Bijles voor Engels

Hoewel de Engelse taal in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken is, kan het zijn dat je bijles Engels nodig hebt om je de ins and outs van deze taal eigen te maken. Op de middelbare school bestaat Engels niet alleen maar uit grammaticaregels en woordjes leren, maar ook uit het analyseren van teksten en het luisteren van audiofragmenten. Al deze vaardigheden vereisen een andere aanpak en soms kan het lastig zijn om te bepalen hoe je het best te werk kan gaan. Onze bijlesdocenten Engels zijn didactisch onderlegd en gescreend door Scriptium. Ze zijn zeer goed in staat om de lesstof over te brengen op een manier die perfect aansluit op jouw persoonlijke leerstijl en behoeften.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium bieden we bijles Engels aan om je bijvoorbeeld goed voor te bereiden op een toets of mondelinge overhoring, of om je net die extra boost te geven zodat je sterker in je schoenen staat met betrekking tot de Engelse taal. Onze bijlesdocenten zijn er om je te helpen daar waar nodig is en zullen altijd met je meedenken om je optimaal te kunnen ondersteunen. Zo kan een bijles Engels bestaan uit het samen lezen en ontleden van een krantenartikel over het Britse koningshuis, maar ook uit het verwoorden van de tekst voor je presentatie. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent Engels aan te vragen of om eerst meer informatie in te winnen over onze diensten.
bijles engels1

Wat kost onze bijles?

*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles Engels

Zoals al eerder benoemd is, bevat het vak Engels veel verschillende domeinen. Al deze domeinen vergen van jou een andere vaardigheid. Daarom is het niet gek als je moeite hebt met een bepaald domein of met meerdere domeinen. Sterker nog, een derde van de middelbare scholieren heeft bijles, heel normaal dus. Gelukkig hebben wij bij Scriptium experts in dienst die jou maar al te graag willen helpen. Bij Scriptium staat persoonlijke bijles centraal. Dat houdt in dat we kijken naar wat je niveau is, wat je curriculum is, wat je specifieke vraagstuk is en vooral wat jouw unieke leerstijl is. Zo zorgen we dat we je koppelen aan de perfecte docent voor jou. Dat de koppeling zo zorgvuldig gebeurt, betekent niet dat het lang duurt. We koppelen je al binnen 48 uur aan je bijlesdocent. Je hebt overigens de keuze tussen seniorbijlesdocenten en juniorbijlesdocenten. Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd of nog bezig met studeren en staat daarom midden in het schoolbestaan. Een seniordocent is langer geleden afgestudeerd en is nu werkzaam op het gebied van Engels.

bijles engels 2

Groepskorting voor bijles Engels

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]