Bijles voor communicatie

Communicatie is een opleiding op hbo-niveau, een opleiding op wo-niveau en onderdeel van vele andere studies zoals bedrijfscommunicatie, marketing, bedrijfskunde en eventmanagement. Scriptium verzorgt bijles communicatie voor alle studenten op mbo-, hbo- en wo-niveau die graag persoonlijke en professionele hulp zouden ontvangen bij het leren en studeren. Het kan dan gaan om het helpen met de daadwerkelijke inhoudelijke lesstof. Of juist om het ondersteunen bij het plannen, motiveren en volhouden. Het is maar net waar je als studente meer behoefte aan hebt. Bij Scriptium willen we graag dat de bijles zo persoonlijk mogelijk is. Dus leg gerust jouw situatie voor aan een medewerker zodat we een passende bijlesdocent en trajectvorm kunnen selecteren voor je.

Persoonlijke bijles

Met bijles communicatie van Scriptium krijg je de keuze uit een seniordocent of een juniordocent. Onze bijlesdocenten zijn in twee groepen verdeeld. De juniordocenten zijn aan het afstuderen of zijn recent afgestudeerd en bevinden zich nog midden in het studentenleven. Zij hebben de lesstof en de studie nog vers in het geheugen zitten en hebben veel begrip voor een volle agenda, prestatiedrang of werk druk. De seniordocenten zijn sinds langere tijd afgestudeerd en nu werkzaam in de het communicatief werkveld. Zij beschikken over actuele en praktische kennis en passen diepgaande didactische vaardigheden toe op de bijles communicatie. Het is dus maar net waar je meer behoefte aan hebt of wat beter past bij jouw unieke situatie en wensen. Weet in ieder geval dat alle bijlessen van hoge kwaliteit zijn.
bijles communicatie 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles communicatie

Of je nu graag bijles communicatie wil op locatie of juist via online middelen, het is allemaal mogelijk. We zijn er trots op bij Scriptium dat de bijlessen zo persoonlijk zijn opgezet. Jouw behoeften en wensen vormen de leidraad bij het selecteren van een bijlesdocent en het vormgeven van de trajectvorm. Misschien wil je het liefst een korte periode intensieve bijles? Dat is mogelijk. Of toch liever een uurtje per week gedurende het hele studiejaar? Ook geen enkel probleem. Soms thuis, en soms online? Prima! Op basis van jouw verzoek vindt er een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats met de bijlesdocent die we voor je kiezen. Daarna maken we een offerte voor je op maat zodat je een duidelijk overzicht hebt van de kosten en afspraken. En vervolgens betaal je aan het eind van elke maand alleen maar voor de uren bijles die je ook daadwerkelijk gehad hebt. Zo maak je geen onnodige of onverwachte kosten, maar weet je toch waar je aan toe bent.

bijles communicatie 2

Groepskorting voor bijles communicatie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]