De beste bijles voor bouwkunde

Bouwkunde is een studie die op hbo- en wo-niveau wordt aangeboden. De vakken en leerstof verschillen in moeilijkheidsgraad. We begrijpen het bij Scriptium goed als je bijles bouwkunde nodig hebt om de studie tot een goed einde te brengen. Daarom verzorgen we bijles aan alle studenten bouwkunde. Dat doen we met professionele docenten die veel kennis hebben van het vak. Zij kunnen je met iedere hulpvraag ondersteunen en staan 7 dagen per week voor je klaar.

Wie helpt jou met bouwkunde?

"Ik heb jarenlang dynamica en mechanica gedoceerd op hbo-niveau aan studenten bouwkunde. Ik kan op locatie lesgeven rondom Amersfoort, of gewoon via online middelen."
"Ik studeer op dit moment bouwkunde aan de TU Eindhoven. Ik wil graag anderen helpen door mijn kennis over te brengen, daarom heb ik gekozen om bijlesdocent te worden."
"Ik heb gestudeerd aan de TU Delft en heb mijn diploma werktuigbouwkunde inmiddels behaald. Nu help ik graag studenten die ook bezig zijn hun diploma te halen."
"Ik studeer Built Environment met als major Civiele Techniek. Ik vind het leuk om medestudenten of scholieren te helpen met het begrijpen van de conceptuele kant van technische vakken."

Persoonlijke bijles

Bij Scriptium hechten we veel waarde aan persoonlijke bijles. Daarom is onze bijles bouwkunde altijd op maat. Of je nu graag een week intensief bijles wenst, of juist langer geholpen wilt worden, bij Scriptium is het mogelijk.

Onze docenten houden rekening met je opleiding, je hulpvraag en de doelen die je wilt bereiken. Bovendien kijken ze naar je leerstijl en leertempo. Iedereen leert namelijk op zijn eigen manier. Samen met de docent maak je proeftentamens en oefenopgaven. Die legt de stof op een zo begrijpelijk mogelijke manier uit. Daarbij wordt de theorie gehanteerd die je ook op school gebruikt.

Onze docenten

Onze voordelen

Wat vinden anderen van Scriptium?

Ben je op zoek naar bijles bouwkunde? De professionele bijlesdocenten van Scriptium staan voor je klaar. Of je nu geholpen wilt worden met je hbo-studie bouwkunde of extra ondersteuning kunt gebruiken bij het schrijven van een paper voor de wo-bachelor bouwkunde. Wil je meer weten over de ervaringen van leerlingen en studenten? Lees dan onze reviews op Trustpilot of Google reviews.

trustpilot logo
Bijles review Scriptium

Professionele docenten

Al onze docenten worden uitgebreid gescreend en getest voordat ze bijles bouwkunde mogen geven. Daarbij dienen ze minimaal een 7,5 te hebben gehaald voor het vak waarin ze lesgeven. Ze hebben veel kennis van het vak bouwkunde. Daarnaast beschikken ze over sterke didactische vaardigheden. Dat betekent dat ze de lesstof op begrijpelijke wijze kunnen uitleggen. Zo leer je snel, vakgericht en effectief. Bij Scriptium word je optimaal voorbereid op een toets of tentamen. Ons doel is dat je het vak bouwkunde met een mooi cijfer kunt afronden. 

Tarieven voor bijles bouwkunde

Bijles bouwkunde - hoe werkt het?

We weten dat je met een druk studentenleven geen extra zorgen kunt gebruiken. Daarom proberen we de bijles bouwkunde zo soepel mogelijk te laten verlopen. Al binnen 48 uur koppelen we je aan een docent die precies bij je past. Wil je na de kennismaking toch liever een andere docent? Dan zoeken we snel een vervangende expert voor je. Er volgt vervolgens een vrijblijvend gesprek. Is het een match? Dan kan het traject van start. We sturen een offerte met de kosten en afspraken voor de bijles bouwkunde. Daarbij werken we niet met vaste uurpakketten. Aan het eind van de maand betaal je alleen voor de uren die je werkelijk gehad hebt. Heb je vragen of opmerkingen? Je kunt ze gerust aan ons stellen, wij reageren altijd binnen 1 uur terug.

Groepskorting voor bijles bouwkunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met 1 of 2 andere personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.

kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.