De beste bijles voor data-analyse

Volg je een studie pedagogische wetenschappen of psychologie, dan moet je ook een vak als data-analyse doen. Het kan zijn dat deze materie je niet helemaal ligt. Data-analyse staat namelijk nogal haaks op de lesstof die doorgaans behandeld wordt. Heb je moeite met data-analyse? Dan is bijles data-analyse van Scriptium zeker iets voor jou.

Onze professionele docenten geven les aan alle studenten die studeren op hbo- of wo-niveau. Voor elke opleiding hebben we een geschikte docent. Daarbij is de bijles altijd afgestemd op het vak waarvoor je geholpen wilt worden. Onze specialisten staan 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met data-analyse?

"Statistiek was van groot belang in mijn masterscriptie, waarin ik onderzoek heb gedaan naar de invloed van sociale media op migratie aspiraties in Marokko. Ik weet hierdoor veel van SPSS en kan goed uitleggen welke analyses je het beste toe kunt passen in je onderzoek."
"Tijdens mijn studie psychologie heb ik ontdekt dat ik een passie heb voor data-analyse en statistiek. Ik kan helpen met trainingen statistiek voor statistiekvakken voor beginners en gevorderden. Ook kan ik trainingen geven voor softwareprogramma’s als SPSS, R Studio, Atlas.ti en STATA."
"Ik heb een bachelor klinische psychologie en een research master psychology met een focus op psychometrie afgerond aan de UvA, en een PhD in psychometrie aan de UU. Ik help je graag met je statistiekvakken en je scriptie/these (in SPSS of R)."
"Tijdens mijn studies Bewegingswetenschappen en Nutrition and Health heb ik ervaring opgedaan met het beoordelen van wetenschappelijke teksten. Naast correctie help ik je ook graag als je hulp nodig hebt met statistiek/SPSS."

Persoonlijke bijles data-analyse

Het persoonlijke karakter van onze bijles data-analyse is terug te vinden in de keuzes die we aanbieden. Ten eerste kies je of je de bijles liever op locatie of online ontvangt. Daarnaast krijg je altijd een docent toegewezen die verstand heeft van de materie en veel ervaring heeft met lesgeven.

Onze senior docenten zijn academisch afgestudeerd en sterk didactisch onderlegd. Voor de lessen hanteren zij de boeken die je ook op school gebruikt. Zo leer je snel, vakgericht en effectief. Uiteindelijk word je optimaal voorbereid op een toets of tentamen.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles data-analyse? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij je studie psychologie of extra ondersteuning kunt gebruiken bij data-analyse voor je scriptie. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles scriptie review

Professionele bijles

Bij Scriptium werken we met professionele vakspecialisten. Onze docenten hebben veel kennis van data-analyse en jarenlange ervaring met lesgeven. Voordat ze bij ons aan de slag gaan, worden ze uitgebreid gescreend en getest. Daarbij dienen ze minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Zij kunnen complexe berekeningen uitvoeren en met verschillende statistische software werken. Denk daarbij aan SPSS, STATA en R. Zo garanderen we bijles data-analyse van hoog niveau.

Tarieven voor bijles data-analyse

Bijles data-analyse - hoe werkt het?

Het vak data-analyse is nauw verbonden met statistiek en kansberekening. Ook is het een vak dat voorafgaat aan het schrijven van je scriptie. Bij Scriptium hebben we verschillende statistiekbegeleiders en SPSS-experts. Zij helpen je om de lesstof van het vak data-analyse toe te passen tijdens het scriptieproces.

Nadat we je verzoek tot bijles ontvangen, koppelen we je binnen 48 uur aan een vakbekwame docent. Er volgt vervolgens een vrijblijvend gesprek. Heb je daar een goed gevoel bij? Dan kan de hulp van start gaan. We sturen een offerte met een indicatie van de kosten. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Je betaalt dus nooit voor meer uren bijles dan je werkelijk afneemt. Daardoor zit je nergens aan vast en kun je de bijles data-analyse op elk moment stopzetten. Heb je vragen of opmerkingen? Stel ze gerust, wij reageren altijd binnen 1 uur.

Groepskorting voor bijles data-analyse

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je direct bijles aanvragen, of liever eerst een vraag stellen? Vul dan onderstaand formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of bevestigen.