De beste bijles voor communicatie

Communicatie wordt op hbo- en masterniveau gegeven als onderdeel van studies als bedrijfscommunicatie, marketing, bedrijfskunde en eventmanagement. Scriptium verzorgt bijles communicatie voor alle studenten die graag professionele hulp willen bij het leren en studeren. Het kan dan gaan om hulp ter voorbereiding op een tentamen, of ondersteuning bij het leren schrijven van verslagen. Welke hulpvraag je ook hebt, we kunnen je altijd ondersteunen. Daarbij staan we 7 dagen per week voor je klaar.

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium hechten we veel waarde aan persoonlijke bijles. Daarom is onze bijles communicatie altijd op maat. Het vak communicatie is onderdeel van een bredere studie. Onze docenten houden rekening met je opleiding, hulpvraag en de doelen die je wilt bereiken. Bovendien wordt gekeken naar je leerstijl en leertempo. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier. De docenten leggen de stof op een zo begrijpelijk mogelijke manier uit. Daarbij worden de theorie en lesstof gehanteerd die je zelf ook gebruikt. Samen met de docent maak je proeftentamens en oefenopgaven. Het doel is te zorgen dat je een mooi cijfer voor je toets behaalt.

Onze docenten

Onze voordelen

Bijles communicatie - afbeelding 1

Professionele docenten

Al onze docenten worden uitgebreid gescreend en getest voordat ze bij ons bijles communicatie mogen geven. Daarbij dienen ze minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Ze hebben veel kennis van het vak familierecht. Daarnaast beschikken ze over sterke didactische vaardigheden. Op die manier kunnen ze de lesstof op begrijpelijke wijze uitleggen. Je leert snel, vakgericht en effectief, en wordt optimaal voorbereid op een toets of tentamen. Je kunt kiezen tussen bijles op locatie of online bijles. Het is maar net wat je graag wenst.

Tarieven voor bijles communicatie

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur

Bijles communicatie van Scriptium - hoe werkt het?

Nadat we je verzoek tot bijles communicatie ontvangen, koppelen we je binnen 48 uur aan een docent die het best voldoet aan je verzoek. Daarna vindt er een vrijblijvend gesprek plaats. Is het een match? Dan gaan we over tot het opzetten van het traject. Wil je toch liever een andere docent? Geen probleem, we zoeken snel een vervangende docent voor je. Daarop sturen we een offerte met daarin een overzicht van de kosten en afspraken. We werken daarbij niet met vaste uurpakketten. Je betaalt alleen voor de uren bijles die je werkelijk gehad hebt. Zo maak je geen onnodige kosten en weet je altijd waar je aan toe bent. Heb je een vraag of opmerking? Stel hem gerust, wij antwoorden altijd binnen 1 uur terug.

Bijles communicatie - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles communicatie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.