De beste bijles voor Duits

Niet aan iedereen is een talenknobbel toebedeeld. Dat begrijpen wij bij Scriptium als geen ander. Om die reden bieden we bijles in de talen die je in het vakkenpakket op school hebt. Duits is zo’n vak. Je zult niet de eerste zijn die struikelt over de naamvallen of die worstelt met de uitspraak van de sj-klank. Of het nu gaat om het voorbereiden van een mondeling, toets of examen: onze docenten staan je graag bij om de Duitse taal te leren beheersen. Zij zullen er alles aan doen om te zorgen dat je hogere cijfers krijgt. Daarbij staan ze 7 dagen per week tot je beschikking.  

Persoonlijke bijles

Besluit je bijles Duits bij ons af te nemen, dan kun je erop vertrouwen dat Scriptium een passende docent aan je koppelt. Al onze docenten voldoen aan strenge criteria en ondergaan een uitgebreide screening. We willen dat je alle energie steekt in de lessen om het vak Duits met een mooi cijfer af te sluiten. Daarom vinden we het belangrijk dat het niveau van de bijles hoog is. Je hebt bij ons daarbij niet te maken met vaste uurpakketten of ingewikkelde tarieven. Je betaalt alleen voor de uren les die je werkelijk gehad hebt. Zo kom je niet voor financiële tegenvallers te staan waar je geen rekening mee had gehouden.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles Duits - courses - afbeelding 1

Betrouwbare bijles Duits

De Duitse taal lijkt aardig op de Nederlandse taal. Toch maakt dit het niet makkelijker voor veel mensen. Ook al zijn er gelijkenissen, de nominatief, genitief, datief en accusatief zijn voor velen een probleem. Bij Scriptium bieden we bijles Duits om deze obstakels weg te nemen. Onze docenten staan klaar om je te helpen met ieder vraagstuk. Zij zijn didactisch onderlegd en experts in hun vakgebied. De lessen worden daarbij afgestemd op de leerstof en boeken die je ook op school hanteert. Jouw persoonlijke leerwijze staat voorop. Zo leer je snel en effectief, en kunnen we je optimaal voorbereiden op een lastig examen of tentamen. Als je een traject voor bijles aanvraagt, koppelen we je al binnen 48 uur aan een van onze docenten.

Bijles Duits voor middelbaar onderwijs

Vind je Duits een lastig vak of wil je goed voorbereid de examens in? Dan kunnen we je zeker helpen. Scriptium geeft bijles Duits op ieder denkbaar niveau. We stemmen de lessen af op jouw schoolniveau. Daardoor is het mogelijk om in enkele lessen de beheersing van Duits aanzienlijk te verhogen.

Tarieven voor bijles Duits - middelbaar onderwijs

Bijles Duits voor hoger onderwijs

Scriptium helpt jaarlijks meer dan 100 hbo- en wo-studenten met Duitse bijles. De bijles wordt toegespitst op de onderwerpen waar je als student moeite mee hebt en die betrekking hebben op de studie. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij het schrijven van een scriptie of het controleren van teksten.

Tarieven voor bijles Duits - hoger onderwijs

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur
Bijles Duits - courses - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles Duits

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.