of Finance & Control help ik jou graag om je diploma te behalen!"

Professionele docenten

Bij Scriptium vinden we het belangrijk dat je aan de juiste docent wordt gekoppeld. Al onze docenten zijn academisch afgestudeerd en hebben veel kennis van Finance en Control. Zij worden uitvoerig getest en gescreend voordat ze bij ons aan de slag gaan. Daarbij dienen ze minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven.

Onze docenten zijn niet alleen inhoudelijk sterk, ze beschikken ook over sterke didactische vaardigheden. Zo kunnen ze de stof op een begrijpelijke manier op je overbrengen. Bovendien hebben ze een passie voor lesgeven en kennisoverdracht.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles finance en control? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu extra ondersteuning kunt gebruiken voor een belangrijk tentamen of hulp nodig hebt bij je afstuderen. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles review economie

Persoonlijke bijles finance en control

De bijles finance en control van Scriptium is zoveel mogelijk afgestemd op je wensen en behoeften. Dat betekent dat we rekening houden met je persoonlijke doelen en leerstijl. Dat begint al bij de koppeling. We matchen je aan een docent die het best bij je past op basis van je hulpvraag. Bij het geven van de lessen zal onze docent je leerstijl en leertempo in ogenschouw nemen. Daarbij worden de theorie en boeken gehanteerd die je zelf ook gebruikt. Zo leer je snel, effectief en vakgericht. Je wordt bij Scriptium uiteindelijk optimaal voorbereid op een moeilijke toets of lastig tentamen.

Tarieven voor bijles finance en control

Bijles finance en control - hoe werkt het?

Wil je graag bijles finance en control ontvangen van een professionele docent? Vul dan het contactformulier onderaan deze pagina in. Je stuurt ons zo automatisch de informatie die we nodig hebben om een goede koppeling te maken. Nadat we je verzoek ontvangen, matchen we je binnen 48 uur aan een geschikte docent. We brengen jullie met elkaar in contact voor een vrijblijvend gesprek. Is er een klik? Dan sturen we een op maat gemaakte offerte met alle afspraken en kosten. Daarna kan de bijles van start gaan. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je les krijgt. Daarbij betaal je pas aan het eind van de maand, alleen voor de uren die je werkelijk genoten hebt. We werken dus niet met vaste uurpakketten, waardoor je geen onnodige kosten hebt. Heb je nog een vraag of opmerking? Stel hem gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles finance en control

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.