Bijles voor biomedische wetenschappen

De universitaire studie biomedische wetenschappen is nauw verwant aan geneeskunde en biologie. Het is tevens een studie met vele kanten en verschillende aspecten van academische theorie. Daarom kan het zo zijn dat je uitstekend presteert als student, maar dan toch vastloopt of één of twee vakken. Voor precies die studenten heeft Scriptium bijles biomedische wetenschappen van deskundige bijlesdocenten. Je kiest voor een junior- of seniorbijlesdocent die vervolgens bijles geeft op een manier die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Een juniordocent is net afgestudeerd of is daar nog mee bezig, en staat midden in het studentenleven. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en is nu werkzaam binnen biomedische wetenschappen. Beide groepen hebben voordelen en het is maar net wat beter bij je past.

Persoonlijke bijles

Onze bijles biomedische wetenschappen is in principe op universitair niveau. Voor bijles op hbo-niveau kun je ook prima bij Scriptium terecht. Er bestaan geen pakketten of bijlessessies die voorafgaand aan jouw aanvraag al klaarliggen. Elk bijlestraject wordt uniek opgesteld op basis van jouw persoonlijke wensen, behoeften en leerstijl. Wil je graag online bijles, maar dan toch af en toe bij jou thuis afspreken in Utrecht? Dan kan dat. Heb je liever een bijlesdocent die helpt bij het leren, maar ook kan ondersteunen bij plannen en motiveren? Ook dat is mogelijk. Dien je persoonlijke verzoek in bij ons met behulp van het contactformulier onderaan deze pagina of via de telefoon (+316 484 787 21) of e-mail ([email protected]). We reageren altijd binnen 2 uur, en nog veel vaker sneller dan dat. Onze medewerkers zijn ook beschikbaar voor advies op maat en meer informatie over de diensten.
bijles biomedische wetenschappen 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur

Betrouwbare bijles biomedische wetenschappen

Maar hoe gaat dat nou precies allemaal in zijn werk bij Scriptium? Het begint allemaal bij het indienen van een aanvraag voor bijles biomedische wetenschappen. Dat doe je door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of door contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon. Wij koppelen je vervolgens aan een docent die we gekozen hebben op basis van jouw wensen en behoeften. Er vindt dan een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek plaats tussen jou en je docent. Is het een match? Dan stellen we een op maat gemaakte offerte op zodat je een fijn overzicht krijgt van de kosten en afspraken van jouw unieke bijlestraject zoals je het met de bijlesdocent besproken hebt. Die offerte is overigens geen betalingsverplichting. Je betaalt bij ons pas achteraf aan het eind van elke maand, en dan alleen voor de uren bijles die je ook echt gehad hebt.

bijles biomedische wetenschappen 2

Groepskorting voor bijles biomedische wetenschappen

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]