Bijles voor belastingrecht

Belastingrecht, leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker! Het vak belastingrecht is een onderdeel van de studie hbo-rechten of rechtsgeleerdheid op universitair niveau. Onze bijles belastingrecht is er voor de studenten die moeite hebben met het vak of graag bijgeschoold willen worden. Ga met jouw junior- of seniorbijlesdocent aan de slag om te zorgen dat je hogere cijfers haalt voor tentamens, de lesstof beter beheerst of gewoon eens een keer met zekerheid en rust de collegezaal in kan stappen. Bijles van Scriptium is persoonlijk en wordt afgestemd op jouw unieke combinatie van leerstijl en hulpvraag. Zo zorgen we dat elke student geholpen wordt op een manier die ook effectief is. Meer informatie? Lees dan verder op deze pagina over bijles belastingrecht.

Persoonlijke bijles

Bijles belastingrecht van Scriptium wordt gegeven door junior- en seniorbijlesdocenten. Een juniordocent is een student-docent uit het vakgebied waarin jij bijles wilt krijgen. Zij hebben het vak zelf succesvol afgerond en hebben een passie voor de lesstof. Een seniordocent is afgestudeerd in datzelfde vakgebied en is inmiddels werkzaam in het werkgebied van belastingrecht. Het is maar net wat beter aansluit bij wat je zoekt. Onze bijlesdocenten zijn in ieder geval allemaal zorgvuldig gescreend om te zorgen dat je altijd gekoppeld wordt aan een kundige en didactisch vaardige docent. En is het toch onverhoopt zo dat de match niet helemaal past? Dan zoeken we gewoon verder en stellen we je een tweede bijlesdocent voor. Of desnoods een derde! Het belangrijkste is dat jij bijles krijgt van iemand die je vertrouwt.
bijles Belastingrecht 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles belastingrecht

De betrouwbaarheid van onze bijles staat bij ons hoog in het vaandel. We willen niet dat je onnodig veel geld betaalt voor lessen waar je achteraf weinig tot niets aan blijkt te hebben. Daarom zorgen we dat je voorafgaand aan je bijlestraject enige zekerheid krijgt over de kosten door een offerte op maat voor je uit te schrijven. We werken bij Scriptium niet met vaste uurpakketten en je hoeft ook niets aan te betalen. De offerte dient enkel ter indicatie van hoeveel je voor het totale traject kwijt zou zijn. Vervolgens ga je bijles volgen en dan betaal je aan het eind van elke maand alleen voor de uren bijles belastingrecht die je ook echt gevolgd hebt. Zo zorg je dat je nooit te veel betaalt of onnodige kosten maakt. Wil je toch nog een paar uurtjes langer les voor dat ene moeilijke tentamen? Dat kan! Je appt gewoon je persoonlijke docent, en alles komt in orde.

bijles Belastingrecht 2

Groepskorting voor bijles belastingrecht

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]