Bijles voor bedrijfskunde

Bijles bedrijfskunde is bedoeld voor alle studenten die bedrijfskunde studeren en graag een extra steuntje in de rug willen. Onze bijles bedrijfskunde kan op locatie gegeven worden, of juist via een onlinemiddel zoals Skype of Zoom. Het gaat er bij Scriptium om dat we elke bijlesleerling koppelen aan een bijlesdocent die naadloos aansluit op de behoeften en wensen van de leerling. Persoonlijke bijles werkt namelijk veel beter dan bijles die gegeven wordt volgens algemene richtlijnen en didactische strategieën. We vinden het belangrijk dat les wordt afgestemd op de persoonlijke leerstijl en eventuele leerproblemen die elke student met zich meebrengt. Daarom spreken we je graag telefonisch om in kaart te brengen waar je naar op zoek bent en hoe we jou met onze bijles bedrijfskunde het beste kunnen helpen.

Persoonlijke bijles

Een bedrijfskundige studie bestaat uit meerdere disciplines. Zo is er het financiële gedeelte van de studie, maar ook het gedeelte over management, marketing en entrepreneurship. Al die disciplines vergen een andere mentaliteit en insteek als het gaat om leren en studeren. Dat maakt de studie bedrijfskunde tot een gevarieerde en veeleisende studie. Onze bijlesdocenten zijn daarvan op de hoogte en zij kunnen uitstekend bijles bedrijfskunde geven voor elk vak. Al onze bijlesdocenten worden zorgvuldig gescreend en getest. Dat betekent dat je zeker weet dat jouw bijlesdocent beschikt over de nodige expertise, ervaring en didactische vaardigheden om jou te kunnen helpen. Met onze bijles zie je jouw resultaten snel verbeteren en kun je met een gerust hart elke toets, opdracht en tentamen aangaan. Maak nu een afspraak met jouw bijlesdocent.
bijles bedrijfskunde 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €37,95 per uur
*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles bedrijfskunde

Bijles bedrijfskunde van Scriptium is persoonlijk en betrouwbaar. Dat komt omdat je zelf de keuze krijgt tussen een senior- of juniordocent. Een juniordocent is een student of ex-student die recentelijk is afgestudeerd op het gebied van bedrijfskunde. Zij staan nog midden in het studentenleven. Een seniordocent is sinds langere tijd afgestudeerd en nu werkzaam in het werkveld. Daarom beschikken zij over actuele, praktische kennis en diepgaande didactische vaardigheden. Ook kies je zelf of je gaat voor online bijles via digitale middelen of bijles op locatie bij jou thuis. Worstel niet langer alleen met leerproblemen en zorg dat je zelfverzekerd het klaslokaal in kan stappen.Studeren is al moeilijk zat. Voorkom zorgen en studievertraging met onze bijles bedrijfskunde en professionele hulp bij het leren en studeren.Je kunt het contactformulier onderaan deze pagina invullen om contact met ons op te nemen. Ook kun je ons direct spreken door te bellen naar 06 484 787 21, of te mailen naar [email protected].

bijles bedrijfskunde 2

Groepskorting voor bijles bedrijfskunde

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.    [custom-team-slider category="Bijlesdocent"]