De beste bijles Engels

Hoewel de Engelse taal in onze maatschappij niet meer weg te denken is, kan het zijn dat je bijles Engels nodig hebt om je vaardigheden met deze taal te verbeteren. Op de middelbare school bestaat Engels niet alleen uit grammatica en woordjes leren, maar ook uit het analyseren van teksten en het luisteren van audio. Al deze vaardigheden vereisen een andere aanpak. Soms kan het lastig zijn om te bepalen hoe je het best te werk kunt gaan. De docenten Engels van Scriptium zijn didactisch onderlegd en uitgebreid gescreend. Zij kunnen de lesstof overbrengen op een manier die aansluit op je leerstijl en behoeften. Daarbij zijn ze 7 dagen per week voor jou beschikbaar.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium bieden we professionele bijles Engels om je goed voor te bereiden op een toets of tentamen. Onze docenten zorgen ervoor dat jouw beheersing van de Engelse taal en grammatica een stuk beter wordt. Zij zullen daarbij altijd met je meedenken. De bijles Engels kan bestaan uit het lezen en ontleden van een krantenartikel over het Britse koningshuis, maar ook uit het schrijven van een tekst voor je presentatie, of het leren van grammatica. Het is maar net waar je behoefte aan hebt en wat je precies nodig hebt.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles Engels - courses - afbeelding 1

Bijles Engels voor scholieren of studenten

Het vak Engels bevat veel verschillende onderdelen. Al deze onderdelen vergen een andere vaardigheid. Daarom is het niet gek als je moeite hebt met een bepaald onderdeel. Gelukkig hebben we bij Scriptium experts in huis die jou maar al te graag willen helpen. Bij ons staat persoonlijke bijles centraal. Dat houdt in dat we kijken naar je niveau, je achtergrond, en de onderwerpen van je examen of tentamen. Daarnaast kijken we naar je vraagstuk en vooral naar je unieke leerstijl. We koppelen je uiteindelijk aan de perfecte docent. Dat de koppeling zo zorgvuldig gebeurt, betekent niet dat het lang duurt. Al binnen 48 uur hebben we je aan de juiste docent Engels gekoppeld. Heb je vragen? Binnen 1 uur krijg je van ons een reactie.

Bijles Engels voor middelbaar onderwijs

Vind je Engels een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen we je zeker helpen. Scriptium geeft Engelse bijles op alle niveaus. Wij stemmen de juiste begeleiding af op elke leerling. Daardoor is het mogelijk om in enkele lessen je niveau Engels aanzienlijk te verhogen. 

Tarieven voor bijles Engels - middelbaar onderwijs

Bijles Engels voor hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 100 studenten hbo en wo met Engelse bijles. Denk daarbij aan hulp bij opleidingen in het Engels. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar je moeite mee hebt en die betrekking hebben op de studie. Daarnaast bieden we ondersteuning bij het schrijven van een of het nakijken van Engelse teksten. Onze bijles Engels aan studenten wordt altijd door een senior docent gegeven. Deze is academisch afgestudeerd en beschikt over veel ervaring met lesgeven. Daarmee waarborgen we dat je bijles van hoog niveau krijgt.

Tarieven voor bijles Engels - hoger onderwijs

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur
Bijles Engels - courses - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Engels

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.