Bijles voor Duits

Niet aan iedereen is een talenknobbel toebedeeld en dat begrijpen wij bij Scriptium als geen ander! Om die reden bieden wij bijles aan in de verschillende talen die je in het vakkenpakket op de middelbare school kan hebben, zoals Duits. Je zult namelijk niet de eerste en zeker niet de laatste zijn die struikelt over de naamvallen of die worstelt met de uitspraak van de sj-klank. Of het nou gaat om het voorbereiden van een mondeling, leestoets of centraal examen: onze bijlesdocenten staan je graag bij om de Duitse taal te überkommen en zullen er alles aan doen om jou met een gerust hart en zelfvertrouwen het lokaal Duits te kunnen laten betreden. Zeg die klamme handjes maar auf Wiedersehen door onze bijlesdocenten!

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium bieden we bijles Engels aan om je bijvoorbeeld goed voor te bereiden op een toets of mondelinge overhoring, of om je net die extra boost te geven zodat je sterker in je schoenen staat met betrekking tot de Engelse taal. Onze bijlesdocenten zijn er om je te helpen daar waar nodig is en zullen altijd met je meedenken om je optimaal te kunnen ondersteunen. Zo kan een bijles Engels bestaan uit het samen lezen en ontleden van een krantenartikel over het Britse koningshuis, maar ook uit het verwoorden van de tekst voor je presentatie. Vul het contactformulier onderaan deze pagina in om direct een bijlesdocent Engels aan te vragen of om eerst meer informatie in te winnen over onze diensten.
bijles Duits 1

Wat kost onze bijles?

*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles Duits

Vrijwel iedere scholier heeft tijdens zijn of haar middelbareschooltijd Duits in het vakkenpakket. De Duitse taal lijkt aardig op de Nederlandse taal, toch maak dat maakt het helaas niet makkelijker voor een heleboel mensen. Ook al zijn er veel opvallende gelijkenissen, de nominatief, genitief, datief en accusatief zijn voor velen een nachtmerrie. Gelukkig hebben wij bij Scriptium bijles Duits waardoor die nachtmerrie verleden tijd is. Onze bijlesdocenten staan klaar om jou te helpen met jouw vraagstuk. Al onze bijlesdocenten zijn werkzaam in hun vakgebied, didactisch en echte experts. Naast dat wij professionele hulp garanderen, garanderen wij ook persoonlijke hulp. Jouw persoonlijke leerwijze staat voorop. Je hebt de keuze uit twee soorten docenten: juniordocenten of seniordocenten. Een juniordocent is vrij recent afgestudeerd of is nog aan het studeren. Zij staan midden in het schoolleven en begrijpen nog goed wat het is om student of leerling te zijn. Een seniordocent gaat al wat langer mee en is werkzaam in het Duitse vakgebied.

bijles Duits 2

Groepskorting voor bijles Duits

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo
Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.
De velden gemarkeerd met * zijn vereist