Bijles voor bouwkunde

Bouwkunde is een studie die op hbo- en wo-niveau wordt aangeboden. De vakken en leerstof is van uiteenlopende intensiteit, moeilijkheidsgraad en lengte. Daarom begrijpen we bij Scriptium maar al te goed dat bijles bouwkunde heel gewenst en zelfs nodig kan zijn om de studie tot een goed einde brengen. We verzorgen dan ook bijles bouwkunde op persoonlijke en professionele wijze met onze gescreende en geteste bijlesdocenten. Je kunt bij Scriptium kiezen uit een juniordocent of een seniordocent. Een juniordocent is net afgestudeerd of is daar nog mee bezig, en kan dus bijles bouwkunde aanbieden vanuit het perspectief van de student. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en is nu werkzaam in het bouwkundig werkveld.

Persoonlijke bijles

Niet alleen de keuze tussen een junior- of seniordocent is gebaseerd op jouw persoonlijke voorkeuren en wensen. De volledige bijles bouwkunde wordt opgesteld op basis van jouw unieke combinatie tussen behoeften, wensen, leerstijl en lesstof. Wil je misschien intensief een week lang bijles ontvangen om te zorgen dat je weer helemaal bij bent na een lange vakantie? Of misschien heb je veel liever een uurtje per week om te helpen met plannen, motiveren en bijbenen van de stof. Het is allemaal mogelijk. Ook kies je zelf of je bijles bouwkunde op locatie wil, bij jou thuis bijvoorbeeld, of online via digitale middelen zoals Skype of Google Teams. Een combinatie van die twee methoden is ook prima mogelijk. Het ligt maar net aan wat je fijn vindt en wat het beste past bij jou en je situatie.
bijles duits havo - afbeelding 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles bouwkunde

Het studentenleven is druk en vol met leuke en minder leuke dingen. We weten bij Scriptium dat de stressniveaus vaak hoog zijn, en dan kun je extra zorgen niet gebruiken. Daarom zorgen we dat de bijles bouwkunde zo stressvrij mogelijk verloopt. Wij maken de koppeling voor je. Daarna vindt er een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats met de bijlesdocent die we voor je gevonden hebben. Is het een match? Dan krijg je van ons een op maat gemaakte offerte met de afspraken en kosten die besproken zijn. Zo heb je en duidelijk overzicht van wat er gaat gebeuren voorafgaand aan het traject. Daarna gaat het traject van start en heb jij de controle over wanneer en hoeveel bijles je ontvangt. En aan het eind van elke maand betaal je alleen voor de uren bijles die je ook daadwerkelijk gehad hebt middels een handige digitale betaallink. Handig toch?

bijles duits havo - afbeelding 2

Groepskorting voor bijles bouwkunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]