Bijles voor bedrijfseconomie

Scriptium verzorgt bijles bedrijfseconomie voor studenten in Nederland en Vlaanderen op hbo-niveau of wo-niveau bedrijfseconomie studeren. ‘Bedrijfseconomie’ heet tegenwoordig doorgaans ‘Finance & Control’. We zien tevens dat de oude term nog vaak gebruikt wordt. Onze bijles bedrijfseconomie is gericht op het geven van professionele en persoonlijke bijles voor studenten die moeite hebben met de leerstof van de opleiding, de bijbehorende stages en schrijfopdrachten of die algemene plannings- en motivatieproblemen ervaren. De bijles bestaat per uur, per sessie of in series van lessen. Het is maar net wat jij het fijnst vindt, hoeveel les je nodig hebt en wanneer je tijd hebt in je drukke studentenrooster. Het gaat er uiteindelijk om dat je zelf bepaalt hoe jouw bijles eruit gaat zien.

Persoonlijke bijles

Onze bijles bedrijfseconomie is persoonlijk en professioneel. Als student dien je een verzoek in aan ons door contact met ons te zoeken of het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen. Daarna koppelen we je aan een bijlesdocent die het beste bij ouw hulpvraag en persoonlijkheid past. De bijlesdocent draagt de stof dan over op een manier die voor jou werkt. Je kiest overigens zelf tussen een senior- of een juniordocent. Een seniordocent is sinds enkele jaren afgestudeerd en is nu werkzaam in het bedrijfseconomisch werkveld. Ze beschikken tevens over diepgaande didactische vaardigheden. Een juniordocent is zelf nog student of is net afgestudeerd. Zij staan midden in het studentenleven en hebben veel begrip voor prestatiedrang en werkdruk. De bijlessen zijn erg flexibel in te plannen.
bijles bedrijfseconomie 1

Wat kost onze bijles?

    • 11 uur bijles of meer
    • €36,95 per uur
*voor prijzen van bijles voor hoger onderwijs, klik hier

Betrouwbare bijles bedrijfseconomie

De betrouwbaarheid van onze bijles bedrijfseconomie is erg belangrijk. We proberen studenten zoveel mogelijk duidelijkheid te geven over de bijles voorafgaand aan het traject. Zo beginnen we bijvoorbeeld met het inzamelen van zoveel mogelijk persoonlijke en relevante informatie over jouw hulpvraag. Dan zorgen we dat de koppeling zo goed mogelijk is en volgt er een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jouw docent. Is het een match? Dan maken we een offerte op maat voor je waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van het traject dat mogelijk zal plaatsvinden. Vervolgens betaal je overigens alleen voor de uren bijles die je ook echt gehad hebt. Aan het eind van elke maand krijg je een factuur met een handige digitale betaallink voor precies die uren die je aan bijles gehad hebt. De offerte is geen betalingsverplichting dus! Wil je toch even wat harder werken voor een moeilijke toets? Dan kan dat. En heb je een maandje even geen hulp nodig? Ook geen probleem.

bijles bedrijfseconomie 2

Groepskorting voor bijles bedrijfseconomie

Bij Scriptium krijg je korting op de uurprijs als je bijles met nog 1 of 2 personen afneemt. Neem je bijles met nog 1 vriend, familielid of klasgenoot, dan krijg je 20% korting. Bij bijles met 2 anderen krijg je 30% korting.
kaart bijlessen - bijles duits havo

Wil je nu direct bijles aanvragen of toch liever eerst een vraag stellen? Vul dan het onderstaande formulier in. Je dient dan rechtstreeks bij onze bijlesdienst een verzoek in. We zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden of je aanvraag bevestigen.