Bijles voor data-analyse

Ga je een mooie studie doen zoals pedagogische wetenschappen of psychologie, en dan moet je ineens een vak als data-analyse doen. Grote kans dat die vakmaterie je niet helemaal ligt. Het staat namelijk nogal haaks op de lesstof die doorgaans behandeld wordt. Herken je je hierin? Dan is bijles data-analyse wellicht iets voor jou. Met onze professionele bijlesdocenten bieden we bijles data-analyse aan alle studenten die studeren op hbo- of wo-niveau. Het maakt overigens niet uit van welke opleiding het vak onderdeel is. We kunnen de bijles zo opstellen dat de lesstof aansluit op de toepassing voor jouw vakgebied. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder voor meer informatie of dien direct een verzoek in onderaan deze pagina.

Persoonlijke bijles

Het persoonlijke karakter van onze bijles data-analyse is terug te vinden in de keuzemogelijkheden die we studenten aanbieden. Ten eerste kies je zelf of je bijles op locatie wil of graag online. Daarna kies je of je een senior- of een juniordocent wil. Beide groepen bijlesdocenten hebben unieke voordelen en het is dus maar net wat het beste bij jou past. Een juniordocent is nog aan het afstuderen of is net afgestudeerd en staat nog midden in het studentenleven. Hij/zij weet nog heel goed wat het was om het vak data-analyse te moeten volgen en wat er geëist werd aan kennis en prestaties vanuit de onderwijsinstelling. Een seniordocent is al sinds langere tijd afgestudeerd en is nu werkzaam in het gebied van data-analyse.
bijles data-analyse 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles data-analyse

Het vak data-analyse is nauw verwant aan statistiek en kansberekening. Ook is het een vak dat vaak vooraf gaat aan het opstellen, uitvoeren en schrijven van je scriptie-onderzoek. Bij Scriptium hebben we verscheidene statistiekbegeleiders, scriptiebegeleiders, SPSS-experts en Stata-experts die allemaal klaar staan voor studenten die de lesstof van het vak data-analyse moeten toepassen tijdens het scriptieproces. Weet je niet zeker of jouw verzoek om bijles data-analyse valt onder bijles, scriptiebegeleiding of statistiekbegeleiding? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier onderaan deze pagina. Ook kun je ons natuurlijk bellen op 06 484 787 21 of mailen via [email protected]. Zodra we je verzoek of hulpvraag hebben ontvangen zullen we binnen 2 uur reageren, ook buiten kantooruren en in het weekend. Een medewerker van Scriptium zal je dan persoonlijk te woord staan en je helpen de hulp te vinden die je zoekt.
bijles data-analyse 2

Groepskorting voor bijles data-analyse

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]